Pomivalni stroj BOSCH SMS2ITW04E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pomivalni stroj BOSCH SMS2ITW04E

Prostostoječi pomivalni stroj , AquaStop.

469,90 €

385,16 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Zaščita kozarcev
Zaščita kozarcev za nežno nego kozarcev in občutljivega porcelana. Ker mehka voda povzroča korozijo na steklu, Boschevi pomivalni stroji s tehnologijo za zaščito kozarcev uravnavajo stopnjo trdote vode. S tem smo optimizirali zaščito dragocenih kozarcev in občutljivega porcelana, ki zahteva posebno nego.

En rezultat: popolnost.
Plastične posode v pomivalnem stroju po pomivanju pogosto ostanejo mokre. Boschevi pomivalni stroji v ta namen nudijo funkcijo Extra Dry. Ta zviša temperaturo zadnjega izpiranja in podaljša čas sušenja. Na ta način boste iz pomivalnega stroja vzeli popolnoma čisto in suho plastično posodo, kot so stekleničke za dojenčke ali posoda za piknik.

Tehnologija ActiveWater: manj vode, manj energije, večja učinkovitost delovanja.
Ta inovativna tehnologija izpiranja maksimalno poveča učinkovitost in zagotovi okolju prijazno izpiranje, ki zagotovi odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

EcoSilence Drive: zvok pomivanja posode, ki ga niste še nikoli slišali.
Vzdrževanje čistoče v hiši je lahko zelo zahtevno. Vzdrževanje miru pa se včasih zdi popolnoma nemogoče. Naši pomivalni stroji s sistemom EcoSilence zagotavljajo izjemno učinkovito pomivanje pri nizkih emisijah hrupa. Sistem EcoSilence z brezkrtačnim, energijsko varčnim motorjem optimalno zmanjša hrup trenja ter zagotovi nemoteno in tiho delovanje. Zdaj lahko uživate v čistem in tihem domu.

Naše jamstvo na kakovost: 10-letno jamstvo proti prerjavenju notranjosti.
Razvili smo posebne tehnike obdelave površin in proizvodne procese, ki so natančno prilagojeni materialom, uporabljenih v notranjosti naših pomivalnih strojev. Posledično lahko za vse naše pomivalne stroje zagotovimo 10-letno jamstvo proti prerjavenju. To jamstvo lahko za vse pomivalne stroje aktivirate od 1.1.2012 naprej.

DosageAssist zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in tišji postopek pranja.
DosageAssist zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in tišji postopek pranja. Pralno sredstvo pade iz predala za pralno sredstvo v poseben pladenj na zgornji košari, kjer se popolnoma raztopi.

Senzor napolnjenosti:
Senzor napolnjenosti: S pomočjo senzorja napolnjenosti lahko prihranite energijo, če pomivate manj posode. Samodejno prihrani vodo in energijo, kadar pomivate manj posode. Vrtljivo tipalo hitrosti zazna težo posode in prilagodi količino vode. Ker je pri večji količini posode za namakanje potrebne več vode, njena raven upade. V tem primeru aparat doda več vode.

AquaStop: pomivalni stroj, ki sam sebe ščiti pred škodo zaradi vode.
Napake v delovanju aparatov se najpogosteje pojavijo ob najbolj nepravem času, da bi jih odpravili pa potrebujete denar in dragocen čas. Naši pomivalni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar zagotavlja 100-% zaščito pred škodo zaradi vode. Poleg tega Bosch nudi doživljenjsko garancijo za delovanje vašega aparata. Naj vas dan za dnem spremljajo zanesljivi rezultati.

Vodič Easy Start
Ne samo, da je izbira pravega programa za vaš pomivalni stroj lahko zapletena, pogosto lahko privede tudi do rezultatov čiščenja, ki niso optimalni. Funkcija Easy Start Guide v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – naravnost iz vaše mobilne naprave. Vedno. In ob vsakem pomivanju. V aplikacijo Home Connect morate vnesti samo stopnjo umazanosti ter vrsto in količino posode ali jedilnega pribora, ki ga pomivate. Tako boste z lahkoto izbrali pravi program in pri vsakem ciklu dosegli odlične rezultate.

Tehnične podrobnosti o prostostoječem pomivalnem stroju Bosch SMS2ITW04E
Energijski razred: E
Poraba energije na cikel: 92 kWh/cikel
Glasnost: 50 dB
Energijski razred glasnost: C
Št. programov -5:Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intenzivno70 °C,Kratko65 °C,Favourite
Predpomivanje
Št. posebnih funkcij - 3:Home Connect,Extra Dry,Speed on demand VarioSpeed
Machine Care
Silence on demand(prek aplikacije Home Connect)
AquaSensor, Senzor polnjenja
SM
EcoSilence Drive inverterski motor
Samočistilni filter3G
Notranjost iz nerjavečega jekla/Polinox
Osnovne košare
Kolesca z nizkim trenjemna spodnji košari
Rack Stopper - zaščita pred iztirjenjem spodnje košare
2 x enojni
Prednastavitev časa vklopa: 3, 6 ali 9 ur
AquaStop: garancija Bosch v primeru škode nastale zaradi izliva vode – med celotno življenjsko dobo aparata.*
Sistem zaščite kozarcev
Dimenzije aparata (VxŠxG):84.5x60x60cm
Poraba električne energije:92 kWh
Vrsta stroja:Prostostoječi
Število pogrinjkov:12
Število košar:2
Število programov:5
Glasnost:50 dB
Poraba vode na cikel:10.5 Litrov
Sistem varovanja pred izlitjem vode:AquaStop
Zamik vklopa:DA
Garancija:24 mesecev
Invertersko delovanje:DA
Pomočnik za doziranje:Da
Širina:60 cm
Višina:84.5 cm
Globina:60 cm
Energijski razred:E
Bosch
SMS2ITW04E
Novo
4242005206124