Kuhalna plošča BOSCH PXY875KV1E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča BOSCH PXY875KV1E

Indukcija, PerfectFry.

1.609,00 €

1.318,85 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
TFT zaslon na dotik: preprosta navigacija z razločnim besedilom in izrazitimi barvami.
Razširjeno kuhališče FlexZone: največ prostora na kuhalni plošči za velike posode.
PerfectFry: za popolno praženje živil zahvaljujoč senzorskemu nadzoru s 5 stopnjami moči.
Assist: avtomatska nastavitev idealne stopnje moči in časa kuhanja za nešteto jedi.
Home Connect: pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXY875KV1E:

Upravljajte preprosto in v barvah.
Naš zaslon TFT ima priročen upravljalnik na dotik, zato lahko preprosto navigirate po menijih in izbirate funkcije. Ker je razločen, preprost in prijazen za uporabo, boste lahko pri segrevanju pečice na želeno temperaturo ostali popolnoma hladnokrvni.

Največja prilagodljivost za indukcijsko kuhalno ploščo.
Končno lahko vzamete svojo veliko posodo iz omare! Razširjeno kuhališče FlexZone združuje prilagodljiva kuhališča od sprednjega proti zadnjemu delu, pa tudi na obe strani, saj je sredinsko kuhališče prilagodljivo. Vaša kuhalna plošča samodejno zazna velikost in položaj posode na kuhališču in segreje te površine. Če velik pekač postavite postrani na kuhalno ploščo, vam bo še vedno ostal prostor za lonce in ponve – velike ali majhne.

Za pripravo popolnega zrezka obstaja več načinov. Tukaj je bližnjica.
Pri pečenju je idealna temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Ne glede na to, kakšni zrezki vam najbolj teknejo – rožnati, srednje pečeni ali dobro pečeni – peka mesa zdaj ne bi mogla biti bolj preprosta. Senzor PerfectFry nenehno uravnava temperaturo med pečenjem in jo po potrebi natančno prilagaja.

Vnaprej programiran uspeh pri kuhanju.
S funkcijo Bosch Assist imate ob sebi vodiča, ki točno ve, katera stopnja moči je idealna za jed, ki jo pripravljate, in vam lahko ponudi praktična priporočila. S pomočjo visokoresolucijskega zaslona TFT na dotik v meniju funkcij Bosch Assist enostavno izberite ustrezo kategorijo jedi in želeno jed. Kuhalna plošča avtomatsko predlaga nastavitve za vašo jed in vam ponudi praktična priporočila. Predlagano možnost lahko potrdite s preprostim dotikom s prstom in pričnete s pripravo.

Daljinsko diagnosticiranje: podpora na pametnejši način.
Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Če težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Kuhajte kot pravi kuharski mojster.
MoveMode poskrbi za povsem intuitivno in priročno kuhanje. V preteklosti ste morali stopnjo moči prilagoditi, ko ste želeli jed po prvotnem kuhanju v vreli vodi pustiti lahko vreti. Funkcija MoveMode zdaj to stori namesto vas. Z vklopom funkcije MoveMode se kuhališče razdeli na več območij s prednastavljenimi stopnjami moči. Vse, kar morate storiti, je premakniti lonec s prednjega dela kuhališča, kjer se jedi kuhajo oziroma pečejo, na zadnji del, kjer se priprava nadaljuje z lahnim vrenjem.

Upravljanje kuhalne plošče na enostaven način.
Če lonec med kuhanjem premaknete z enega kuhališča na drugo, stopnje temperature ni treba individualno prilagoditi. Ker na novo izbrano kuhališče prevzame prejšnje nastavitve, na primer temperaturo in čas kuhanja – za potrditev zadostuje le en sam pritisk na tipko.

Naj bo kuhanje hitrejše.
Ko želite pripraviti hitre in preproste obroke še hitreje, vam pomaga PowerBoost. Ta praktična funkcija poveča zmogljivost za izredno hitro segrevanje. Uporabite jo na svoji indukcijski kuhalni plošči, da zavrete velike količine vode – segreli jo boste skoraj 35 % hitreje v primerjavi z najvišjo stopnjo moči. Temu se reče ekspresno kuhanje!

Upravljanje nape prek vaše kuhalne plošče.
S funkcijami nape upravljajte prek vaše kuhalne plošče. Tako električna kuhalna plošča in z njo povezana napa sta opremljeni z modulom Wi-Fi, ki jima omogoča medsebojno interakcijo. Ob vklopu kuhalne plošče se avtomatsko vklopi tudi napa in prične odvajati nadležno paro takoj, ko začnete kuhati. Ko zaključite s kuhanjem, napa še kratek čas deluje in se nato avtomatsko izklopi, tako da ste lahko prepričani, da bodo neprijetne kuhinjske vonjave resnično izginile. Če želite z napo neposredno upravljati, na upravljalnem vmesniku kuhalne plošče z enim dotikom tipke enostavno vklopite ročni način. S stopnjami moči nape lahko nato upravljate prek uporabniškega vmesnika na kuhalni plošči. Poleg stopnje odvajanja lahko prek kuhalne plošče nastavite tudi osvetlitev nape. Z le enim sklopom upravljalnih enot lahko nadzorujete vse: vašo kuhalno ploščo in vašo napo.

