Palični mešalnik BOSCH MSM6S20B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−22,97%Preveri rok dobave in ceno!

Palični mešalnik BOSCH MSM6S20B

Bosch palični mešalnik MSM6S20B je zmogljiv in robusten pripomoček z močnim 750 W motorjem, ki se ponaša s tihim delovanjem z malo vibracijami.

49,99 €

40,98 € Brez DDV

64,90 € −22,97%

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
BOSCH MSM6S20B palični mešalnik, moč: 750 W, gumb za nastavitev hitrosti - 12 hitrosti, dodatna turbo tipka za največjo moč, QuatroBlade tehnologija

TurboButton
Dodaten turbo gumb zagotavlja maksimalno moč že s pritiskom gumba, tako da lahko vaše zamisli uresničite hitro in enostavno ter vedno dosežete optimalne rezultate.

SoftTouch — popoln oprijem. Ergonomski dizajn in posebna oblika ročaja s premazom SoftTouch zagotavljata veliko bolj udoben in varen oprijem aparata.

Quattro Blade rezilo — Boscheva inovacija. Inovativno QuattroBlade rezilo z izjemnim rezom zagotavlja pri mešanju in drobljenju resnično profesionalno kakovost. Rezilo vse obdela hitro in temeljito, a hkrati enakomerno in pazljivo.

ErgonomicDesign — priročnost in učinkovitost. Ergonomsko oblikovana ročica, veliki gumbi, ki so povsem enostavni za uporabo, ter lahek in tih motor zagotavljajo hitro, lahko in priročno upravljanje.

AntiSplash — za zaščito pred škropljenjem. Po zaslugi mešalne noge Anti Splash z optimiziranim dizajnom je nadležno škropljenje pri pripravi jedi zdaj preteklost. Tako so vsa vaša opravila enostavna in priročna, kuhinja pa ostane čista.

Lastnosti:
- Moč: 750 W
- Izjemno močan palični mešalnik za optimalne rezultate
- Gumb za nastavitev hitrosti - 12 hitrosti
- Dodatna turbo tipka za največjo moč
- QuatroBlade tehnologija

Udobje:
- Tih motor z malo vibracijami
- Preprost za uporabo z nedrsečim SoftTouch ročajem, ergonomsko obliko in velikimi gumbi
- Mehanizem za izmet omogoča enostavno snemanje mešalne noge
- Mešalna noga in ves dodatni pribor (razen dela z motorjem) primerni za čiščenje v pomivalnem stroju

Garancija: 24 mesecev
Bosch
MSM6S20B
Novo
4242005031863