Kuhalna plošča AEG IKE84471XB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−24,08%

Kuhalna plošča AEG IKE84471XB

Zmogljiva indukcijska kuhališča.
599,00 € 789,00 € −24,08% 490,98 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Indukcijska kuhalna plošča ima 4 indukcijska kuhališča nameščena na površini, ki je enostavna za čiščenje. Njeno upravljanje je senzorsko. Prednost plošče je v Flex indukciji, saj lahko s to funkcijo izbirate poljubne velikosti posode. Senzor namreč zazna pozicijo in velikost posode.
Posebnosti

Zmogljiva indukcijska kuhališča
Indukcijska kuhališča omogočajo hitrejše in veliko bolj varčno kuhanje v primerjavi z ostalimi kuhališči. Pri segrevanju dveh litrov vode do vrenja na indukcijskem kuhališču prihranimo 25% energije v primerjavi s sevalnimi greli, prihranek časa pa je celo 30 %.
Enostavno upravljanje
Upravljanje kuhalne plošče je senzorsko. Kuhalna plošča je tako opremljena s senzorjem, ki samodejno zazna velikosti dna posode.

Ključna značilnost

Flex indukcija omogoča veliko prednost, saj lahko z njo uporabnik poljubno izbira velikosti kuhalne površine. Dve ločeni grelni površini se združita v eno večje kuhališče, na katerem se lahko razporedi več posod hkrati ali podologovat pekač. Senzor zazna pozicijo in velikost posode ter na njeno dno osredotoči segrevanje, ki se natančno prilagodi celotnemu dnu.
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Širina 76.6 cm
Upravljanje senzorsko
Število vseh kuhališč 4
Barva kuhalna plošče črna
Število indukcijskih kuhališč 4
Samodejno zaznavanje velikosti posode da
Flex indukcija da
Globina (proti zadnji steni) 51.6 cm
Indukcijska kuhalna plošča da
Podatki
IKE84471XB
Nov izdelek
7332543564477