Kuhalna plošča z integrirano napo BOSCH PXX801D67E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča z integrirano napo BOSCH PXX801D67E

DirectSelect Premium: neposreden, preprost izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij.

2.349,90 €

1.926,15 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
BOSCH indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo PXX801D67E z integrirano napo združuje dva aparata v enega za popolne rezultate kuhanja.

DirectSelect Premium: neposreden, preprost izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij.
FlexInduction kuhališče: več fleksibilnosti s kombiniranjem kuhališč v eno veliko cono za kuhanje v majhnih lončkih ali velikih posodah.
PerfectCook ready: preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo temperature kuhanja - senzor možno dokupiti kot dodatni pribor.
Home Connect: pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo PXX801D67E
Kuhalna plošča z vgrajeno napo
Uporabnost v večjem merilu.
Izberite katero koli mesto za asvoje lonce, ponve in pekače.
Prekipevanja je za vedno konec.
Daljinsko diagnosticiranje: podpora na pametnejši način.
Kuhajte kot pravi kuharski mojster.
S svojim kuhanjem navdušite, kot še nikoli poprej.
Shrani vaše nastavitve.
Pražite hitreje.
Hitrejše kuhanje, manjša poraba energije. To je indukcija.

Kuhalna plošča z vgrajeno napo
Kuhalne plošče z vgrajeno napo omogočajo več svobode in prilagodljivosti pri načrtovanju in ustvarjanju v kuhinji. Ti elementi v enem samem aparatu združujejo najnovejšo tehnologijo indukcijskih kuhalnih plošč in kuhinjskih nap. Vgrajena napa obenem odvaja paro in vonjave prav pri izviru, tako da v vaši kuhinji diši po čistem in svežem.
Uporabnost v večjem merilu.

Sistem DirectSelect Premium z dolžino 30 cm ponuja odlično uporabnost med pripravo hrane. Za intuitivno preprosto izbiro stopenj moči in dodatne funkcije. Uporabniški vmesnik prikazuje samo funkcije, ki jih dejansko potrebujete. Uporabniški vmesnik v izklopljenem stanju ni viden, zato je kuhalna plošča videti čista in elegantna.
Izberite katero koli mesto za asvoje lonce, ponve in pekače.

Če uporabljate eno posodo ali več, jih lahko postavite eno za drugo ali eno ob drugi. Boscheva tehnologija FlexInduction vam omogoča izbiro. Ker indukcija segreva dno posode in ne same kuhalne plošče, lahko pripravljate jedi kjer koli na površini kuhalne plošče. Štedilnik lahko uporabite kot običajno indukcijsko kuhalno ploščo z ločenimi kuhališči ali s preprostim pritiskom na tipko združite več kuhališč. Tako lahko pridobite dodaten prostor in lahko večje posode, npr. pekač, položite, kamor koli želite.
Prekipevanja je za vedno konec.

PerfectCook ready pomeni, da se lahko kuhalno ploščo Bosch uporabi s senzorjem PerfectCook. Senzor je mogoče naknadno dokupiti. Po zaslugi senzorja PerfectCook se s pomočjo natančnega upravljanja temperature kuhanja prepreči razkuhanje in prekipevanje.
Daljinsko diagnosticiranje: podpora na pametnejši način.

Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Če težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.
Kuhajte kot pravi kuharski mojster.

MoveMode poskrbi za povsem intuitivno in priročno kuhanje. V preteklosti ste morali stopnjo moči prilagoditi, ko ste želeli jed po prvotnem kuhanju v vreli vodi pustiti lahko vreti. Funkcija MoveMode zdaj to stori namesto vas. Z vklopom funkcije MoveMode se kuhališče razdeli na več območij s prednastavljenimi stopnjami moči. Vse, kar morate storiti, je premakniti lonec s prednjega dela kuhališča, kjer se jedi kuhajo oziroma pečejo, na zadnji del, kjer se priprava nadaljuje z lahnim vrenjem.
Upravljanje kuhalne plošče na enostaven način.

Če lonec med kuhanjem premaknete z enega kuhališča na drugo, stopnje temperature ni treba individualno prilagoditi. Ker na novo izbrano kuhališče prevzame prejšnje nastavitve, na primer temperaturo in čas kuhanja – za potrditev zadostuje le en sam pritisk na tipko.
S svojim kuhanjem navdušite, kot še nikoli poprej.

Še dodatna moč: izboljšana funkcija PowerBoost naših indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za hitrejšo pripravo hrane. Zdaj lahko 2 litra vode, na primer zavrete skoraj trikrat hitreje, kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.
Shrani vaše nastavitve.

Če kuhalno ploščo izklopite, za kratek čas shrani zadnje izbrane nastavitve. Če kuhalno ploščo čez kratek čas ponovno vklopite, bodo nastavitve še vedno na voljo.
Pražite hitreje.

PanBoost segreje ponve in s premazom obložene lonce še hitreje – ne da bi vas pri tem moralo skrbeti zaradi škode, ki bi jo povzročila previsoka temperatura. Funkcijo PanBoost lahko enostavno izberete prek uporabniškega vmesnika. Tako bo vaša ponev pripravljena na praženje že v tridesetih sekundah.
Hitrejše kuhanje, manjša poraba energije. To je indukcija.

Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami.To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.

Tehnične podrobnosti o BOSCH indukcijski kuhalni plošči PXX801D67E
Indukcijska plošča s popolnoma integrirano visoko zmogljivo napo
4 indukcijska kuhališča
2 FlexInduction kuhališči
DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij
PerfectCook senzor ready: preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo temperature kuhanja - senzor možno dokupiti kot dodatni pribor
PerfectFry senzor za popolno praženje živil s 5 stopnjami moči
Za vgradnjo v kamnito ali granitno delovno površino
PowerBoost funkcija za vsa kuhališča
PanBoost - PowerBoost funkcija za ponve
MoveMode (3 nivoji)
flexMotion si zapomni nastavitve temperature za posamezno posodo, tako da jo lahko prosto pomikate po kuhalni plošči – temperatura na novem kuhališču se avtomatsko prilagodi
Kuhinjske cone bodo samodejno združene ali ločene glede na obliko in velikost posode
Digitalni zaslon TopControl
Elektronska programska ura s funkcijo izklopa in opomnikom za vsako kuhališče
Štetje časa kuhanja
ReStart funkcija
QuickStart funkcija
Home Connect funkcija (WLAN) - samo v državah, kjer je na voljo storitev Home Connect
Cona za ohranjanje toplote
Kuhališča: 1 x Ø 400 mm x 240 mm, 3.3 kW (najvišja moč 3.7 kW) ali 2 x Ø 190 mm, 2.2 kW (najvišja moč 3.7 kW); 1 x Ø 400 mm x 240 mm, 3.3 kW (najvišja moč 3.7 kW) ali 2 x Ø 190 mm, 2.2 kW (najvišja moč 3.7 kW)
Nastavitev moči: 17 stopenj
Digitalni dvostopenjski indikator preostale toplote za vsako kuhališče
Glavno stikalo
Zaznavanje velikosti dna posode
PowerManagement funkcija
Varnostni izklop
Otroška varnostna ključavnica
Zaščita pri brisanju
Prikaz porabe energije
Dimenzije (VxŠxG): 227 x 792 x 512 mm
Zahtevana velikost niše za vgradnjo (VxŠxD mm): 227 x 796 x 516
Min. debelina delovne površine: 16 mm
Priključni kabel: 110 cm
Priključna moč: 7.4 kW
Priključni kabel priložen
Bosch
PXX801D67E
Novo
4242005192533