Pomivalni stroj BOSCH SMV2ITX16E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
NovoPreveri rok dobave in ceno!

Pomivalni stroj BOSCH SMV2ITX16E

Popolnoma vgradni pomivalni stroj.

499,90 €

409,75 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch SMV2ITX16E bo odlična izbira za vse tiste, ki želite v vašo kuhinjo pripeljati svežino in čistočo. S pomočjo novega vgradnega stroja za umivanje Bosch, bodo gospodinjska opravila postala v užitek. Stroj ima dovolj velike in prostorne košare, ki so med drugim tudi zelo praktično razporejene, da vanj brez težav spravite umazano posodo celotnega velikega družinskega kosila.

Temeljito sušenje za posodo, ki se težko suši.
Aktiviranje možnosti ExtraDry posuši vašo posodo zelo temeljito pri višjih temperaturah med izpiranjem in daljši fazi sušenja - samo z enim pritiskom gumba.

še posebej tiho delovanje, kadar koli ga potrebujete
Včasih doma potrebujete še posebej tiho vzdušje, da se lahko osredotočite na vsakodnevna opravila. Funkcijo Tišina na zahtevo (Silence on demand) lahko vklopite prek aplikacije Home Connect, z njeno pomočjo pa lahko po potrebi kadar koli utišate vaš pomivalni stroj. Stopnjo hrupa za 30 minut zniža na minimum, kadar koli želite, pomivalni stroj pa medtem nadaljuje z delovanjem. S funkcijo Tišina na zahtevo (Silence on demand) se lahko osredotočite na stvari, ki zares štejejo.

Vaš aparat vam prisluhne.
Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim pomivalnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija "Home Connect" v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.

Potisna obvestila
Cakanje na pomivalni stroj, da zaključi, je izguba časa in povzroča nepotreben stres. še posebej za tiste, ki imajo natrpan urnik. Home Connect vam pomaga, da ste bolj produktivni s svojim časom. Ce želite, lahko pošljete potisna obvestila iz vašega pomivalnega stroja neposredno v mobilno napravo, s čimer vam je na priročen način posredovano trenutno stanje programa pomivalnega stroja, pa tudi druge koristne informacije. Večopravilnost v hiši in stran od nje je postala nekoliko lažja.

Vaša najljubša funkcija s samo enim dotikom.
Cim bolj izkoristite svoj pomivalni stroj in si poenostavite vsakdanje življenje. Z možnostjo najljubše funkcije lahko preprosto nastavite svoje najpogosteje uporabljene programe in možnosti kot svojo najljubšo kombinacijo. Programirano nastavitev lahko zaženete z aplikacijo Home Connect ali neposredno na zaslonu z enim korakom. Kombinirajte na primer možnost Extra Dry s programom Eco 50 in zaženite pomivalni stroj samo z enim dotikom. Prilagojene nastavitve, ki vašo posodo operejo le z enim dotikom.

Info Light - rdeča pika, ki podaja informacije.
Rdeča LED luč v obliki pike na tleh vas obvešča o tem, ali vaš popolnoma vgradni pomivalni stroj še deluje ali je s programom že zaključil.

Tehnologija ActiveWater: manj vode, manj energije, boljše delovanje.
Bosch inovativna tehnologija ActiveWater poveča učinkovitost, da doseže izjemne rezultate in hkrati ščiti okolje. S skrbno usmerjeno distribucijo vode, izboljšano tehnologijo filtriranja, hitrejšim segrevanjem in večjo močjo črpalke za večjo cirkulacijo vode, pomivalni stroji ActiveWater zagotavljajo vrhunske rezultate.

EcoSilence Drive: zvok pomivanje posode, ki ga niste še nikoli slišali.
Vzdrževanje čistoče v hiši je lahko zelo zahtevno. Vzdrževanje miru pa se včasih zdi popolnoma nemogoče. Naši pomivalni stroji s sistemom EcoSilence zagotavljajo izjemno učinkovito pomivanje pri nizkih emisijah hrupa. Sistem EcoSilence z brezkrtačnim, energijsko varčnim motorjem optimalno zmanjša hrup trenja ter zagotovi nemoteno in tiho delovanje. Zdaj lahko uživate v čistem in tihem domu.

Dozirni asistent​
Pomočnik pri doziranju zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in tišji postopek pranja. Pralno sredstvo pade iz predala za pralno sredstvo v poseben pladenj na zgornji košari, kjer se popolnoma raztopi

Avtomatski programi: pozabite na ugibanja pri čiščenju.
Različne posode zahtevajo drugačne nastavitve pomivanja. Izbira napačnega programa ne trati samo časa, ampak tudi vodo in energijo. Avtomatski programi Bosch povsem sami nastavijo temperaturo vode in čas izpiranja glede na stopnjo umazanosti in količino posode. Z avtomatskimi programi boste tako porabili le potrebno količino vode in obenem dosegli najboljše rezultate. Ustrezen program pranja za prav vsako posodo – že z enim samim dotikom tipke.

Lastnosti:
Dozirni asistent
EcoSilence Drive inverterski motor
Avtomatsko prepoznavanje čistil
Samočistilni filter s 3-slojnim valovitim sistemom filtriranja
Notranjost iz nerjavečega jekla/Polinox
Osnovne košare
Kolesca z nizkim trenjem na spodnji košari
Rack Stopper - zaščita pred iztirjenjem spodnje košare
Košarica za pribor v spodnji košari
Odložišče za skodelice v zgornji košari
Upravljanje z vrha
InfoLight

Tehnične lastnosti:
Razred energijske učinkovitosti: E
Poraba energije / vode: 0,92 kWh / 10.5 l
Poraba energije za 100 ciklov Eko programa: 92 kWh
Zmogljivost pomivanja: 12 pogrinjkov
Trajanje programa: 4:30 (h:min)
Glasnost: 50 dB(A) re 1 pW
Razred emisij akustičnega hrupa: C,
Prednastavitev časa vklopa: 3, 6 ali 9 ur
št. posebnih funkcij - 4: Home Connect, Extra Dry, Polovično polnjenje, Speed on Demand - SpeedPerfect
Machine Care
Silence on demand (prek aplikacije Home Connect)
Home Connect
AquaStop: garancija Bosch v primeru škode nastale zaradi izliva vode – med celotno življenjsko dobo aparata.*
Sistem zaščite kozarcev
Vključuje ploščo za zaščito pred paro

Programi:
št. programov: 5
Eco 50 °C
Auto 45-65 °C
Intenzivno 70 °C
1h 65 °C
Favourite
Predpomivanje

Dimenzije:
Dimenzije aparata (VxšxG): 81.5 x 59.8 x 55 cm

Garancija:24 mesecev
Bosch
SMV2ITX16E
Novo
424200506094