Osebna tehtnica EMOS EV109
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Osebna tehtnica EMOS EV109

29,90 €

24,51 € Brez DDV

check NA ZALOGI
Opis
Izdelek: osebna tehtnica
Barva: črna
Maks. obremenitev: 180 kg
Bluetooth: ne
Indikator preobremenitve: da
Funkcija tare: ne
Površina tehtnice: kaljeno steklo
LCD zaslon: da

Nenehen boj za lepo vitko postavo je družbeni fenomen. Le majhen del srečnežev jo ima po naravi, ostali morajo zanjo plačati z veliko znoja in odrekanja. Vsekakor če iskreno želite in veste, kako se tega lotiti, vam bo uspelo. Črna steklena tehtnica EV109 z osvetljenim LCD zaslonom vam ves čas vašega shujševalnega tretmaja pomaga, da ohranite potrebno motivacijo. Težo meri v kilogramih in funtih, kar je zagotovo dobra novička za dvojezične družine. Njeno površino pokriva kakovostno kaljeno steklo z najvišjo nosilnostjo 180 kg, torej se niti lastnikom zares zaobljenih oblik ni treba bati na polno je uporabljati.

Pomaga vam do idealne teže
Najbolj enostaven način, kako svojo postavo oceniti kot zdravo ali nezdravo, je izračunati t. i. indeks BMI. Končna številka vam takoj pokaže, ali lahko pri miru nadaljujete s svojim dosedanjim življenjskim slogom ali pa je treba s sabo začeti nekaj delati. Sam izračun ni tako zapleten, ampak kdo bi si z njim belil glavo, če ga pametna tehtnica EMOS izračuna namesto vas. Prav tako prikaže tudi razmerje vode, maščobe in mišic v telesu. Videli boste, da vam bo s takšno motivacijo uspelo vaše cilje boljše izpolnjevati, sanjski rezultat pa bo prišel kmalu.

Podpira zdravje celotne družine
Ko dosežete optimalno težo, ne počivajte na lovorikah. Čeprav si v tem trenutku zaslužite malo upočasniti in redno uživati v svojem „novem jaz“, ne pozabite na vse zdrave navade, ki ste se jih pri svojem trudu naučili. Največjo priložnost, da jih ohranite tudi v prihodnje, imate, če jih posredujete tudi svoji družini. Skupaj se med sabo popazite in vzpodbudite, da si nihče od vas zdravja ne bo več prostovoljno uničeval z debelostjo, s prekomerno težo ali nasprotno s podhranjenostjo. Zato je tehtnica EMOS opremljena s spominom za kar 13 oseb.

Baterije najdete že notri
Priložene so 3 alkalne AAA baterije, ki tehtnico ohranjajo pri življenju najmanj nekaj mesecev. K temu prispeva tudi funkcija avtomatskega izklopa, ki jo po 10 sekundah nedelovanja izklopi. Ko baterije odslužijo, jih zamenjajte s katerimikoli drugimi baterijami AAA (z napetostjo 1,5 V) za enkratno uporabo. V tem primeru pozabite na polnilne baterije, ker za digitalno tehtnico nimajo zadosti napetosti, kvečjemu jim tako nizek odjem toka izrazito krajša življenjsko dobo.
Podatki
Emos
8592920072882
Novo
8592920072882