Kuhalna plošča GORENJE IT645BX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča GORENJE IT645BX

AreaFlex, indukcija.

499,90 €

409,75 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
GORENJE IT645BX indukcijska kuhalna plošča, 4 indukcijske ogrevalne površine

PowerBoost
Vsa indukcijska kuhališča Gorenje imajo izjemno funkcijo PowerBoost, ki poveča moč delovanja kuhališča in znatno skrajša čas priprave jedi. Za segretje dveh litrov vode na 90 °C potrebuje le 5,7 minute, kar pomeni, da so skoraj 50 % hitrejša od običajnih kuhališč HiLight.

Timer
Nekdo namesto vas gleda na uro. Če iz izkušenj vemo, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko časovno omejitev priprave enostavno nastavimo. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril tudi zvočni signal.

Stop&Go
Vzemite si čas za premor, kadarkoli. Funkcija Stop&Go prekine postopek kuhanja, po ponovnem aktiviranju pa nadaljuje z enakimi nastavitvami.

Nastavitve po meri
Nekatere nastavitve lahko prilagodite v skladu s svojimi željami. Nastavite lahko dolžino in glasnost zvoka. Zdaj je lahko svojo kuhinjo uglasite s svojim slogom kuhanja, naj bo ta glasen in kaotičen ali tih in miren.

EggTimer
Namen te funkcije je pomoč pri odmerjanju časa za jajca, čaj, rezance ali kar koli drugega. Ni povezana s kuhalnimi polji, ampak deluje neodvisno. Nastavite čas in ko bo potekel, vas bo aparat na to opozoril s posebnim zvočnim signalom. Nikoli več ne boste razkuhali testenin, pretrdo skuhali jajca ali pozabili čajne vrečke v svoji skodelici.

AreaFlex
Dva navpična kuhalna polja se lahko povežeta v enega in ustvarita veliko kuhalno površino za enakomerno kuhano ali pečeno hrano v večjih loncih in pekačih.

AutoDetect
Kuhališče po vklopu samodejno zazna položaj lonca in aktivira prav to kuhalno polje, ki je glede na velikost lonca lahko enojno ali povezano. To stori v 10 sekundah po vklopu kuhališča ali kadar koli pozneje, ko funkcijo aktivirate ročno

Priklic zadnjih nastavitev
Ta funkcija je zelo koristna, kadar kuhališče nenamerno izklopite. Za priklic nazadnje uporabljenih nastavitev na kuhališču imate na voljo 5 sekund, kar je zelo priročno, kadar kuhate več kot eno jed. V 5 sekundah po nenamernem izklopu kuhališča ga znova vklopite in v naslednjih 5 sekundah pritisnite funkcijo StopGo.

Lastnosti:

Barva: črna
Okvir kuhališča
BoilControl, zaščita pred prevretjem
Zaznavanje posode: Avtomatska zaznava posode AutoDetect
AreaFlex
TimeAssist funkcija
Funkcija priklica nastavitev
Odštevalnik EggTimer
Timer kuhališča
StopGo, funkcija varnega kuhanja
Funkcija StayWarm
Funkcija SoftMelt
Povečana moč delovanja PowerBoost

Upravljanje:

SmartControl upravljanje
Personalizirane nastavitve


Kuhališča:

4 indukcijske ogrevalne površine
Levo spredaj: Ø 21X19 cm, 2.1/3 kW
Desno spredaj: Ø 16 cm, 1.4/1.85 kW
Levo zadaj: Ø 21X19 cm, 2.1/3 kW
Desno zadaj: Ø 21 cm, 2.3/3 kW

Varnost:

Pokazatelj preostale toplote
Otroška zaščita Pro

Tehnični podatki:

Mere (ŠXVXG): 60 x 5,4 x 52,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠXVXG): 56-56,2 x 7 x 49 cm
Neto teža: 8,9 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W
Priključna moč: 7.400 W

Garancija: 60 mesecev
Gorenje
IT645BX
Novo
3838782150616