Pomivalni stroj GORENJE GI661C60X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pomivalni stroj GORENJE GI661C60X

AquaStop, avtomatsko odpiranje vrat po končanem pomivanju.

559,90 €

458,93 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Gorenje delno vgradni pomivalni stroj GI661C60X nudi samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju, vrhunske funkcije in moderni dizajn, ki je primeren za vsako kuhinjo.
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil Gorenje delno vgradni pomivalni stroj GI661C60X
16 pogrinjkov
Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.
15 min SpeedWash
Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.
TotalDry
Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.
SmartFlex - idealni za vaša opravila
Vsak naš izdelek je rezultat filozofije “poenostavljenega življenja” in to velja tudi za novo generacijo pomivalnih strojev SmartFlex. So aparati, ki se bodo popolnoma ujeli z vašim življenjskim slogom. Fleksibilnost. Prilagajanjeposamezniku. Funkcionalnost. To so bila vodila pri načrtovanju pomivalnih strojev, ki bodo dovolj fleksibilni, da bodo uspešno opravili z vsako nalogo in se povsem prilagodili vsaki vaši potrebi. Navdušujejo z obiljem funkcij, ob katerih vam bo ostalo več časa za pomembnejše reči v življenju.
Prilagodljive košare - natančno oblikovana notranjost
Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.
Senzor čistosti vode
Senzor kakovosti vode nadzoruje bistrost vode toliko časa, dokler ni popolnoma čista. S takšnim zaznavanjem bistveno zmanjšuje porabo vode pri manj umazani posodi in hkrati zagotavlja popolnoma čisto posodo.
AutoProgramme - zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno
Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti oboptimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.
QuickIntensive - hitro vsakodnevno pomivanje
Zahvaljujoč optimizaciji vseh faz pomivalnega cikla lahko pomivalni stroji SmartFlex opravijo z vašo posodo že v 90 minutah. To pomeni, da je lahko poln stroj umazane posode pomit in posušen precej hitreje, kot če bi to počeli ročno, hkrati pa je za to potrebne
veliko manj vode in energije.
(Pri modelih širine 45 cm je čas trajanja krajši, 60 min.)
Total inox - kad v celoti iz nerjavnega jekla
Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, katerega izjemna prednost se kaže v daljši življenjski dobi in izredni odpornosti na višje temperature. Inox kad zagotavlja dolgoletno zanesljivost delovanja.
Total AquaStop - brez skrbi zaradi izliva vode
Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.
Priklop na toplo vodo - višja temperatura, nižja poraba
Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na vir tople vode ter tako skrajšate trajanje programov pomivanja ter zmanjšate porabo električne energije. Kljub temu, da je aparat možno priključiti na vir vode do 70°C, priporočamo, da s pomočjo uporabe mešalnega ventila temperatura ne presega 55°C.

Tehnične podrobnosti Gorenje delno vgradnega pomivalnega stroja GI661C60X
Energijski razred: C
Poraba energije na cikel: 76 kWh/cikel
Glasnost: 42 dB
Energijski razred glasnosti: B
Max. temperatura dotočne vode: 70 °C
Motor: Inverterski motor PowerDrive
Pokazatelj izbranega programa: Da
Upravljanje: Gumb
Senzorji: Senzor za nivo vode, Senzor motnosti
Glavne temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C
Referenčni programi: 1
Število pogrinjkov: 16 pogrinjkov
Shranjevanje lastnih programov: Da
QuickIntensive program: Da
Avtomatski program: Da
Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja): Da
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat: TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
Dodatna higiena: Da
Samočistilni program: Da
Uporaba tablete 3 v 1: Da
Pokazatelj izbrane,g a programa: Da
Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči: Da
Pokazatelj preostalega časa pomivanja: Zaslon spredaj
Montaža panelnih vrat: Ni možna
Zakasnitev začetka pomivanja: Da, do 24 ur
Število košar: 3
Sistem zgornje košare: MultiClack
Število nivojev brizganja: 5
Število brizgalnih ročic: 3
Samočistilni filter: Da
Zgornja košara: Široka mreža; Ročaj s plastičnim logotipom; Levo zložljivo CupHolder držalo za kozarce; Desno zložljivo CupHolder držalo za kozarce; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo; Zložljiva držala
Spodnja košara: Široka mreža; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/deljiva zadnja držala
Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili
Zaščita pred prelitjem: Popolni AquaStop
Sistem diagnosticiranja napak: Da
Material kadi: Nerjavna pločevina
Poraba vode: 9,6 l/cikel
Nastavljiva višina: 50 mm
Material brizgalne ročice: Plastika
Napetost: 220-240 V
Mere (Š x V x G): 59,6 x 81,7 x 57,5 cm
Bruto mere (Š x V x G): 64 x 89 x 66,5 cm
Neto teža: 33,5 kg
Bruto teža: 35,8 kg
Gorenje
GI661C60X
Novo