Multipraktik BOSCH MC812S844
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Multipraktik BOSCH MC812S844

209,90 €

172,05 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Bosch MC812S844 kuhinjski robot
Vsestranski kuhinjski robot MC812S844 se ponaša z zmogljivim 1250 W motorjem in veliko, 3,5-litrsko posodo, ki omogočata obdelavo večje količine sestavin brez napora.
Aparat z več kot 50 funkcijami lahko uporabite za rezanje, mletje, mešanje, pripravo pomfrija in še veliko več po zaslugi številnih dodatkov.
Visokokakovostni mešalnik iz plastike Tritan prostornine 1,5 litra pa je idealen za pripravo večjih količin vroče juhe in ledeno hladnih napitkov.

Vključen dodatni pribor:
velika 3,9 l prozorna plastična posoda za 750 g moke + dodatki (maks. količina testa 1.5 kg) vključno s pokrovom z odprtino za dodajanje sestavin
mini sekljalnik z High Performance nožem
plastičen 1,5 l mešalni vrč
ožemalnik citrusov za pripravo svežih sokov
plošča za rezanje (tanko in debelo), plošča za strganje (grbo in fino)
plošča za pomfrit
plošče iz nerjavečega jekla
nosilec plošč
plastični nastavek za gnetenje
metlica (iz nerjavečega jekla) za smetano, jajčni beljak in lahko testo

Bosch
Do popolnih rezultatov, tudi ko obdelujete večje količine.

Nekateri recepti vključujejo zahtevnejše naloge. Po zaslugi izjemno zmogljivega motorja lahko tudi večje količine sestavin in kvašeno testo obdelate hitro in natančno.
Tako si hitreje zagotovite odlične rezultate.

XXL posoda in mešalnik za večje količine.
V posodi s kapaciteto 3,9 l lahko pripravite 1,5 kg testa.
V visokokakovostnem mešalniku iz plastike Tritan s prostornino 1,5 l lahko enostavno zmešate smoothieje in koktejle, ne da bi v njih ostali koščki sestavin ali grudice.

Sistem za pametno zaznavanje nastavkov avtomatsko nastavi ustrezno hitrost.
Niste prepričani, na kateri hitrosti se bodo sestavine optimalno obdelale? Ne glede na to, kateri nastavek uporabite, bo univerzalni kuhinjski aparat poskrbel za ustrezno hitrost vsakega nastavka ter vam zagotovil popolne rezultate. Poleg tega barvne oznake na aparatu zagotavljajo pravilno namestitev dodatnega pribora.

Nezdrobljiv mešalnik iz Tritan plastike, brez okusa in vonja.
Niste prepričani, če vroča juha za mešalnik predstavlja problem? Z visokokakovostnim mešalnikom iz plastike Tritan s kapaciteto 1,5 litra je priprava večjih količin vroče juhe in ledeno hladnih napitkov povsem enostavna. Mešalnik je izdelan iz nezdrobljivega materiala ter je brez okusa in vonja. Po uporabi ga lahko enostavno pomijete v pomivalnem stroju.

Optimalne nastavitve prav za vsako opravilo – tudi drobljenje ledu.
Drobljenje ledu je lahko zelo zamudno. Z brezstopenjsko prilagodljivo hitrostjo in LED zaslonom ter funkcijo za optimalno drobljenje in pulzno funkcijo za delo v intervalih (npr. pri drobljenju ledu) bo vaše delo čisto enostavno.

Dodatni pribor lahko shranite v posodi za mešanje.
Nič več vam ne bo treba iskati pribora. Standarden dodatni pribor lahko enostavno shranite v posodi s kapaciteto 2,3 l, s čimer boste privarčevali s prostorom in poskrbeli, da bo pribor vedno pri roki. S pomočjo pametnih oznak je sestavljanje dodatnega pribora hitro in enostavno. Tako boste imeli več prostora tudi v zelo majhni kuhinji.

Tehnične podrobnosti
Moč: 1250 W
Št. hitrosti: brezstopenjska nastavitev hitrosti
Trenutna stopnja
Pulz stopnja
LED pokazatelj delovanja
Varnostno zapiranje posode in mešalnega nastavka: da
Predal za shranjevanje kabla: da
Dimenzije: 430 × 250 × 300 mm
Neto teža: 5,776 kg
Garancija: 2 leti
Bosch
MC812S844
Novo
4242005109326