Palični mešalnik Bosch MS6CM6120
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Palični mešalnik Bosch MS6CM6120

65,90 €

54,02 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Mešalno nogo, ki jo lahko pomivate v stroju, sprostite z enostavnim klikom.

Čiščenje brez napora traja le nekaj sekund. Ko zaključite z mešanjem, mešalno nogo sprostite že z enostavnim klikom. Zdaj jo lahko hitro in enostavno očistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.
Izjemna moč in odlični rezultati, kot bi mignil.

Motor z maksimalno močjo, ki izpolni tudi najvišje zahteve. Po zaslugi neverjetnega 1000-W motorja in številnih nastavkov poskrbi za mešanje, sekljanje, strganje in gnetenje. Tudi najtrše sestavine lahko pripravite zelo hitro in enostavno. Tako bo več časa za užitek v rezultatih.
Učinkovito rezanje, ki poskrbi za optimalne rezultate mešanja.

Trpežen in posebej oster nož QuattroBlade v hipu poskrbi za izjemno učinkovito rezanje in optimalne rezultate mešanja. Tudi mešanje večjih sestavin je povsem enostavno. Funkcija AntiSplash prepreči škropljenje in vam pomaga ohraniti čisto kuhinjo.
Popolna konsistenca po zaslugi dvanajstih nastavitev hitrosti in funkcije turbo.

Zdaj boste vedno imeli popoln nadzor nad nastavitvami. Naj gre za omako, juho ali majonezo, med dvanajstimi možnostmi enostavno izberite utrezno nastavitev hitrosti glede na želene rezultate. Za najvišjo moč in zahtevne naloge enostavno pritisnite tipko turbo.
Kar koli seseklja že v nekaj sekundah.

Rezanje čebule pogosto pomeni solzne oči. Nič več. S priročnim nastavkom za sekljanje lahko hitro in enostavno sesekljate zelenjavo, zelišča, oreščke, meso in sir. Že v nekaj sekundah je pripravljen na uporabo in po zaslugi posode, ki se jo lahko pomije v stroju, poskrbi za enostavno čiščenje.
Ergonomsko ohišje iz nerjavečega jekla, ki se popolnoma prilega vsaki dlani.

Mešanje s stilom še nikoli ni bilo tako udobno. Ohišje iz nerjavečega jekla zagotavlja dolgotrajno kakovost. Vitka ergonomska oblika se prilega prav vsaki dlani. Ročaj s prevleko soft touch obenem poskrbi za posebej udobno in stabilno rokovanje ter varen oprijem brez drsenja.
Merilna posoda s pokrovom za merjenje, mešanje in shranjevanje manjših količin.

Pogosto potrebujete manjše porcije? Mešalna/merilna posoda je popolna za merjenje sestavin in mešanje manjših količin. Po zaslugi pokrova lahko vaše jedi, omake in zdobljene sestavine po mešanju shranite v posodi in pospravite v hladilnik.


Tehnične podrobnosti o paličnem mešalniku Bosch MS6CM6120

1000 W
Visoka učinkovitost delovanja ročnega mešalnika z močjo 1000 vatov: enostavno pasiranje, mešanje in sekljanje, tudi ko uporabljate najtrše sestavine.
Gumb z 12 nastavitvami hitrosti, idealen za vse vrste uporabe.
Dodaten turbo gumb za maksimalno zmogljivost s pritiskom na gumb. Hitra in enostavna obdelava brez brizganja.
QuattroBlade - Technology: inovativen, oster, posebej utrjen nož s štirimi rezili za odlične rezultate mešanja.
Tih motor z malo vibracijami
Odlično rokovanje zaradi mehkega ročaja, velikih gumbov in ergonomske oblike
Mehanizem za izmet omogoča enostavno snemanje mešalne noge
Mešalna noga iz nerjavečega jekla, mešalna/merilna posoda s pokrovom in posoda sekljalnika s pokrovom (razen pokrov zobnika) lahko čistite v pomivalnem stroju
Varnostni zaklep« Bosch: po zaslugi slišnega »mehanizma na klik« sta metlica in ohišje XL sekljalnika varno pritrjena na enoto z motorjem.
Vsi plastični deli v stiku z živili so brez BPA snovi
Visokokakovostna mešalna noga iz nerjavečega jekla BOSCH. Zanesljiva nemška kakovost BOSCH: robustna, vzdržljiva, odporna proti rji in jo s tem lahko čistite v pomivalnem stroju, nevtralnega okusa.
Priročen mini sekljalnik s posebej utrjenim in ostrim nožem iz visokokakovostnega nerjavečega jekla natančno in hitro seklja zelišča, oreščke, čebulo, meso in sir za okusne omake, kreme in še več... S pokrovom za priročno shranjevanje v hladilniku.
Prozoren mešalni lonček z merilno skalo in pokrovom za sveže in čisto hlajenje v vašem hladilniku
Bosch
MS6CM6120
Novo
4242005171675