Pomivalni stroj BEKO DEN48520XAD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pomivalni stroj BEKO DEN48520XAD

569,99 € (z ddv) 467,20 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Prostostoječi pomivalni stroj Beko DEN48520XAD ima 15 pogrinjkov, 8 programov in energijsko učinkovitost A++.

Značilnosti:
Tehnologija AutoDose - Prava mera detergenta za učinkovito pomivanje
Konec je z ugibanjem koliko detergenta bo za količino posode potreboval vaš pomivalni stroj! Beko je lansiral prvi pralni stroj v Evropi s tehnologijo AutoDose! Vsak mesec dolijete detergent in sredstvo za sijaj v pomivalni stroj in prepustite senzorjem tehnologije AutoDose, da vsakič sproti dozirajo ravno pravo količino čistila za bleščeče čisto posodo, na kateremkoli programu, ki ga izberete. Če so vam vseeno bolj pri srcu detergenti v obliki kapsule ali praška, lahko kadarkoli funkcijo AutoDose izklopite. In to je še ena stvar manj, za katero bi morali skrbeti!

Prilagodljiva zgornja košara - Uradni partner nenavadno oblikovanih ponev
Visoka. Majhna. Posebno oblikovana. Vse vaše ponve in posode niso enakih oblik in velikosti, zato njihovo vstavljanje v stroj lahko zahteva veliko kreativnosti. Prilagodljivost pomivalnih košar Beko omogoča veliko prednost, saj so košare zasnovane tako, da omogočajo izjemno fleksibilnost. Zgornjo košaro lahko dvignete in s tem zagotovite 31 centimetrov višine v spodnji košari, medtem ko prilagodljive police za skodelice omogočajo vstavljanje ogromnih skodelic. Popolnoma zložljivi nosilci za krožnike prinašajo rešitev za vse posebno oblikovane ponve in lonce, dodatek za pomivanje vinskih kozarcev SoftTouch™ pa lahko sprejme štiri kozarce različnih velikosti. Torej, ne glede na obliko, velikost ali krhkost vaše posode, je ta vselej pomita učinkovito in skupaj v istem pomivalnem ciklu.

Tehnologija CornerIntense - Posebno oblikovana vetrnica, ki doseže prav vsak kot
Običajne veternice imajo dve ročici, ki se gibljeta v krogu in zato ne dosežeta prav vsakega kota v pomivalnem stroju. Beko je s tehnologijo CornerIntense rešil tudi ta izziv in predstavil inovativno veternico prihodnosti s tremi kraki, ki s pomočjo dodatnega ritma gibanja doseže prav vse kote pomivalnega stroja. Rezultat je odlično pomita posoda – tudi tistih kozarcev in skodelic, ki se skrivajo visoko v kotih pomivalnega stroja.

Tehnologija Fast+ - Uradni partner gostiteljev velikih zabav
Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+ ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov.

ProSmart Inverter Motor - Uradni partner romantičnih večerov
Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen.

Tehnični podatki:
Širina: 60 cm
Vrsta pomivalnega stroja: prostostoječi
Število pogrinjkov: 15
Razred energijske učinkovitosti: A ++
Število programov: 8
Število temperatur: 6
Inverter motor: da
Zamik vklopa: da
Zaščita pred izlivom vode: da
Višina: 85 cm
Globina: 60 cm
Podatki
DEN48520XAD
Nov izdelek