Kuhinjska napa BOSCH DWK67JQ60
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−12,1%Preveri rok dobave in ceno!

Kuhinjska napa BOSCH DWK67JQ60

Poševni zaslon: za popoln pregled nad posodo na kuhalni plošči.

799,00 €

654,92 € Brez DDV

909,00 € −12,1%

block Preveri rok dobave in ceno!
Samodejno absorbira neprijetne vonjave.

Tipalo PerfectAir stalno nadzoruje zrak in samodejno prilagaja stopnjo moči količini pare in vonjav – neprekinjeno, natančno in neodvisno od nastavitve moči. Hkrati skrbi za nižjo raven hrupa, saj vklopi le najmanjšo potrebno stopnjo vsesavanja. Pozitiven stranski učinek: nič več nadležnih prstnih odtisov na upravljalnih elementih. Po koncu priprave ventilator še naprej deluje, dokler se iz kuhinjskega zraka ne odstranijo vse neprijetne vonjave.
Po zaslugi nizke ravni hrupa slišite: tišino.

Vaši gostje bodo imeli zagotovo raje sproščenega kuharja. Da boste lahko med kuhanjem klepetali z njimi, smo poskrbeli, da so naše nape s kroženjem zraka tako tihe, da se jih komaj sliši. Šumenje praviloma nastaja zaradi zvoka samega motorja in zračnega pretoka, ki je odvisen od protitlaka. Pri odzračevalnih modelih se 50 % hrupa odvaja na prosto. Boscheve kuhinjske nape z modulom CleanAir povzročajo do 3 dB (A) manj hrupa kot klasični obtočni sistemi ob enaki učinkovitosti delovanja.
Optimalen pretok zraka za kuhinje vseh velikosti.

Ne glede na to, dali imate odprto kuhinjo in dnevno sobo oziroma majhno, zaprto kuhinjo. Ponujamo optimalno količino zraka za kuhinje vseh velikosti. Za vzdrževanje ugodnega ozračja se mora zrak zamenjati vsaj 6- do 12-krat na uro. V ta namen mora volumen dovoda zraka oziroma zmogljivost kuhinjske nape ustrezati prostornini sobe.
Komaj slišna v kuhinji. Komaj opazna na računu za elektriko.

Včasih zaradi hrupnega delovanja kuhinjske nape ne morete uživati v prijetnem cvrčanju hrane. Boscheve kuhinjske nape s tehnologijo pogona motorja EcoSilence z močnim ventilatorjem in optimiziranim pretokom zraka so občutno tišje in do 80 % bolj energetsko učinkovite*. Motor ne povzroča mehanskega trenja, kar zmanjša hrup in podaljša njegovo življenjsko dobo. * Pri običajnem delovanju ventilatorja eno uro dnevno na ravni 2 in z vklopom luči za 2 uri na dan.
Lepo je, ko nekaj deluje enako izjemno, kot je videti.

Z napo upravljate na isti način kot z vašo kuhalno ploščo: z novim upravljanjem DirectSelect lahko nastavite želeno stopnjo moči in neposredno nadzorujete funkcije, kot je senzor Perfect Air ali stopnja osvetlitve. Preverite lahko tudi zaslon s prikazom nasičenosti filtra, tako da boste vedno vedeli, kdaj so filtri potrebni zamenjave. DirectSelect vam ne omogoča le upravljanja z napo z enim samim dotikom tipke, ampak poskrbi tudi, da je videz vaše nape popolnoma skladen z videzom kuhalnih plošč z upravljanjem DirectSelect.

Tehnične specfikacije kuhinjske stenske nape DWK67JQ60
Dimenzije - odvajanje zraka (VxŠxG): 928-1198 x 590 x 499 mm
Dimenzije (kroženje zraka) vključujoč okrasni pokrov zračnika (VxŠxG): 988-1258 x 590 x 499 mm
Dimenzije način delovanja kroženje zraka brez okrasnega pokrova zračnika (VxŠxG): 452 mm x 590 x 499 mm
Največji pretok zraka: 714 m3/h
Maks. zmogljivost (odvajanje zraka): 431 m³/h
Osvetlitev kuhališča: 2 x 1,5 W LED osvetlitev
Osvetljenost: 233 lux
Temperatura barve: 3500 K
Energijski razred: A (na lestvici energijskih razredov od A++ do E)
Povprečna letna poraba energije: 34.6 kWh/leto
Razred učinkovitosti pretoka zraka: A
Razred učinkovitosti osvetljevanja: A
Razred učinkovitosti filtriranja maščob: B
Hrupnost pri najnižji/najvišji normalni stopnji: 45/53 dB
črna napa
60 cm
Bosch
DWK67JQ60
Novo
4242002946740