Palični mešalnik BOSCH MSM4B620
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Palični mešalnik BOSCH MSM4B620

68,80 €

56,39 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
Deluje z močjo 1000 W
Ima kakovost mešalno nogo iz nerjavečega jekla, ki s 4 rezili poskrbi za hitro in enostavno pasiranje, mešanje in sekljanje
Tehnologija AntiSplash preprečuje brizganje med uporabo.
Priloženi so številni dodatki

Dinamični nadzor hitrosti
Intuitivno upravljanje hitrosti z eno roko z izjemno velikim vzvodom. Močnejši kot je vaš oprijem, večja je hitrost. Hitrost lahko popolnoma nadzorujete z več prsti ali samo s palcem. Ta prilagodljivost olajša desničarjem in levičarjem nastavitev prave hitrosti.

Keramični priključek
Tehnologija keramičnega priključka bo dolgo zagotavljala izjemne zmogljivosti. Zahvaljujoč odličnim lastnostim materiala, keramični priključek prenaša moč motorja na rezila brez obrabe.

Blokada vklopa
Enostaven mehanizem za odklepanje sprosti moč samo, ko aparat varno držite v roki. Blokada vklopa je integrirana v krmilno ročico in jo je mogoče enostavno odkleniti s kazalcem ali palcem. Ko je odklenjena, lahko začnete prilagajati hitrost s pritiskom na upravljalno ročico.

Praktična mešalna/merilna posoda
S praktično mešalno/merilno posodo lahko manjše količine sestavin odmerite in zmešate neposredno v posodi.

Priložen sekljalnik
S priročnim nastavkom za sekljanje lahko hitro in enostavno sesekljate zelenjavo, zelišča, oreščke, meso in sir. Že v nekaj sekundah je pripravljen na uporabo in po zaslugi posode, ki se jo lahko pomije v stroju, poskrbi za enostavno čiščenje

Mehanizem na klik
Čiščenje brez napora traja le nekaj sekund. Ko zaključite z mešanjem, mešalno nogo sprostite že z enostavnim klikom. Zdaj jo lahko hitro in enostavno očistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.

Performance Drive 1000
Brez truda dosežete popolne rezultate. Zahvaljujoč svojemu visoko zmogljivemu motorju vam ErgoMaster omogoča enostavno izvajanje kakršnih koli opravil mešanja, sekljanja ali drobljenja. Ne glede na to, ali mešate okusne juhe ali omake, sekljate oreščke ali sekljate zelenjavo, lahko v kratkem času brez težav obdelate tudi najtrše sestavine.

Štiri izjemno ostra rezila iz nerjavečega jekla zagotavljajo izjemne rezultate rezanja, gladko konsistenco in enostavno mešanje, tudi trdih sestavin. Oblika zvonca učinkovito zmanjšuje brizganje.

Tehnične podrobnosti
Moč: 1000 W
Dolžina kabla: 140 cm
Material noge: nerjaveče jeklo
Število preklopnih stopenj: brezstopenjsko
SoftTouch ročaj: da
Dodatki: 1 x mešalni lonček z merilno skalo, 1 x mešalna noga, nerjaveče jeklo, 1 x univerzalni sekljalnik
Garancija: 2 leti
Bosch
MSM4B620
Novo
4242005346639