Kuhalna plošča BOSCH PXX875D57E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča BOSCH PXX875D57E

FlexInduction z integrirano napo, PerfectFry, DirectSelect.

2.389,90 €

1.958,93 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo PXX875D57E:
Upravljalna plošča DirectSelect Premium
Senzor PerfectAir
Senzor PerfectFry
Funkcija MoveMode
Avtomatski prenos nastavitev
Funkcija PanBoost

Upravljalna plošča DirectSelect Premium
DirectSelect Premium je 30 cm široka upravljalna plošča na dotik, ki vam omogoča popoln nadzor. Njena velikost in lahko berljiva besedila poskrbijo za izredno priročno upravljanje nastavitev kuhalne plošče. Izbirajte kuhališča, stopnje moči in druge možnosti s preprostim dotikom. Ko kuhalno ploščo ugasnete, uporabniški vmesnik izgine in spet ostane samo izčiščena elegantna oblika.

Senzor PerfectAir
Kuhalne plošče Bosch: Katero kupiti v letu 2020? - Blog - eMundia.si

Si ne želite, da bi lahko vso vašo pozornost usmerili v kuhanje, ne da bi vas skrbelo glede prezračevanja? Imamo rešitev: senzor PerfectAir stalno nadzoruje zrak in stopnjo moči samodejno prilagaja količini pare in vonjav – neprekinjeno, natančno in neodvisno od nastavitve moči. Hkrati skrbi za nižjo stopnjo hrupa, saj vklopi le minimalno stopnjo odvajanja, ki je potrebna. Po koncu kuhanja ventilator še naprej deluje, dokler se iz kuhinjskega zraka ne odstranijo vse neprijetne vonjave. Tako se lahko vi osredotočite na kuhanje.

Senzor PerfectFry
Pri pečenju je idealna temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Ne glede na to, kakšni zrezki vam najbolj teknejo – rožnati, srednje pečeni ali dobro pečeni – peka mesa zdaj ne bi mogla biti bolj preprosta. Senzor PerfectFry nenehno uravnava temperaturo med pečenjem in jo po potrebi natančno prilagaja.

Funkcija MoveMode
MoveMode poskrbi za povsem intuitivno in priročno kuhanje. V preteklosti ste morali stopnjo moči prilagoditi, ko ste želeli jed po prvotnem kuhanju v vreli vodi pustiti lahko vreti. Funkcija MoveMode zdaj to stori namesto vas. Z vklopom funkcije MoveMode se kuhališče razdeli na več območij s prednastavljenimi stopnjami moči. Vse, kar morate storiti, je premakniti lonec s prednjega dela kuhališča, kjer se jedi kuhajo oziroma pečejo, na zadnji del, kjer se priprava nadaljuje z lahnim vrenjem.

Avtomatski prenos nastavitev
Če lonec med kuhanjem premaknete z enega kuhališča na drugo, stopnje temperature ni treba individualno prilagoditi. Ker na novo izbrano kuhališče prevzame prejšnje nastavitve, na primer temperaturo in čas kuhanja – za potrditev zadostuje le en sam pritisk na tipko.

Funkcija PanBoost
PanBoost segreje ponve in s premazom obložene lonce še hitreje – ne da bi vas pri tem moralo skrbeti zaradi škode, ki bi jo povzročila previsoka temperatura. Funkcijo PanBoost lahko enostavno izberete prek uporabniškega vmesnika. Tako bo vaša ponev pripravljena na praženje že v tridesetih sekundah.

