Osebna tehtnica EMOS EV107
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Osebna tehtnica EMOS EV107

32,90 €

26,97 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
Izdelek: osebna tehtnica
Barva: bela
Maks. obremenitev: 150 kg
Bluetooth: da
Indikator preobremenitve: da
Funkcija tare: ne
Površina tehtnice: kaljeno steklo
LCD zaslon: da


SMART Digitalna osebna tehtnica EV107
Hujšate, redno vadite ali samo želite imeti svojo fizično kondicijo pod nadzorom? S pametno osebno tehtnico boste imeli nad svojimi napredki popoln nadzor, dobite pa potrebo motivacijo. Sodobna tehtnica ne pazi le na vašo težo, ki ni to glavno. Izvedeli boste za pomembne informacije o količini maščobe, vode in mišične mase v telesu. Po zaslugi tehtanja na 100 g natančno boste videli vsako spremembo, ki bo razlog za veselje. Tehtnica vam izračuna BMI (Body Mass Index), ki izhaja iz vaše starosti, višine in spola. Postala bo vaš osebni trener, ki vam v odvisnosti od izmerjenih vrednosti priporoči primeren dnevni vnos kcal. Prednost je spomin kar za 9 uporabnikov, obremenitev do 150 kg, sodoben dizajn v minimalističnem slogu in varnostno kaljeno steklo.

Izračun BMI
Zagotovo veste, da izmeriti le težo ne zadostuje. Ker je mišica težka kot maščoba, je podatek o teži zavajajoči. O vaši kondiciji pove veliko več BMI, ki vključuje vašo starost, višino in spol. S tehtnico dobite pomemben pregled nad količino maščobe, vode in mišične mase v telesu, končno pa ugotovite, ali je vaša vadba zares učinkovita.
Eleganten slim dizajn

Z višino samo 23 mm tehtnico lahko shranite pod vsako omarico. Po zaslugi minimalističnega dizajna in elegantnega stekla bo tehtnica postala okrasek vsakega gospodinjstva, ki ga je škoda skrivati.
Spomin vse za 9 uporabnikov

Prednosti pametne osebne tehtnice lahko koristi kar 9 oseb sočasno. Zadostuje enostavna vstopna nastavitev, tehtnica pa si potem avtomatsko zapomni in ocenjuje podatke posameznega uporabnika. Na pot za boljšo kondicijo se lahko poda vsa družina in se medsebojno podpira. Če potrebujete vašo težo spremljati v drugih enotah, zadostuje, da izberete med kg, lb, St. Osebna tehtnica s spominom za 9 oseb je idealna tudi za trenerje in prehranske svetovalce, ki spremljajo napredek svoji strank.
Osvetljen LCD zaslon

Izmerjene vrednosti lahko enostavno odčitate na osvetljenem LCD zaslonu, lahko tudi sredi noči. Ker je tehtnica pametna v vseh pogledih, varčuje z baterijo in po tehtanju se čez 35 sekund avtomatsko izklopi. Indikator preobremenitve vas opozori na prekoračitev omejene teže.
Varnostno kaljeno steklo

S pametno osebno tehtnico imate zagotovilo varne uporabe tudi v gospodinjstvu z majhnimi otroki. Posebno kaljeno steklo debeline 6 mm je visoko odporno in prenese obremenitev do 150 kg.
Emos
8592920035917
Novo
8592920035917