Pomivalni stroj BEKO DFS 39020X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pomivalni stroj BEKO DFS 39020X

489,99 € 401,63 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Prostostoječi pomivalni stroj Beko DFS39020X je idealen pomočnik v gospodinjstvu, saj vas razbremeni vsakodnevnega pomivanja umazane posode. Njegova prednost je, da opere 10 pogrinjkov hkrati, čeprav je njegova širina 45 cm. Spada energijski razred A++, na voljo pa ima 9 programov in 6 temperatur.

Tehnologija brezkrtačnega motorja Brezkrtačni DC motor omogoča spremenljiv pritisk vode. Običajni motorji ne omogočajo spremenljivega pritiska. Spremenljivi pritisk vode pomeni naslednje: manjši hrup in tišje delovanje pomivalnega stroja, tehnologija mešanega pomivanja pomeni višji pritisk za zelo umazano posodo in nižji pritisk vode za občutljivejšo posodo. Optimizira porabo vode in manjšo porabo energijo. Prednost ni samo uporaba brezkrtačnega DC motorja, ampak tudi učinkovitejše pomivanje. Zaščita pred izlitjem vode (Aquastop zaščita) V primeru izlitjem vode poseben sistem v pomivalnih strojih znamke Beko zapre dovajanje vode v pomivalni stroj. Eko program 50°C Idealen program za pomivanje običajno umazane posode in za varčevanje z energijo.

Hiter program Quick&Clean Program Quick&Clean je edinstven program, ki zagotavlja učinkovito pomivanje razreda A. To ne velja samo za manj umazano posodo, ampak tudi za običajno umazane lonce in drugo posodo. Ta cikel pomivanja bo vašo posodo pomil v samo 58 minutah, kar bo celo hitreje kot pri pomivanju posode na roke. Samodejni program Pri samodejnem programu senzorji zaznajo nivo umazanosti posode in samodejno izberejo ustrezen program za pomivanje. Od zdaj naprej vam ne bo več treba izbirati programa. Posoda se bo pomila ob minimalni porabi energije in vode. Program zagotavlja praktično in ekonomično pomivanje posode. Kratki program 30 min Program je odličen za manj umazano posodo in kozarce. Program Mini 30 bo popolnoma napolnjen pomivalni stroj pomil v 30 minutah pri 35 oC ter vam tako prihranil čas in energijo.


Vrsta pomivalnega stroja: prostostoječi
Število pogrinjkov: 10
Energijski razred: A++
Učinek pomivanja: A
Učinek sušenja: A
Letna poraba vode: 2520 L
Letna poraba električne energije: 211 KWH
Glasnost do : 46 DB
Število programov: 9
Število temperatur: 6
Inverter motor: da
Dodatno - pomivalni stroj auto program, hitri program
Zamik vklopa da
Zaščita pred izlivom vode: Aqua Stop
Širina: 45 CM
Višina: 85 CM
Globina: 60 CM
BARVA: inox
GARANCIJA: 5 let
Podatki
DFS39020X
Nov izdelek
8690842025754