Tehnične podrobnosti o BOSCH Indukcijski kuhalni plošči z integrirano napo PXX875D57E
2 FlexInduction kuhališči: Uporaba posode poljubne oblike ali velikosti kjer koli na 40 cm dolgem območju.
Kuhališče spredaj levo: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)
Kuhališče zadaj levo: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)
Kuhališče zadaj desno: 200 mm, 240 mm , 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)
Kuhališče spredaj desno: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (maks. moč 3.7 kW)
PowerBoost funkcija za vsa kuhališča: Omogoča hitrejše zavretje vode po zaslugi 50 % več energije kot pri najvišji standardni stopnji.
Samodejni prenos nastavitev: pri premiku lonca na drugo kuhališče se vse nastavitve že s pritiskom tipke prenesejo na novo kuhališče.
QuickStart funkcija: kuhalna plošča ob vklopu samodejno izbere kuhališče s posodo (ki je bila nanj postavljena, ko je bila plošča izklopljena).
ReStart funkcija: v primeru nenamernega izklopa omogoča obnovitev vseh predhodnih nastavitev z vnovičnim vklopom kuhalne plošče v 4 sekundah.
Asistent pri pomivanju: s pomočjo aplikacije Home Connect enostavno izberite ustrezno nastavitev temperature za določeno posodo.
Home Connect funkcija (WLAN) - samo v državah, kjer je na voljo storitev Home Connect: tudi, ko ste zdoma, lahko z aplikacijo Home Connect preverite, če je kuhalna plošča vklopljena, oziroma pobrskate po receptih ali dodatnih funkcijah.
Brušen rob spredaj, stranski okrasni letvici
Digitalni dvostopenjski indikator preostale toplote za vsako kuhališče: označuje, katera kuhališča so še vedno vroča oziroma topla.
Otroška varnostna ključavnica: preprečuje nenameren vklop kuhalne plošče.
Zaščita pri brisanju: brisanje prekipelih tekočin brez nenamernega spreminjanja nastavitev (blokiranje vseh gumbov na dotik za 30 sekund).
Glavno stikalo: izklop vseh kuhališč z dotikom enega gumba.
Varnostni izklop: zaradi varnosti se segrevanje brez posredovanja ustavi po vnaprej določenem času (prilagodljivo).
Prikaz porabe energije: prikazuje porabo elektrike za zadnji kuharski postopek.
Indukcijska plošča s popolnoma integrirano visoko zmogljivo napo
Primerna za sisteme z odvajanjem ali s kroženjem zraka (vključno z različnimi načini programske opreme). Kuhalna plošča vključuje dodatni pribor za konfiguracijo kroženja zraka brez odvajanja, vključno s štirimi filtri cleanAir in teleskopskim drsnim elementom. Na voljo je tudi dodatni pribor za druge tipe konfiguracij. Podrobnosti najdete v opombah za načrtovanje.
Estetsko integriran dizajn za dovajanje zraka, ki se povsem zlije s površino, s toplotno odpornim steklokeramičnim elementom za prosto gibanje in postavljanje posode.
Prezračevalni sistem s 17-imi elektronsko nadzorovanimi stopnjami moči ventilatorja in dvema stopnjama povečanja moči, Boost/Intensive (z avtomatsko vrnitvijo v prejšnje stanje), s katerimi upravljate prek uporabniškega vmesnika na dotik DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij. Pameten, povsem avtomatski način prezračevanja na osnovi senzorjev:
avtomatski vklop prezračevalnega sistema med uporabo kuhalne plošče - senzorji na kuhalni plošči omogočajo povsem avtomatsko prilagajanje stopenj moči prek naprednega algoritma, kar zagotavlja najvišjo stopnjo priročnosti - 3 možni načini občutljivosti algoritma za najvišjo stopnjo priročnosti (nizka stopnja hrupa, uravnoteženo delovanje, učinkovito delovanje). - avtomatska zakasnitev izklopa po kuhanju za odpravljanje vonjav po kuhanju (pri specifični stopnji delovanja ventilatorja z nizko stopnjo hrupa, 12 minut pri sistemih z odvajanjem zraka in 30 minut pri sistemih s kroženjem zraka, se lahko izklopi ročno)DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij.
