Kuhinjski robot BOSCH MUM58258
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20,46%Preveri rok dobave in ceno!

Kuhinjski robot BOSCH MUM58258

Zmogljiv univerzalni kuhinjski aparat v široki paleti barv za vsestransko kuhanje in pečenje.

279,99 €

229,50 € Brez DDV

351,99 € −20,46%

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Izjemno zmogljiv 1000-vatni motor Bosch: izpolnjuje visoke zahteve pri peki, kuhanju in mešanju. Tudi pri pripravi gostega testa.
Velika, 3,9-litrska posoda iz nerjavečega jekla: s posebno obliko notranjosti za optimalno pripravo testa (do 2,7 kg testa za torto ali 1,9 kg kvašenega testa)
Odlični rezultati zahvaljujoč 3D PlanetaryMixing, ki zagotavlja optimalno mešanje vseh sestavin.
Avtomatsko postavljanje v pozicijo parkiranja za lažje dodajanje sestavin
Široka paleta dodatnega pribora, ki zadovolji prav vsak okus.
Vključuje komplet za peko, s katerim lahko uresničite vaše pekovske ideje.
Easy Arm Lift: enostavno in lahkotno premikanje 3-conske multifunkcijske ročice s preprostim pritiskom na gumb.
7 nastavitev hitrosti: enostavna in hitra priprava s 7 nastavitvami hitrosti in pulzno funkcijo za zahtevnejše naloge.
Enostavno čiščenje: po uporabi vam ni treba skrbeti glede čiščenja. Dodatni pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.
Varna uporaba: gumijaste nogice za dodatno stabilnost in visoka stopnja varnosti po zaslugi prekritih pogonskih enot.
Vrečka za dodatni pribor: dodatni pribor lahko shranite v posodi.
LED prikaz načina delovanja in motenj

3,9-litrska posoda
Idealne posode ne prepoznate le po njeni velikosti. Za najboljše rezultate je notranja oblika posode prilagojena nastavkom. Visoka kakovost 3,9-litrske posode iz nerjavečega jekla je primerna tako za manjše količine kot tudi za enostavno obdelavo do 2,7 kg zmesi za torto in 1,9 kg kvašenega testa.

EasyArm Lift
Čaka vas sproščena peka! Funkcija EasyArm Lift vam omogoča, da z mešalno roko enostavno upravljate že s pritiskom gumba, pripomočke za mešanje pa ustavite na zadnji strani posode, tako da lahko sestavine preprosto dodajate s sprednje strani.


Vrečka za dodatni pribor
Tako vam nikoli več ne bo treba iskati nastavkov! Komplet za pecivo lahko po uporabi pospravite v priročno vrečko za dodatni pribor. Skupaj s ploščami. Vrečko za dodatni pribor lahko shranite neposredno v posodi, tako da bo vedno pri roki v bližini kuhinjskega aparata.

Komplet za peko
Naj uporaba napačnih nastavkov ne prekriža vaših kuharskih načrtov. Komplet za pecivo z metlicama za stepanje in mešanje ter kavljem za gnetenje je primeren za vrsto načinov uporabe in poskrbi za popolne rezultate. S tem dodatnim priborom lahko enostavno pripravite poljubčke, rahlo torto in zmes za težko testo. Vsi kosi dodatnega pribora so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

3D PlanetaryMixing
Po zaslugi gibanja v treh smereh hkrati bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo.

Dodatni pribor
Ko gre za kuhanje in peko, ima vsak ima svoje želje. Če pribor ni vključen, je na voljo široka paleta dodatnega pribora, na primer mlinček za zrnje, večnamenski mešalnik, nastavek za piškote, nastavek za mletje mesa, mešalnik in še več. Bosch ima za vsak okus na voljo ustrezen dodatni pribor.

Položaj za parkiranje
Naj vam naporno dodajanje sestavin ne pokvari razpoloženja za peko. Po zaslugi avtomatskega položaja parkiranja boste imeli ves prostor, ki ga potrebujete. Nastavki se avtomatsko postavijo v položaj v zadnjem delu posode. Tako je polnjenje posode s sprednje strani lažje.

Izjemno zmogljiv motor
Izjemno zmogljiv 1000 W motor Bosch: izpolnjuje visoke zahteve pri peki, kuhanju in mešanju. Tudi pri pripravi težkega testa.

Enostavno čiščenje
Čiščenje po uporabi je običajno zamudno. To je sedaj preteklost. Dodatni pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju ter zagotavlja enostavno in priročno čiščenje. Tako prihranite čas.

Varna uporaba
Najvišja stopnja varnosti v vsakem trenutku. Gumijaste nogice zagotavljajo dodatno stabilnost kuhinjskega aparata in preprečujejo njegovo premikanje. Po zaslugi prekritih pogonskih enot je poskrbljeno za zagotavljanje visokih varnostnih standardov. Zaščita pred ponovnim vklopom preprečuje nenačrtovan zagon motorja.

7 nastavitev hitrosti
Za vsak dodatni pribor je potrebna drugačna nastavitev hitrosti. Po zaslugi sedmih individualnih nastavitev hitrosti lahko jedi pripravite zelo hitro, enostavno in natančno. Potrebujete višjo stopnjo hitrosti ali morate zmešati nekaj sestavin? Izberite pulzno funkcijo in si pripravite obrok, kot bi mignil.
Podatki
Bosch
MUM58258
Novo