Pralni stroj AEG L6FBI27W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pralni stroj AEG L6FBI27W

Odlična učinkovitost odstranjevanja madežev.
609,00 € 499,18 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Kakovostna oblačila so namenjena nošenju, a oblačila, ki jih nosite vsak dan, potrebujejo ustrezno nego. Ne glede na to, ali perete eno srajco ali stroj povsem napolnite s perilom, pralni stroji AEG ustrezno prilagodijo program, kar zmanjša obrabo, saj nastavijo najkrajši čas trajanja ter najmanjšo porabo vode in energije, potrebnih za temeljito pranje. Tako oblačila izgledajo najbolje. Po vsakem nošenju, po vsakem pranju.

​ProSense technology(r)
Samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo.

ProTex: nežen način pranja
Vsi stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. Nežni vodni curki med pranjem dvigajo in ščitijo vaša oblačila. Ker ima naš boben več luknjic kot bobni pri standardnih strojih, zmanjša raztezanje tkanine, zaradi česar se med centrifugo ohranita oblika in tekstura oblačil.

Povsem se zavarujte pred izlitjem vode in iztekanji
Za zaščito pred izlitjem vode ima ta pralni stroj sistem za nadzor vode. Cev za dovod vode z dvojno steno in sistem za preprečitev izlitja zaustavita iztekanje vode. A če nekaj vode vseeno izteče, vas alarm in stikalo za zaznavanje vode v zaprtem podnožju takoj opozorita, da lahko v trenutku ukrepate.

Zanesljiva izjemna zmogljivost – inverter motor
Inverter motor tega pralnega stroja je najzanesljivejši in najtrpežnejši do sedaj. S tehnologijo inverterja brez ščetk zagotavlja manj tresljajev in manjšo obrabo ter omogoča najboljše delovanje z najnižjo stopnjo hrupa.

Odlična učinkovitost odstranjevanja madežev
Zaradi posebnega namenskega četrtega predelka v predalu za pralno sredstvo lahko s tem pralnim strojem izboljšate učinkovitost odstranjevalca madežev. Stroj samodejno sprosti odstranjevalec v natanko pravem trenutku in na ta način zagotovi, da izkoristite popoln učinek odstranjevalca.

Uporabite natančno količino pralnega sredstva, potrebno za popolne rezultate.

Lastnosti:
- Invertni motor
- Elektronsko upravljanje
- Polnjenje perila: Sprednje
- Zvočni signal
- Nastavitev zamika vklopa
- Dolžina kabla: 180 cm
- Dimenzije (VxŠxG): 85 x 60 x 57,5 cm
- Programi: bombaž | bombaž ekonomično | sintetika | občutljivo | volna plus | hitri 30 min 3 kg | Cotton 20 | odeja | športna oblačila | ožemanje/črpanje
- Možnosti dodatnega izpiranja
- Možnost prihranka časa
- Funkcija za odstranjevanje madežev
- Sistem za uravnoteženje bobna
- Elektronski LCD prikazovalnik
- Tehnologija Fuzzy Logic: prilagajanje programa količini perila
- Indikator za predoziranje pralnega sredstva
- Invertni motor: zagotavlja veliko učinkovitost in zelo tiho delovanje
- Število razdelkov v predalu za detergent: 3
- Varovalo za otroke
- Podnožje: 4 nastavljive nogice
- Protipoplavna zaščita z Aqua Control senzorjem

Tehnične specifikacije:
- Zmogljivost pranja v kg bombaža za standardni program pranja bombaža pri 60°C ali 40°C in polni obremenitvi pri čemer se upošteva nižja vrednost: 7 kg
- Energijski razred: A+++
- Poraba energije v kWh na leto: 139 kWh
- Poraba vode v litrih na leto: 9.499 l
- Energijski razred ožemanja: B
- Največja hitrost ožemanja pri standardnem programu pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi, ali pri standardnem programu pranja bombaža pri 40°C in delni obremenitvi, pri čemer se upošteva nižja vrednost in vsebnost preostale vlage pri standardnem programu pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi ali pri standardnem programu pranja bombaža pri 40°C in delni obremenitvi, pri čemer se upošteva višja vrednost: 1.200 obr./min
- Glasnost pri pranju za standardni program pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi: 50 dB(A) re 1 pW
- Glasnost pri ožemanju za standardni program pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi: 73 dB(A) re 1 pW
- Način vgradnje: Prostostoječi
Garancija: 24 mesecev
Podatki
L6FBI27W
Nov izdelek
7332543556205