Mikrovalovna pečica GORENJE MO20A4X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−30,84%Preveri rok dobave in ceno!

Mikrovalovna pečica GORENJE MO20A4X

109,90 €

90,08 € Brez DDV

158,90 € −30,84%

block Preveri rok dobave in ceno!
EasyClean - preprosto vsakdanje čiščenje
Povsem nov emajl v vseh linijah novih pečic Gorenje je opazno izboljšal funkcijo AquaClean, ki je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Vse, kar je potrebno storiti, je vliti pol litra vode v pekač ter vklopiti funkcijo AquaClean. V le 30 minutah so rezultati jasno vidni na celotni površini pečice in pekačev. Madeži in ostanki maščobe so zmehčani, zato se zelo enostavno obrišejo.

Prednastavljeni programi
Samodejne prednastavitve omogočajo enostavnejše kuhanje nekaterih vrst hrane. Izbrati morate samo vrsto hrane in vnesti težo, pečica pa samodejno prilagodi moč kuhanja in trajanje.

Vedno na varni strani
Pečico lahko preprosto zaklenete, da preprečite nenamerno uporabo.

Enostavno in učinkovito odmrzovanje
Vse Gorenjeve mikrovalovne pečice izstopajo z učinkovito prednastavitvijo odmrzovanja, ki bo enakomerno in hitro odmrznila globoko zamrznjeni izdelek.

Popolna skorja je enostavna
Zdaj lahko z lahkoto posušite svoje najljubše jedi z popolno skorjo. V kombinaciji z mikrovalovi je mogoče uporabiti žar za dodatno hitro kuhanje. Po prvi polovici postopka kuhanja vas bo pečica opomnila, da hrano obrnete za bolj enakomerno kuhanje in popoln hrustljavi užitek.

Notranjost iz nerjavečega jekla za odlično delovanje
Notranjost mikrovalovne pečice je izdelana iz nerjavečega jekla, kar prispeva k odličnim rezultatom kuhanja. Nerjaveče jeklo izboljša pretok mikrovalov v pečici in olajša čiščenje.

Dobro urejen in učinkovit
LED osvetlitev zagotavlja odlično in visoko učinkovito osvetlitev. Njegova življenjska doba je tridesetkrat daljša od življenjske dobe običajnih žarnic in prihrani do desetkrat več energije.

Vedno na varni strani
Varnostno stikalo zagotavlja, da je uporaba mikrovalovne pečice popolnoma varna. Če se vrata med delovanjem odprejo, samodejno ustavi napredovanje programa.

Napredni LED zaslon
Eleganten in jasno postavljen LED zaslon vam omogoča, da spremljate napredovanje kuhanja ali ogrevanja v mikrovalovni pečici. Odštevalnik časa zagotavlja najnovejše informacije o tem, koliko časa bo trajal postopek kuhanja in kateri grelni elementi so v uporabi.

Nepogrešljivo hitro segrevanje
Funkcija SmartStart, ki omogoča hitro segrevanje hrane, ki se aktivira z enim samim dotikom, bo še posebej priročna, če ne morete čakati na topel obrok.

SoftMelt
Ena, dve, čokolada! Funkcija SoftMelt je namenjena taljenju čokolade ali masla pri stalni temperaturi 42 °C, kar ustvari idealne pogoje za počasno taljenje brez smojenja.

StayWarm
Topel obrok tudi za zamudnike. Funkcija StayWarm ohranja stalno temperaturo 70 °C. Tako jedi ohranijo svoj prvotni okus in temperaturo vse, dokler se jih ne postreže.

Zakasnjen začetek delovanja pečice
Ta priročna funkcija omogoča nastavitev časa, ko želite, da se mikrovalovna pečica zažene. Tako bo sveže kuhana hrana pripravljena, ko jo boste želeli.

Segrevanje krožnikov
Postrezite profesionalne jedi v udobju svojega doma. Če so krožniki segreti, se okus hrane ne izgubi in vsak grižljaj je tako dober, kot mora biti: od juh do testenin in v sopari kuhane zelenjave. Funkcija WarmPlate ohranja vaš porcelan na točno pravi temperaturi, t.j. 60 °C. Uživajte v profesionalni postrežbi v zavetju svojega doma.

Odštevalnik časa
Vse Gorenjeve mikrovalovne pečice omogočajo nastavitev časa delovanja - od 30 do 60 minut, odvisno od modela. Prikaz časovnika jasno označuje preostali čas do konca kuhanja.

Prihranki energije
V primeru daljše odsotnosti ali če želite biti bolj okolju prijazni, lahko aktivirate način varčevanja z energijo, v katerem je zaslon izklopljen. Prihranite lahko do 40% energije v stanju pripravljenosti.

Izklopite glasnost
Mikrovalovna pečica omogoča nastavitev glasnosti akustičnih signalov. Ko potrebujete tišino, npr. Medtem ko vaš otrok spi, lahko še vedno uporabljate mikrovalovno pečico brez zvoka; preprosto izklopite zvočne signale in jih pozneje ponovno vklopite.

Popolna hrana v 2 ali 3 korakih
Kuhate lahko v več fazah z ročnim programiranjem korakov kuhanja. Na primer, v koraku 1 se lahko odločite za več mikrovalovnega pečenja kot pa za žar, v 2. koraku pa obratno in lahko nastavite 3. korak, da dosežete končno skorjo s samo peko. Ko aktivirate način StepBake, mikrovalovna pečica samodejno spremeni korake, tako da vam ni treba ročno.

Microwaves + Grill
Zdaj boste enostavno dosegli zaželeno hrustljavo skorjo na najljubših jedeh. V kombinaciji z mikrovalovi lahko žar uporabite za posebej hitro pečenje, ki je še posebej dobrodošlo pri peki pic ali manjših kosov mesa. Po polovici pretečenega časa vas pečica sama opozori, da je treba hrano obrniti, s čimer dosežete enakomerno zapečenost in popoln hrustljav užitek.

Lastnosti:
Material notranjosti:Nerjavna pločevina
Način odpiranja vrat: Z gumbom
Vrsta grela: Kvarc

Učinkovitost
Volumen pečice: 20 l
Število stopenj moči: 5
Št. žar programov: 1
Število prednastavljenih programov: 11
Premer vrtljivega krožnika: 270 mm

Upravljanje
Vrsta upravljalnih naprav: Gumb
Upravljanje: Elektronsko na vratih
Prikaz ure: Da

Načini ogrevanja
Načini ogrevanja: Mikrovalovi + žar
Št. kombinacij mikrovalovi + žar: 2
Način distribucije: Vrtljiv krožnik
Tehnika proizvajanja mikrovalov: HTV

Funkcije
Večstopenjsko kuhanje: Da
AUTO menu: Da
Pametno upravljanje: Da
Prednastavitev: Da
Odtaljevanje čas/masa: Hitro in avtomatsko(čas&masa)
Smart display: Da

Oprema
Vrtljiv krožnik: Steklen
Mrežna rešetka: Nizka

Varnost
Otroška zaščita: Zaklepanje upravljalne plošče

Čiščenje
AquaClean funkcija: Da

Tehnični podatki
Širina izdelka: 451 mm
Višina izdelka: 257 mm
Globina izdelka: 343 mm
Notranja širina: 300 mm
Notranja globina: 296 mm
Notranja višina: 212 mm
Bruto teža: 12.6 kg
Neto teža: 11.4 kg
Napetost: 220-240 V

Garancija: 24 mesecev
Gorenje
MO20A4X
Novo