Kuhalna plošča BOSCH PXX801D57E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča BOSCH PXX801D57E

FlexInduction z integrirano napo, PerfectFry.

2.389,00 €

1.958,20 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo PXX801D57E:
Velik upravljalnik na dotik
Senzor PerfectAir
Senzor PerfectFry
Funkcija MoveMode
Avtomatski prenos nastavitev
Funckija PowerBoost

Velik upravljalnik na dotik
DirectSelect Premium je 30 cm široka upravljalna plošča na dotik, ki vam omogoča popoln nadzor. Njena velikost in lahko berljiva besedila poskrbijo za izredno priročno upravljanje nastavitev kuhalne plošče. Izbirajte kuhališča, stopnje moči in druge možnosti s preprostim dotikom. Ko kuhalno ploščo ugasnete, uporabniški vmesnik izgine in spet ostane samo izčiščena elegantna oblika.

Senzor PerfectAir
Kuhalne plošče Bosch: Katero kupiti v letu 2020? - Blog - eMundia.si

Si ne želite, da bi lahko vso vašo pozornost usmerili v kuhanje, ne da bi vas skrbelo glede prezračevanja? Imamo rešitev: senzor PerfectAir stalno nadzoruje zrak in stopnjo moči samodejno prilagaja količini pare in vonjav – neprekinjeno, natančno in neodvisno od nastavitve moči. Hkrati skrbi za nižjo stopnjo hrupa, saj vklopi le minimalno stopnjo odvajanja, ki je potrebna. Po koncu kuhanja ventilator še naprej deluje, dokler se iz kuhinjskega zraka ne odstranijo vse neprijetne vonjave. Tako se lahko vi osredotočite na kuhanje.

Pri pečenju je idealna temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Ne glede na to, kakšni zrezki vam najbolj teknejo – rožnati, srednje pečeni ali dobro pečeni – peka mesa zdaj ne bi mogla biti bolj preprosta. Senzor Perfe

Funkcija MoveMode
MoveMode poskrbi za povsem intuitivno in priročno kuhanje. V preteklosti ste morali stopnjo moči prilagoditi, ko ste želeli jed po prvotnem kuhanju v vreli vodi pustiti lahko vreti. Funkcija MoveMode zdaj to stori namesto vas. Z vklopom funkcije MoveMode se kuhališče razdeli na več območij s prednastavljenimi stopnjami moči. Vse, kar morate storiti, je premakniti lonec s prednjega dela kuhališča, kjer se jedi kuhajo oziroma pečejo, na zadnji del, kjer se priprava nadaljuje z lahnim vrenjem.

Avtomatski prenos nastavitev
Če lonec med kuhanjem premaknete z enega kuhališča na drugo, stopnje temperature ni treba individualno prilagoditi. Ker na novo izbrano kuhališče prevzame prejšnje nastavitve, na primer temperaturo in čas kuhanja – za potrditev zadostuje le en sam pritisk na tipko.

Funckija PowerBoost
Ko želite pripraviti hitre in preproste obroke še hitreje, vam pomaga PowerBoost. Ta praktična funkcija poveča zmogljivost za izredno hitro segrevanje. Uporabite jo na svoji indukcijski kuhalni plošči, da zavrete velike količine vode – segreli jo boste skoraj 35 % hitreje v primerjavi z najvišjo stopnjo moči. Temu se reče ekspresno kuhanje!

Tehnične podrobnosti o BOSCH Indukcijski kuhalni plošči z integrirano napo PXX801D57E:
Kuhinjske cone bodo samodejno združene ali ločene glede na obliko in velikost posode
Indukcijska plošča s popolnoma integrirano visoko zmogljivo napo
Primerna za sisteme z odvajanjem ali s kroženjem zraka (vključno z različnimi načini programske opreme). Kuhalna plošča vključuje dodatni pribor za konfiguracijo kroženja zraka brez odvajanja, vključno s štirimi filtri cleanAir in teleskopskim drsnim elementom. Na voljo je tudi dodatni pribor za druge tipe konfiguracij. Podrobnosti najdete v opombah za načrtovanje.
Estetsko integriran dizajn za dovajanje zraka, ki se povsem zlije s površino, s toplotno odpornim steklokeramičnim elementom za prosto gibanje in postavljanje posode.
Avtomatski vklop prezračevalnega sistema med uporabo kuhalne plošče
Senzorji na kuhalni plošči omogočajo povsem avtomatsko prilagajanje stopenj moči prek naprednega algoritma, kar zagotavlja najvišjo stopnjo priročnosti