Kuhanje se začne veliko hitreje.
Funkcija QuickStart zazna, kam ste postavili lonec, in na upravljalnem vmesniku avtomatsko prikaže ustrezno kuhališče. Nemudoma lahko pričnete s kuhanjem in takoj izberete želeno nastavitev kuhanja za vaš lonec.

Shrani vaše nastavitve.
Če kuhalno ploščo izklopite, za kratek čas shrani zadnje izbrane nastavitve. Če kuhalno ploščo čez kratek čas ponovno vklopite, bodo nastavitve še vedno na voljo.

Pražite hitreje.
PanBoost segreje ponve in s premazom obložene lonce še hitreje – ne da bi vas pri tem moralo skrbeti zaradi škode, ki bi jo povzročila previsoka temperatura. Funkcijo PanBoost lahko enostavno izberete prek uporabniškega vmesnika. Tako bo vaša ponev pripravljena na praženje že v tridesetih sekundah.

Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami. To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.
2 razširljivi FlexInduction kuhališči: uporaba posode poljubne oblike ali velikosti kjer koli na 40 cm dolgem območju.
Kuhališče spredaj levo: 200 mm, 230 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)
Kuhališče zadaj levo: 200 mm, 230 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)
Kuhališče zadaj desno: 200 mm, 230 mm , 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)
Kuhališče spredaj desno: 200 mm, 230 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)

Tehnične podrobnosti o BOSCH indukcijski kuhalni plošči PXY875KV1E
Vrsta: Indukcijska kuhalna plošča
Barva: Črna

Priročna uporaba
FullTouch TFT zaslon: jasen prikaz besedila in slik omogoča enostavno upravljanje z zaslonom na dotik: zaslon na dotik vam omogoča enostavno upravljanje kuhalne plošče in uporabo dodatnih funkcij preko slik in opisov.
17 stopenj: Natančno nastavljanje toplote s 17 stopnjami moči (9 glavnih in 8 vmesnih stopenj).
Cona za ohranjanje toplote: Ohranjanje tople posode z vnaprej nastavljeno nizko stopnjo moči.
Timer za izklop: Izklop kuhališča po izteku nastavljenega časa (npr. za kuhanje jajc).

Merilec časa za izklop: vklop alarma po izteku nastavljenega časa (npr. za testenine).
Učinkovitost
PowerBoost funkcija za vsa kuhališča
Omogoča hitrejše zavretje vode po zaslugi 50 % več energije kot pri najvišji standardni stopnji.
PanBoost - PowerBoost funkcija za ponve: hitrejše segrevanje ponev kot pri najvišji standardni stopnji ob hkratni zaščiti premaza ponve.
MoveMode (3 nivoji): preprosto višanje ali nižanje stopnje moči s premikanjem posode naprej oziroma nazaj.
Samodejni prenos nastavitev: pri premiku lonca na drugo kuhališče se vse nastavitve že s pritiskom tipke prenesejo na novo kuhališče.
QuickStart funkcija: kuhalna plošča ob vklopu samodejno izbere kuhališče s posodo (ki je bila nanj postavljena, ko je bila plošča izklopljena).
ReStart funkcija: v primeru nenamernega izklopa omogoča obnovitev vseh predhodnih nastavitev z vnovičnim vklopom kuhalne plošče v 4 sekundah.
FryingSensor s 5 nastavitvami temperature: s samodejnim uravnavanjem temperature, ki ga omogoča vgrajeno tipalo, preprečuje, da bi se jedi prismodile
Home Connect funkcija (WLAN) - samo v državah, kjer je na voljo storitev Home Connect: tudi, ko ste zdoma, lahko z aplikacijo Home Connect preverite, če je kuhalna plošča vklopljena, oziroma pobrskate po receptih ali dodatnih funkcijah.
Brušen rob spredaj, stranski okrasni letvici

Varnost
Digitalni dvostopenjski indikator preostale toplote za vsako kuhališče: označuje, katera kuhališča so še vedno vroča oziroma topla.
Otroška varnostna ključavnica: preprečuje nenameren vklop kuhalne plošče.
Zaščita pri brisanju: brisanje prekipelih tekočin brez nenamernega spreminjanja nastavitev (blokiranje vseh gumbov na dotik za 30 sekund).
Glavno stikalo: izklop vseh kuhališč z dotikom enega gumba.
Varnostni izklop: zaradi varnosti se segrevanje brez posredovanja ustavi po vnaprej določenem času (prilagodljivo).
Prikaz porabe energije: prikazuje porabo elektrike za zadnji kuharski postopek.
Namestitev
Dimenzije aparata (VxŠxG mm): 51 x 816 x 527
Dimenzije niše (VxŠxG mm) : 51 x 750 x (490 - 500)
Min. debelina delovne površine: 16 mm
Priključna moč: 7.4 kW
PowerManagement funkcija: po potrebi omejite maksimalno moč (odvisno od varovalnega sistema v električni napeljavi).
Dolžina kabla: 1.1 m, Priključni kabel priložen
Bosch
PXY875KV1E
Novo