Kuhinjski robot Bosch MUM9BX5S61
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhinjski robot Bosch MUM9BX5S61

1500W, tehtnica, 5,5l.

899,00 €

736,89 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Popoln kuhinjski robot BOSCH OptiMUM MUM9BX5S61 je najboljši spremljevalec v kuhinji, saj poleg zmogljivosti nudi popolno opremo. Odlični rezultati z vgrajeno tehtnico, samodejnimi programi SensorControl Plus in 1500 W motorjem.
Popolno testo zahvaljujoč zmogljivemu 1500 W motorju in Smart dough senzorju, vzdržljivost zahvaljujoč kovinskemu ohišju ter vsestranskost, ki jo zagotavlja profesionalna dodatna oprema.
Posebno velika mešalna posoda iz brušenega nerjavečega jekla s 5,5 l prostornine za pripravo večje količine testa v enem koraku (npr. 3,5 kg biskvita).
Preprosto praktičen! Zahvaljujoč vgrajeni tehtnici lahko vse sestavine tehtate neposredno v posodi aparata.
Ohišje, v celoti izdelano iz kovine: trpežno kovinsko ohišje z visokokakovostnimi podrobnostmi, po zaslugi česar vam bo aparat zelo dolgo služil.
Odlični rezultati zahvaljujoč 3D PlanetaryMixing, ki zagotavlja optimalno mešanje vseh sestavin.


Gumijaste nogice za stabilnost in visoko stopnjo varnosti.
Najvišja stopnja varnosti v vsakem trenutku. Gumijaste nogice zagotavljajo dodatno stabilnost kuhinjskega aparata in preprečujejo njegovo premikanje. Po zaslugi prekritih pogonskih enot je poskrbljeno za zagotavljanje visokih varnostnih standardov. Zaščita pred ponovnim vklopom preprečuje nenačrtovan zagon motorja.

Enostavno čiščenje po zaslugi dodatnega pribora, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju.
Čiščenje po uporabi je običajno zamudno. To je sedaj preteklost. Dodatni pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju ter zagotavlja enostavno in priročno čiščenje. Tako prihranite čas.

Izdelana za večje izzive
Naj gre za otroški rojstni dan, zabavo ob obletnici ali večer s pico skupaj s prijatelji. S pomočjo robustne posode za mešanje, iz nerjavečega jekla s kapaciteto 5,5 litrov, lahko obdelate tudi večje količine, npr. 3,5 kg biskvitne mase naenkrat. Ročaja poskrbita za priročnost.

Enostavna in hitra priprava s sedmimi nastavitvami hitrosti.
Za vsak dodatni pribor je potrebna drugačna nastavitev hitrosti. Po zaslugi sedmih individualnih nastavitev hitrosti lahko jedi pripravite zelo hitro, enostavno in natančno. Potrebujete višjo stopnjo hitrosti ali morate zmešati nekaj sestavin? Izberite pulzno funkcijo in si pripravite obrok, kot bi mignil.

Popolno umešano testo po zaslugi funkcije 3D PlanetaryMixing.
Po zaslugi gibanja v treh smereh hkrati bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo.

Aparat vam bo po zaslugi visoke kakovosti in priročnosti zvesto služil mnogo let.
Pogled, ki vas bo vedno razveselil. Še mnoga leta. Kuhinjski aparat OptiMUM z dovršenim in trpežnim ohišjem, v celoti iz izdelanim iz kovine. Ohišje ni le izjemno visoke kakovosti, omogoča tudi enostavno čiščenje in dokazuje, da je ta aparat zasnovan z namenom, da vam služi na dolgi rok.

Samodejno navijanje kabla za hitro shranjevanje.
Kabel bi moral biti neviden. Po zaslugi sistema EasyStorage je to mogoče. S hitrim povlekom kabla in s pomočjo sistema za avtomatsko navijanje se bo kabel v celoti skril v aparat. Tako boste imeli več prostora za druge kuhinjske pripomočke.

Priprava brez napora po zaslugi sistema EasyArm Lift.
Menjava nastavkov za mešanje ne bi smela predstavljati večjega napora. S praktičnim sistemom EasyArmLift lahko z lahkoto dvignete mešalno roko in tudi hitro snamete nastavke. Po zaslugi sistema EasyArmLift uživate v izjemni priročnosti ter obenem prihranite čas in energijo.

Za večjo učinkovitost in manj čiščenja.
Ne boste našli bolj praktične in priročne stvari. Tehtanje sestavin neposredno v posodi ali dodatnem priboru prihrani čas in prostor, saj dodatne kuhinjske tehtnice ne potrebujete. Priprava testa za izvrstne torte, kolače in še in veliko več pa bo mnogo lažja.

Enostavna namestitev dodatnega pribora po zaslugi barvnih oznak.
Nič več vam ni treba razmišljati, kako namestiti dodaten pribor. Barvne oznake na aparatu in nastavkih omogočajo enostavno namestitev. Naj gre za hamburger, testenine ali hrano za dojenčke: ogromna izbira dodatnega pribora poskrbi za to, da boste vaše ideje enostavno spremenili v prakso.

