Kuhinjski robot Electrolux EKM4000
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhinjski robot Electrolux EKM4000

399,00 €

327,05 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Izredna moč

Kuhinjski robot Electrolux EKM 4000 vam bo v pomoč pri pripravi vašega najljubšega recepta. Kadarkoli boste potrebovali več kot dve roki, vam bo v pomoč Kitchen Assistent iz Electroluxa. Kuhinjski robot je opremljen z 1000 W motorjem, ki je zmožen storiti vso trdo gnetenje, stepanje, tlačenje in še veliko več – tako, da vam ne bo treba.
Zanesljivost

Na kuhinjski robot Kitchen Assistent se lahko vedno zanesete za zagotavljanje izjemnih rezultatov vsakič, ko ga uporabljate. Idealen je za pripravo slastne torte, stepenih okusnih poljubčkov ali pripravo več hlebov svežega kruha naenkrat. Kuhinjski robot ima dovolj močno polno kovinsko ohišje za podporo vaših kulinaričnih potovanj v prihodnjih letih.
Nastavljivost

Kuhinjski robot Electrolux EKM 4000 Kitchen Assistent lahko prilagodite na različne nastavitve, da bo ustrezal vašim potrebam, pa če kuhate za enega ali pripravljate pojedino za dvajset ljudi. Njegovi dve skledi različnih velikosti in nastavitve 10 hitrosti vam dajejo možnosti, ki jih potrebujete za nadzor vsega z lahkoto.
Dodatki

Opremljen je s spiralnim kavljem za testo, metlico in ploskim stepalnikom, da skrajša delo gnetenja testa, da postane lepljivo, temeljito stlači krompir, stepe smetano do čiste gladkosti ali počasi meša žvrkljano testo za torto.
Tehnične podrobnosti:

moč: 1000 W
največja hitrost: 211 obr/min
najmanjša hitrost: 38 obr/min
posoda 1: nerjaveče jeklo, 4,5 l
posoda 2: nerjaveče jeklo 2,9 l
barva: rdeča

dolžina kabla: 1 m

Garancija: 2 leti
Electrolux
EKM4000
Novo
7332543280803