Kuhalna plošča GORENJE GW642ABX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča GORENJE GW642ABX

Litoželezne rešetke.

279,90 €

229,43 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Močni, stabilni in trajni nosilci
Masivne in elegantne litoželezne rešetke ProGrids so izjemno stabilne in odporne celo na najvišje temperature. Vašo kuhinjo obogatijo s prvovrstno stabilnostjo, trajnostjo in uporabniku prijaznim dizajnom.

Več kot dovolj prostora za vsako ponev ali lonec
Razširjena kuhalna površina (do 20 %) in daljše razdalje med gorilniki zagotavljajo dovolj prostora za vse velikosti ponev in loncev. Zapeljiv in raven dizajn omogoča preprosto premikanje in neovirano uporabo zelo velikih loncev ter brezhibno stabilnost za vse vaše kuharske podvige.

Izjemna zmogljivost ter odličen in pristen okus
Novi gorilnik za vok s posebno obliko plinske krone usmerja plamen neposredno v vok ter zagotavlja še večjo zmogljivost pri kuhanju, in sicer do 4,0 kW moči. Zelenjava in druge jedi iz azijske kuhinje še nikoli niso bile tako hrustljave in slastne, hkrati pa tako hitro pripravljene.

Preprostost in priročnost
Zaradi enoročnega vžiga gorilnika je upravljanje vašega plinskega kuhališča še udobnejše in preprostejše. Plinski gorilnik prižgete tako, da z eno roko enostavno pritisnete gumb in ga obrnete na želeno stopnjo, pri čemer je vaša druga roka povsem prosta. Hitro, preprosto in učinkovito.

Nekaj za vse okuse
Nova plinska kuhališča lahko ugodijo vsem željam in okusom, saj so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in materialih, vključno z nerjavnim jeklom, kovino in kaljenim steklom. Poleg tega so izdelana iz izboljšanih materialov, zato so odpornejša na praske, enostavnejša za čiščenje in imajo daljšo življenjsko dobo.

Naraven sijaj
Zaradi posebnega krtačenega nerjavnega jekla je na površini kuhališča manj prask in prstnih odtisov, ravna in sodobna oblika osnovne površine pa omogoča hitro ter enostavno čiščenje in vzdrževanje kuhališča.

Tehnične podrobnosti o kuhalni plošči Gorenje GW642ABX
Družina izdelka: Plinska kuhalna plošča
Linija izdelka: Advanced Line
Barva izdelka: Nerjavna
Tip kuhališča: Plinsko
Skupna plinska moč: 8150 W
Širina izdelka: 600 mm
Višina izdelka: 130 mm
Globina izdelka: 520 mm
Širina vgradne odprtine min.: 560 mm
Višina vgradne odprtine min.: 100 mm
Globina vgradne odprtine min.: 490 mm
Širina embaliranega izdelka: 680 mm
Višina embaliranega izdelka: 157 mm
Globina embaliranega izdelka: 600 mm
Bruto teža: 12 kg
Neto teža: 11.3 kg
Napetost: 220-240 V
Priključna moč: 5 W
Gorenje
GW642ABX
Novo