Popolno načrtovanje časa s funkcijo programske ure.
Težko bi zagotovili še bolj priročno uporabo. Enostavno nastavite želen čas mešanja, OptiMUM pa bo gnetel, vmešaval oziroma mešal tako dolgo, kot sami želite. Medtem ko Optimum skrbi za to, se lahko vi posvetite drugim stvarem, saj se bo aparat avtomatsko ustavil.

Set za pecivo OptiMUM za profesionalno pripravo.
Sestavine je treba dobro obdelati, sicer rezultati ne bodo zadovoljivi. Set za pecivo OptiMUM, ki se lahko pomiva v pomivalnem stroju, zagotavlja popolne rezultate: metlica za mešanje (ustrezno nameščena na posodo), kovinska metlica za stepanje (prilagodljiva po višini) in visokoučinkovit kavelj za gnetenje posebne oblike.

Vedno popolno – stepeni jajčni beljaki ali smetana ter kvašeno testo.
Pametni avtomatski programi SensorControl Plus poskrbijo, da je konsistenca smetane, stepenih jajčnih beljakov in tudi kvašenega testa popolna, in to že s samim pritiskom na tipko. Programska ura vam omogoča, da nastavite želen čas gnetenja.

Izjemno zmogljiv – za večje količine, zelo težko testo in smoothie.
Brez potrebe po neskončnem čakanju na pripravo testa. Izjemno zmogljiv motor zagotavlja popolne rezultate tudi pri zelo težkem testu in večjih količinah, ki jih boste povsem enostavno zgnetli. Po zaslugi mešalnika lahko okusne smoothie pripravite neverjetno hitro. Vse sestavine so obdelane zanesljivo in dosledno.

Popolna konsistenca po zaslugi dosledne hitrosti mešanja.
Težko testo in velike količine so za kuhinjske aparate običajno pravi izziv. A ne s Smart Dough Sensor za testo. Zagotavlja dosledno hitrost mešanja pri vsaki obdelavi, tako pri gostih zmeseh kot pri večjih količinah testa, ter poskrbi za vedno popolne rezultate v najkrajšem možnem času.

Tehnične podrobnosti kuhinjskega robota BOSCH MUM9BX5S61:

Odlični rezultati
Zmogljiv 1500 W motor z dolgo življensko dobo - tudi za zelo težko testo
3D PlanetaryMixing: hitro in popolno mešanje vseh sestavin; zahvaljujoč izboljšnemu planetarnemu mešalnemu sistemu z edinstvenim gibanjem v treh dimenzijah hkrati
SensorControl Plus: vedno do popolnega kvašenega testa, smetane in beljaka. Preprosto s pritiskom na gumb - aparat se samodejno ustavi, ko je dosežen popoln rezultat
Smart Dough Sensor: konstantna hitrost mešanja v vsakem trenutku, tudi v primeru težkega testa v velikih količinah, zagotavlja hitre in popolne rezultate

Vsestranskost
Veliko različnih dodatkov odpira prostor kuharski kreativnosti
Prilagodite kuhinjski aparat vašim potrebam s široko paleto dodatne opreme

Udobje
Vgrajena tehtnica: sestavine lahko stehtate neposredno v mešalni posodi - prihranek časa pri pripravi
SensorControl Plus: prihrani čas za druga opravila, saj aparata med delovanjem samodejnih programov ni potrebno spremljati
Vgrajena ura: nastavitev časa delovanja za ponovne odlične rezultate - aparat se samodejno ustavi po poteku nastavljenega časa
Smart tool detection: OptiMUM samodejno prepozna prilkjučeno opremo in tako prilagodi optimalno hitrost delovanja
Posebno velika mešalna posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 5.5 l in dvema ročajema za enostavno uporabo za do 3.5 kg biskvita ali 1.5 kg moke plus dodatki za kvašeno testo
7 delovnih hitrosti, trenutna stopnja
EasyArmLift: preprosto in enostavno premikanje večnamenske pogonske ročice
Easy storage: samodejno navijanje kabla za enostavno in hitro shranjevanje.

Material/Oblika
Izjemen dizajn: zmagovalen in privlačen model v vaši kuhinji.
Stabilno in trdno ohišje iz aluminija
Pokrovi pogonov iz brušenega nerjavečega jekla

Varnost
Visoka varnost zaradi pokritih pogonskih delov
Zaščita pred ponovnim vklopom
Gumijaste prisesalne nožice

Vključen dodatni pribor
Enostavno do pravega pogona za dodatni pribor - vsak pogon in dodatni pribor vsebujejo barvno oznako
Absolute mešalna metlica: popolni rezultati mešanja, saj se metlica popolnoma prilega obliki posode - za mešanje vseh vrst sestavin
Kovinska metlica za stepanje: po višini nastavljiva za popolno obdelavo manjših ali večjih količin smetane, jajčnega beljaka, itd.
High Performance kavelj za gnetenje testa: zaradi posebne oblike kavelj "prereže" testo in ga nato zopet zgnete skupaj. Rezultat je intenzivnejše gnetenje
ThermoSafe mešalni vrč z 2.3 l zmogljivosti (skupaj s hrano: 1.5 l) - za enostavno in varno mešanje vročih juh in ledeno hladnih pijač. Zahvaljujoč posebni obliki je mešanje izjemno tiho
Kockalnik
Mesoreznica
Bosch
MUM9BX5S61
Novo