Kuhinjska napa AEG DBE5960HG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−24,13%

Kuhinjska napa AEG DBE5960HG

Odlična filtracija zraka.
629,00 € 829,00 € −24,13% 515,57 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Kuhinjska napa je odlična rešitev za prezračevanje kuhinjskega prostora. Minimalističen videz je odličen za vse kuhinje različnih videzov. Napo dodatno odlikuje kakovostna LED osvetlitev, energijski razred A pa omogoča izredno nizko porabo električne energije na letni ravni.

Posebnosti
Visoka učinkovitost
Kuhinjska napa ima največji pretok zraka 779 m3/h pri največji hitrosti. Možnost je izbire med 4 hitrostmi, odvisno od učinka prezračevanja, ki ga uporabnik želi doseči.
Enostavno upravljanje
Na voljo je LED osvetlitev, ki bo osvetila kuhinjsko površino pod napo ter tako omogočila večjo preglednost nad kuhanjem. Napa je dekorativna (kaminska) in omogoča montažo na steno, z videzom pa se prilagodi vsakemu prostoru.
Pralni kovinski maščobni filter
S kovinskim filtrom je filtracija zraka učinkovitejša prav tako pa se z rednim čiščenjem podaljša življenjska doba ter moč nape. Kasetni kovinski filter je možno očistiti v pomivalnem stroju ter tako zagotoviti maksimalen pretok zraka.
Odlična filtracija zraka
Kuhinjska napa ima možnost priklopa nape z odvodom zraka v zračnik, tako lahko uporabnik zagotovi maksimalno filtracijo neprijetnih vonjav iz kuhinje. Prav tako pa je možnost tudi priklopa z internim kroženjem zraka, ko priklop v zračnik ni mogoč.

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Barva nerjaveče jeklo
Energijski razred A
LED osvetlitev da
Širina 89.8 cm
Globina 45.6 cm
Največji pretok zraka 779 m3/h
Odvod zraka da
Kroženje zraka da
Pralni kovinski maščobni filter da
Priklop cevi 150 mm da
Število hitrosti delovanja 4
Dekorativna (kaminska) napa da
Podatki
DBE5960HG
Nov izdelek
7332543517558