Pomivalni stroj AEG FEE62800PM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25,02%

Pomivalni stroj AEG FEE62800PM

Samodejno odpiranje vrat ob koncu programa.
899,00 € 1.199,00 € −25,02% 736,88 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Vgradni pomivalni stroj znamke AEG vsebuje 6 programov pranja ter 4 nastavljive temperature. Funkcija samodejnega odpiranja vrat uporabniku omogoča privarčevanje električne energije, saj se vrata po končanem programu po nekaj minutah odprejo sama, pri tem pa s paro ne poškodujejo delovno površino. Upravljanje aparata je elektronsko, vsebuje upravljalno ploščo z digitalnim zaslonom.
Posebnosti

Programi pomivanja
Aparat vsebuje program AutoSense ki vašo posodo opere na od 45°c do 70°c. Priporočljiv program je Eco, ki vsebuje najvarčnejše pomivanje na 50°c. Program za steklo vaše kozarce in porcelan opere na 45°c, program Extra Silent omogoča izredno tiho delovanje ter intenzivni program na 70°c in hitri program.

Pomivalni stroj ComfortLift
Sistem ComfortLift z dvižno spodnjo košaro uporabniku omogoča lažje in učinkovitejše pospravljanje posode. Spodnja košara, preko tečajev z dvojnim gibanjem nežno zdrsne na višji nivo.

Vgradni
Vgradni stroj je ob dobavi brez delovne plošče in dekornih vrat. Obvezna je namestitev pod delovni pult in na vrata namestiti leseno ploščo, ter pred stroj namestiti okrasni cokel. Upravljalna plošča je na sprednji strani, lahko je v različnih barvah in materialih.

Auto program
Samodejno prilagajanje programa med pomivanjem. Program ugotavlja umazanost vode, na podlagi umazanosti po potrebi zviša ali zniža temperaturo in prilagodi čas pomivanja ter izpiranja posode.

Opozornilni znaki in zamik vklopa
Aparat vsebuje opozorilni signal, ko je v dozirniku premalo soli oziroma premalo sredstva za izplakovanje. Vsebuje možnost zamika vklopa od 1 do 24ur.

Dodatni deli
Aparatu so dodani 2 nastavljivi nogici spredaj ter dve nastavljivi nogici zadaj, ki se lahko prilagodijo od 0 do 8 cm. Prav tako je dodana mini košara za jedilni pribor ter setelitska pršilna roka. Omogoča priklop vode na hladno in vročo vodo skozi dovodno cev.
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Energijski razred A++
Glasnost 44 dB (re 1pW)
Vgradni da
Višina 81.8 cm
Širina 59.6 cm
Globina 55 cm
Elektronsko upravljanje da
Število pogrinjkov 13
Poraba energije v kWh na leto na podlagi 280 standardnih ciklov pomivanja 262 kWh
Poraba vode v litrih na leto na podlagi 280 standardnih ciklov pomivanja 3080 l
Razred učinkovitost sušenja A
Auto program da
Zaznavanje količine posode da
Zaznavanje umazanosti posode da
Število programov 6
Število temperatur 4
Opozorilni signal premalo soli da
Opozorilni signal premalo sredstva za izplakovanje da
Nastavitev zamika vklopa da
Tih invertni elektromotor da
Predal za pribor da
Samodejno odpiranje vrat ob koncu programa da
Podatki
FEE62800PM
Nov izdelek
7332543521111