Kuhalna plošča BOSCH PXX875D34E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kuhalna plošča BOSCH PXX875D34E

Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo združuje dva aparata v enega za popolne rezultate kuhanja.
3.229,00 € (z ddv) 2.646,72 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Indukcijska kuhalna plošča BOSCH PXX875D34E

Indukcijska kuhalna plošča ima 4 indukcijska kuhališča nameščena na steklokeramični površini, ki je enostavna za čiščenje. Njeno upravljanje je senzorsko. Prednost je varnostni izklop, ki samodejno ugasne kuhalno ploščo, če je uporabnik več časa ne uporablja ter prikaz preostale toplote, ki uporabniku omogoča še varnejše upravljanje s kuhalno ploščo.
Posebnosti

Zmogljiva indukcijska kuhališča
Indukcijska kuhališča omogočajo hitrejše in veliko bolj varčno kuhanje v primerjavi z ostalimi kuhališči. Pri segrevanju dveh litrov vode do vrenja na indukcijskem kuhališču prihranimo 25% energije v primerjavi s sevalnimi greli, prihranek časa pa je celo 30 %.
Enostavno upravljanje
Upravljanje kuhalne plošče je senzorsko. Kuhalna plošča je tako opremljena s senzorjem, ki samodejno zazna velikosti dna posode.
Varno delovanje
Varnostni izklop samodejno ugasne kuhalno ploščo, če jo nekaj časa uporabnik ne uporablja. Čez koliko časa se bo plošča sama ugasnila je odvisno od nastavitve moči kuhanja. Poleg tega prikaz preostale toplote prikazuje, da je kuhališče še toplo, čeprav je že ugasnjeno. Dokler je kuhališče toplo, ga je prepovedano čistiti ali se ga dotikati z rokami.

Ključna značilnost

Flex indukcija omogoča veliko prednost, saj lahko z njo uporabnik poljubno izbira velikosti kuhalne površine. Dve ločeni grelni površini se združita v eno večje kuhališče, na katerem se lahko razporedi več posod hkrati ali podolgovat pekač. Senzor zazna pozicijo in velikost posode ter na njeno dno osredotoči segrevanje, ki se natančno prilagodi celotnemu dnu.
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Energijski razred A
Upravljanje senzorsko
Število vseh kuhališč 4
Prikaz preostale toplote da
Varnostni izklop da
Število indukcijskih kuhališč 4
Samodejno zaznavanje velikosti posode da
Flex indukcija da
Indukcijska kuhalna plošča da
Podatki
PXX875D34E
Nov izdelek
4242002949574