avtomatska zakasnitev izklopa po kuhanju za odpravljanje vonjav po kuhanju (pri specifični stopnji delovanja ventilatorja z nizko stopnjo hrupa, 12 minut pri sistemih z odvajanjem zraka in 30 minut pri sistemih s kroženjem zraka, se lahko izklopi ročno)
ročno upravljanje možno prek upravljalnega gumba DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij.
Visoka učinkovitost, ventilator z nizko stopnjo hrupa z energijsko učinkovito tehnologijo BLDC. Visoke stopnje odvajanja pri zelo nizki stopnji hrupa s prijetnimi frekvencami, kar omogoča psihoakustično in aerodinamično optimiziran vmesnik s priloženim, nevidnim ventilatorjem. Visoka odpornost na padec pritiska pri daljših in bolj kompleksnih odvodnih ceveh/kanalih.
Maščobni filter in enota za zbiranje tekočine, ki sta enostavno snemljiva in omogočata enostavno čiščenje:
priročno snemanje enote z eno roko s pomočjo steklokeramičnega ročaja. - Integrirani visokokakovostni maščobni filtri iz nerjavečega jekla z 12-imi sloji filtriranja in enim vrhnjim črnim slojem za povečano estetsko dovršenost.94 %odstotna učinkovitost filtriranja maščobe.
Vsi deli enote omogočajo enostavno čiščenje, so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in odporni na toploto - (Zgornji) zbirnik tekočine z kapaciteto 200 ml za običajna nenamerna razlitja in zbiranje kondenzata, ki nastane pri kuhanju. - Zmogljiv sistem odvajanja razlite tekočine, ki presega 200 ml. - Zaščitni zbirnik tekočine z dodatno zmogljivostjo 700 ml za resnejše nenamerne pripetljaje. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Enostavno dostopen in snemljiv s spodnje strani. - Skupna zmogljivost zajemanja 900 ml (200 ml +700 ml). - Vodoodporen prezračevalni sistem
priročno snemanje enote z eno roko s pomočjo steklokeramičnega ročaja.
integrirani visokokakovostni maščobni filtri iz nerjavečega jekla z 12-imi sloji filtriranja in enim vrhnjim črnim slojem za povečano estetsko dovršenost. 94 % učinkovitost filtriranja maščobe
vsi deli enote omogočajo enostavno čiščenje, so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in odporni na toploto.
(Zgornji) zbirnik tekočine z kapaciteto 200 ml za običajna nenamerna razlitja in zbiranje kondenzata, ki nastane pri kuhanju.
Zmogljiv sistem odvajanja razlite tekočine, ki presega 200 ml.
Zaščitni zbirnik tekočine z dodatno zmogljivostjo 700 ml za resnejše nenamerne pripetljaje. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Enostavno dostopen in snemljiv s spodnje strani.
Skupna zmogljivost zajemanja 900 ml (200 ml +700 ml).
Vodoodporen prezračevalni sistem.
Učinkovitost pretoka zraka:A.
Povprečna poraba energije:57.
Razred učinkovitosti filtriranja maščobe:B.
Minimalna običajna nastavitev in maksimalna običajna nastavitev hrupa::42 dB & 69 dB .
Razred energijske učinkovitosti: B (v razponu energijske učinkovitosti od A+++ do D).
2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih filtrov cleanAir za odpravljanje vonjav (pri sistemih s kroženjem zraka).
Optimizirana učinkovitost preprečevanja vonjav pri kuhanju živil s kompleksnimi molekulami vonja (npr. ribe). - Velika filtrirna površina z visoko zmogljivostjo preprečevanja vonjav. - Življenjska doba znaša 360 ur kuhanja (ne-regenerativen. - Filtri z nizko stopnjo hrupa z optimizirano psihoakustiko. - Enostaven dostop in enostavno snemanje z zgornje strani - Obvestila o nasičenosti filtra cleanAir za preprečevanje vonjav prek uporabniškega vmesnika in prek aplikacije Home Connect s priročno možnostjo ponovnega naročanja (nov komplet filtriranja cleanAir HEZ9VRCR0). Za sisteme z odvajanjem zraka: 2 x 2 komplet neposredno integriranih in visokozmogljivih akustičnih filtrov za znatno znižanje hrupa in izboljšano psihoakustiko.
Optimizirana učinkovitost preprečevanja vonjav pri kuhanju živil s kompleksnimi molekulami vonja (npr. ribe).
Velika filtrirna površina z visoko zmogljivostjo preprečevanja vonjav.
Življenjska doba znaša 360 ur kuhanja (ne-regenerativen).
Filtri z nizko stopnjo hrupa z optimiziran psihoakustiko.
Število električnih kuhališč: 2
Število krožnih sevalnih plošč: 0
Število indukcijskih plošč: 4
Število električnih ogrevalnih površin: 0
Položaj upravljalne plošče: Spredaj
Osnovni material površine: Steklokeramika
Osnovna barva izdelka: črna
Osnovna barva izdelka: črna
Vrsta okvirja: ploska vgradnja
Napetost: 220-240/380-415
Poraba energije 2. grelnega elementa, izračunana na kg: 185.0
Skupna letna poraba energije: 61.8 kWh
Uporabljena komunikacijska tehnologija: WiFi
Vključena oprema: 1 x Filter za odstranj.vonjav Clean Air Std.
Avtomatski programi
Mere 2. grelnega elementa: 400 x 240
Mere 6. grelnega elementa: 400 x 240
Izvedba pokrova: Brez
Položaj grelnega elementa: spredaj levo
Glavno stikalo za vklop/izklop
Časovnik
Indikator preostale toplote: ločeni
Varnostna naprava: childproof lock, Key Lock, pan recognition, Power management function, Safety time-switch-off
Maksimalna zmogljivost odsesavanja zraka: 500
Maksimalna zmogljivost kroženja zraka: 500
Število motorjev: 1
Dimenzije aparata (VxŠxG mm): 22,7 x 79,2 x 51,2 cm
Zahtevana velikost niše za vgradnjo (VxŠxD mm): 22,7 x 79,6 x 51,6 cm
Neto masa: 26.9 kg
Bruto masa: 31.8 kg
Min. debelina delovne površine: 16 mm
Dolžina kabla: 1.1 m, Priključni kabel priložen
Montaža možna tudi v izrez v pultu 60 cm
Bosch
PXX801D57E
Novo