Kuhalna plošča BOSCH PXY875DC1E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča BOSCH PXY875DC1E

Indukcija, DirectSelect, PerfectFry.

1.199,00 €

982,79 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH Indukcijska kuhalna plošča PXY875DC1E:
Funkcija DirectSelect
Razširjeno kuhališče FlexZone
Funkcija PerfectFry
Funkcija MoveMode
Avtomatski prenos nastavitev
Funkcija ReStart

Funkcija DirectSelect
DirectSelect Premium je 30 cm široka upravljalna plošča na dotik, ki vam omogoča popoln nadzor. Njena velikost in lahko berljiva besedila poskrbijo za izredno priročno upravljanje nastavitev kuhalne plošče. Izbirajte kuhališča, stopnje moči in druge možnosti s preprostim dotikom. Ko kuhalno ploščo ugasnete, uporabniški vmesnik izgine in spet ostane samo izčiščena elegantna oblika.

Razširjeno kuhališče FlexZone
Končno lahko vzamete svojo veliko posodo iz omare! Razširjeno kuhališče FlexZone združuje prilagodljiva kuhališča od sprednjega proti zadnjemu delu, pa tudi na obe strani, saj je sredinsko kuhališče prilagodljivo. Vaša kuhalna plošča samodejno zazna velikost in položaj posode na kuhališču in segreje te površine. Če velik pekač postavite postrani na kuhalno ploščo, vam bo še vedno ostal prostor za lonce in ponve – velike ali majhne.

Funkcija PerfectFry
Bosch Indukcijska kuhalna plošča PXE631FC1E - eMundia.si

Pri pečenju je idealna temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Ne glede na to, kakšni zrezki vam najbolj teknejo – rožnati, srednje pečeni ali dobro pečeni – peka mesa zdaj ne bi mogla biti bolj preprosta. Senzor PerfectFry nenehno uravnava temperaturo med pečenjem in jo po potrebi natančno prilagaja.

Funkcija MoveMode
MoveMode poskrbi za povsem intuitivno in priročno kuhanje. V preteklosti ste morali stopnjo moči prilagoditi, ko ste želeli jed po prvotnem kuhanju v vreli vodi pustiti lahko vreti. Funkcija MoveMode zdaj to stori namesto vas. Z vklopom funkcije MoveMode se kuhališče razdeli na več območij s prednastavljenimi stopnjami moči. Vse, kar morate storiti, je premakniti lonec s prednjega dela kuhališča, kjer se jedi kuhajo oziroma pečejo, na zadnji del, kjer se priprava nadaljuje z lahnim vrenjem.

Avtomatski prenos nastavitev
Če lonec med kuhanjem premaknete z enega kuhališča na drugo, stopnje temperature ni treba individualno prilagoditi. Ker na novo izbrano kuhališče prevzame prejšnje nastavitve, na primer temperaturo in čas kuhanja – za potrditev zadostuje le en sam pritisk na tipko.

Funkcija ReStart
Če kuhalno ploščo izklopite, za kratek čas shrani zadnje izbrane nastavitve. Če kuhalno ploščo čez kratek čas ponovno vklopite, bodo nastavitve še vedno na voljo.

Tehnične podrobnosti o BOSCH Indukcijski kuhalni plošči PXY875DC1E
17 stopenj: Natančno nastavljanje toplote s 17 stopnjami moči (9 glavnih in 8 vmesnih stopenj).
Cona za ohranjanje toplote: Ohranjanje tople posode z vnaprej nastavljeno nizko stopnjo moči.
Elektronska programska ura s funkcijo izklopa in opomnikom za vsako kuhališče
Funkcija PanBoost - PowerBoost funkcija za ponve: hitrejše segrevanje ponev kot pri najvišji standardni stopnji ob hkratni zaščiti premaza ponve.
Kuhinjske cone bodo samodejno združene ali ločene glede na obliko in velikost posode
Samodejni prenos nastavitev: pri premiku lonca na drugo kuhališče se vse nastavitve že s pritiskom tipke prenesejo na novo kuhališče.
QuickStart funkcija: kuhalna plošča ob vklopu samodejno izbere kuhališče s posodo (ki je bila nanj postavljena, ko je bila plošča izklopljena).
Senzor FryingSensor s 5 nastavitvami temperature: s samodejnim uravnavanjem temperature, ki ga omogoča vgrajeno tipalo, preprečuje, da bi se jedi prismodile.
Brušen rob spredaj, stranski okrasni letvici
Digitalni dvostopenjski indikator preostale toplote za vsako kuhališče: označuje, katera kuhališča so še vedno vroča oziroma topla.
Otroška varnostna ključavnica: preprečuje nenameren vklop kuhalne plošče.
Zaščita pri brisanju: brisanje prekipelih tekočin brez nenamernega spreminjanja nastavitev (blokiranje vseh gumbov na dotik za 30 sekund).
Glavno stikalo: izklop vseh kuhališč z dotikom enega gumba.
Varnostni izklop: zaradi varnosti se segrevanje brez posredovanja ustavi po vnaprej določenem času (prilagodljivo).
Prikaz porabe energije: prikazuje porabo elektrike za zadnji kuharski postopek.
Min. debelina delovne površine: 16 mm
Priključna moč: 7.4 kW
PowerManagement funkcija: po potrebi omejite maksimalno moč (odvisno od varovalnega sistema v električni napeljavi).
Dolžina kabla: 1.1 m, Priključni kabel priložen
Dimenzije aparata (V x Š x G): 5,1 x 81,6 x 52,7 cm
Dimenzije niše (V x Š x G ): 5,1 x 75 x (490 - 500)
Neto masa: 18,1 kg
Bruto masa: 19,6 kg
Bosch
PXY875DC1E
Novo