Visoka učinkovitost, ventilator z nizko stopnjo hrupa z energijsko učinkovito tehnologijo BLDC. Visoke stopnje odvajanja pri zelo nizki stopnji hrupa s prijetnimi frekvencami, kar omogoča psihoakustično in aerodinamično optimiziran vmesnik s priloženim, nevidnim ventilatorjem. Visoka odpornost na padec pritiska pri daljših in bolj kompleksnih odvodnih ceveh/kanalih.
Maščobni filter in enota za zbiranje tekočine, ki sta enostavno snemljiva in omogočata enostavno čiščenje:
Učinkovitost pretoka zraka:A.
Povprečna poraba energije:57.
Razred učinkovitosti filtriranja maščobe:B.
Minimalna običajna nastavitev in maksimalna običajna nastavitev hrupa: 42 dB & 69 dB .
Razred energijske učinkovitosti: B (v razponu energijske učinkovitosti od A+++ do D).
2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih filtrov cleanAir za odpravljanje vonjav (pri sistemih s kroženjem zraka).
Optimizirana učinkovitost preprečevanja vonjav pri kuhanju živil s kompleksnimi molekulami vonja (npr. ribe). - Velika filtrirna površina z visoko zmogljivostjo preprečevanja vonjav. - Življenjska doba znaša 360 ur kuhanja (ne-regenerativen. - Filtri z nizko stopnjo hrupa z optimizirano psihoakustiko. - Enostaven dostop in enostavno snemanje z zgornje strani - Obvestila o nasičenosti filtra cleanAir za preprečevanje vonjav prek uporabniškega vmesnika in prek aplikacije Home Connect s priročno možnostjo ponovnega naročanja (nov komplet filtriranja cleanAir HEZ9VRCR0). Za sisteme z odvajanjem zraka: 2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih akustičnih filtrov za znatno znižanje hrupa in izboljšano psihoakustiko.
Optimizirana učinkovitost preprečevanja vonjav pri kuhanju živil s kompleksnimi molekulami vonja (npr. ribe).
Velika filtrirna površina z visoko zmogljivostjo preprečevanja vonjav.
Življenjska doba znaša 360 ur kuhanja (ne-regenerativen).
Filtri z nizko stopnjo hrupa z optimiziran psihoakustiko.
Obvestila o nasičenosti filtra cleanAir za preprečevanje vonjav prek uporabniškega vmesnika in prek aplikacije Home Connect s priročno možnostjo ponovnega naročanja
Za sisteme z odvajanjem zraka: 2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih akustičnih filtrov za znatno znižanje hrupa in izboljšano psihoakustiko.
Število električnih kuhališč: 2
Število indukcijskih plošč: 4
Položaj upravljalne plošče: Spredaj
Osnovni material površine: Steklokeramika
Osnovna barva izdelka: črna
Osnovna barva izdelka: črna
Vrsta okvirja: Fasete sp+zad., profili s stra
Barva okvirja: nerjaveče jeklo
Napetost: 220-240/380-415
Frekvenca: 50-60
Bruto masa: 33.5
Poraba energije 2. grelnega elementa, izračunana na kg: 185.0
Skupna letna poraba energije: 61.8
Zmožnost brezžične komunikacije: Da, vstavljeno
Uporabljena komunikacijska tehnologija: WiFi
Možnost oddaljene posodobitve za vzdrževanje
Vključena oprema: 1 x Filter za odstranj.vonjav Clean Air Std.
Avtomatski programi
Mere 2. grelnega elementa: 400 x 240
Mere 6. grelnega elementa: 400 x 240
Glavno stikalo za vklop/izklop
Časovnik
Skupna moč motorjev: 170
Moč 2. grelnega elementa: 3.3
Moč 6. grelnega elementa: 3.3
Indikator preostale toplote: ločeni
Varnostna naprava: childproof lock, Key Lock, pan recognition, Power management function, Safety time-switch-off
Priključna moč: 7.4 kW
PowerManagement funkcija: po potrebi omejite maksimalno moč
Dolžina kabla: 1.1 m, Priključni kabel priložen
Montaža možna tudi v izrez v pultu 60 cm
Dimenzije aparata (V x Š x G): 22,3 x 81,6 x 52,7 cm
Dimenzije niše (V x Š x G) : 22,3 x 75,0 x (490 - 490)
Teža neto: 28,6 kg
Teža bruto: 33,5 kg
Bosch
PXX875D57E
Novo