Pomivalni stroj GORENJE GV67260 509649
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−27,71%

Pomivalni stroj GORENJE GV67260 509649

599,90 € (z ddv) 829,90 € −27,71% 491,72 € (brez davka)
Predvidena dobava v 4-10 dneh.
new_releases Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
GORENJE GV67260 popolnoma vgradni pomivalni stroj, 60 cm, energijski razred: A+++, zmogljivost: 16 pogrinjkov, 5 programov pomivanja, število košar: 3, sistem zgornje košare: MultiClack

Kratek intenzivni program – QuickIntensive
Intenzivni program na osnovi optimiranja vseh faz pomivalnega ciklusa občutno skrajša čas pomivanja. Želeni pomivalni učinek je tako dosežen tudi pri polni obremenitvi pomivalnega stroja, posoda pa je hitreje in odlično pomita.

Senzor čistosti vode
Senzor kakovosti vode nadzoruje bistrost vode toliko časa, dokler ni popolnoma čista. S takšnim zaznavanjem bistveno zmanjšuje porabo vode pri manj umazani posodi in hkrati zagotavlja popolnoma čisto posodo.

SmartLook - Variabilno odpiranje vrat
Zaradi lažje namestitve in boljšega izgleda spodnjega dela aparata, se vrata s pomočjo posebnega tečaja pri odpiranju najprej odmaknejo rahlo navzven in potem do konca odprejo. Večnamenska rešitev olajša vgradnjo pomivalnega stroja, saj cokla pohištva odslej ne bo več potrebno rezati. Pomivalni stroj lahko zahvaljujoč variabilnemu odpiranju vrat preprosto vgradite na višino, ki jo želite. Na ta način je poskrbljeno za estetski videz vaše kuhinje. Nosilec cokla, ki je priložen pomivalnemu stroju omogoča namestitev cokla kuhinje na poljubno globino.

Prilagodljive košare
Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

TotalDry, popolnoma suha posoda
Najboljši modeli pomivalnih strojev navdušujejo s patentirano rešitvijo, ki vašo posodo temeljito posuši ter ji zagotovi popoln lesk! Vrata pomivalnega stroja se namreč po končanem pomivalnem ciklu samodejno odpro, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. Inovativna funkcija je prijazna rešitev za uporabnika, saj je posoda popolnoma posušena in primerno ohlajena, ko ste pripravljeni posodo pospraviti.

15 min SpeedWash
Čista posoda v le 15 minutah. Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.

Total inox
Kad v celoti iz nerjavnega jekla. Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, katerega izjemna prednost se kaže v daljši življenjski dobi in izredni odpornosti na višje temperature. Inox kad zagotavlja dolgoletno zanesljivost delovanja.

Total AquaStop
Brez skrbi zaradi izliva vode. Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Priklop na toplo vodo
Višja temperatura, nižja poraba. Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na vir tople vode ter tako skrajšate trajanje programov pomivanja ter zmanjšate porabo električne energije. Kljub temu, da je aparat možno priključiti na vir vode do 70°C, priporočamo, da s pomočjo uporabe mešalnega ventila temperatura ne presega 55°C.

AutoProgramme
Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.

16 pogrinjkov
Dovolj prostora za vso vašo posodo. Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.

SmartControl
Pregledno in preprosto upravljanje. Upravljanje vašega pomivalnega stroja ni še nikoli bilo lažje. Vsi upravljalni elementi so ergonomsko razporejeni, logika delovanja pa je preprosta in poteka v korakih od leve proti desni. Vsi modeli imajo bel prikazovalnik LED, naprednejše različice pa se ponašajo tudi z upravljanjem na dotik. Za zagon pomivalnega stroja zadostuje že en sam dotik.

ExtraHygiene
Vedno čista steklenička za vašega dojenčka. S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.

Status LedLight
Popoln nadzor nad trenutnim. Posebna lučka LED, nameščena na spodnjem delu vrat pomivalnega stroja, ves čas označuje trenutno stanje oz. fazo programa pomivanja posode. Tako v vsakem trenutku veste, ali je vaš pomivalni stroj v fazi pomivanja in ali je cikel pomivanja že končan.

IonTech
Vsi poznamo neprijeten vonj, ki prihaja iz pomivalnega stroja, v katerega že nekaj dni zlagamo posodo, a še ni povsem poln. Napredna tehnologija IonTech v Gorenjevih pomivalnih strojih deluje po principu naravnega procesaionizacije ter na naraven način odstrani neprijetne vonjave in ohranja svežino v vašem pomivalnem stroju, tudi ko je ta že skoraj poln umazane posode.

Inverter PowerDrive motor
Izjemna moč, visoka učinkovitost. Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.

Interior LedLight
Popoln pregled. Premišljeno razporejena svetila LED elegantno osvetljujejo notranjost pomivalnega stroja ter tako olajšujejo zlaganje posode v stroj in jemanje posode iz stroja.

Lastnosti:
- Energijski razred: A+++
- Zmogljivost: 16 pogrinjkov
- IonTech
- Pomnjenje zadnjih nastavitev
- QuickIntensive program
- Avtomatski program
- Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)
- TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
- Dodatna higiena
- Uporaba tablete 3 v 1
- Pokazatelj izbranega programa
- Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči
- Zvočni indikator zaključka pomivanja
- Pokazatelj preostalega časa pomivanja
- Montaža panelnih vrat: Možna kot dodatek
- Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Učinkovitost:
- Max. temperatura dotočne vode: 70 °C
- Motor: Inverterski motor PowerDrive

Upravljanje:
- Pokazatelj izbranega programa
- Upravljanje: Na dotik
- Status LedLight

Programi:
- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C
- 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program 70 / 65 / 55 / 45 / 35°C
- Referenčni programi: 3

Oprema:
- Osvetlitev notranjosti
- Število košar: 3
- Sistem zgornje košare: MultiClack
- Nastavljiva spodnja košara
- Število nivojev brizganja: 5
- Število brizgalnih ročic: 3
- Samočistilni filter
- Drsna vrata
- Zgornja košara: Široka mreža; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Levo zložljivo CupHolder držalo za kozarce ; Desno zložljivo CupHolder držalo za kozarce ; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo
- Spodnja košara: Široka mreža; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/deljiva zadnja držala
- Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

Varnost:
- Popolna Aquastop zaščita
- Sistem diagnosticiranja napak
- Inox kad

Tehnični podatki:
- Poraba vode: 6,9 l
- Poraba električne energije: 0,86 kWh
- Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 1932 l
- Nivo hrupa: 44 dB(A)re 1 pW
- Nastavljiva višina: 50 mm
- Mere (Š×V×G): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
- Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 60 × 82 × 57 cm
- Neto masa: 37,5 kg
- Bruto teža: 40,1 kg
- Poraba v stanju mirovanja: 0,49 W
- Priključna moč (max): 1900 W
- Moč varovalke: 10 A
Podatki
GV67260
Nov izdelek
3838942106828