Likalnik GORENJE SIH2800BF
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Likalnik GORENJE SIH2800BF

35,90 €

29,43 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
GORENJE parni likalnik SIH2800BF se ponaša z močjo 2800 W prostornino posode 035 L nastavljivim regulatorjem temperature in samodejnim izklopom.

Likalniki se najbolje izkažejo pri delovanju v kombinaciji s paro. Moč pare lahko prilagajate za lažje likanje pa je še posebej pomembna moč sunkovitega izpusta pare. Vsi likalniki Gorenje omogočajo vertikalno likanje z uporabo pare.

Ključne prednosti s katerimi vas bo navdušil GORENJE parni likalnik SIH2800BF

Samodejni izklop
Podaljšana življenjska doba in učinkovitost likalnika

Samodejni izklop

Naši likalniki za del varnosti poskrbijo sami. Likalnik se samodejno izklopi v treh primerih: po 30 sekundah če ga v vodoravnem položaju pustite na likalni deski ali če se prevrne na bok ter po 8 minutah če vklopljenega ne uporabljate in je postavljen navpično. Takoj ko ga boste premaknili in bo senzor to zaznal bo ponovno začel delovati.
Podaljšana življenjska doba in učinkovitost likalnika

Funkcija je izredno pomembna saj z rednim čiščenjem podaljšujemo življenjsko dobo in učinkovitost likalnika. Pri najvišji temperaturi izberite gumb "self clean". V notranjosti se na vročo pregreto ploščo sprosti večja količina vode in odlušči obloge ki so nastale zaradi trde vode ali zaradi nečistoč v vodi. Po potrebi postopek ponavljajte dokler ni voda ki se izlije skozi šobe popolnoma čista.
Tehnične podrobnosti o GORENJE parnem likalniku SIH2800BF

Vrsta: Parni likalnik
Barva: Rdeča
Moč: 2800 W
Prostornina posode za vodo: 035 L
Regulator izpusta pare (g/min): 35
Sunkovit izpust pare za takojšnjo dodatno paro (g/min): 100
Gorenje
SIH2800BF
Nov izdelek
3838782543661