Oblikovalec las DYSON Airwrap Complete, nikelj/fuksija
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Oblikovalec las DYSON Airwrap Complete, nikelj/fuksija

Visokokakovosten oblikovalnik las priznanega proizvajalca Dyson oblikuje lase s pomočjo zraka, ne ekstremne temperature.

549,99 €

450,81 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Dyson Airwrap Complete Fuchsia oblikovalnik las

Odkrijte tehnologijo za nego las, Dyson. Učinkovito, natančno oblikovanje pričeske, brez prekomerne vročine. Pomaga pri ohranjanju naravnega sijaja, pri vsakem oblikovanju pričeske.

Pritegne in ovije lase. Z uporabo zraka.
Pripomoček za oblikovanje las, Dyson Airwrap, s pomočjo zraka pritegne in ovije vaše lase. Z uporabo aerodinamičnega pojava, imenovanega učinek Coanda, ukrivi zrak, ki pritegne lase k nastavku. Brez prijemalk, rokavic ali nerodnega mehanizma ovijanja las. Samo polni, večji ali manjši kodri.

Polni večji ali manjši kodri
Samo z neposredno ekstremno vročino, kot jo uporabljajo nekateri običajni pripomočki za kodranje las, se ustvarijo togi, pusti kodri. Pripomoček za oblikovanje las Dyson Airwrap uporablja zrak za oblikovanje polnih večjih in manjših kodrov.

Gladka pričeska, posušena s fenom. Doma.
Dysonove krtače za glajenje las uporabljajo učinek Coanda. Le-ta pritegne lase na površino krtače, hkrati pa piha zrak po pramenih las. La ta način posnema tehniko sušenja, ki jo uporablja frizer.

Poganja ga digitalni motor Dyson V9
Njegov rotor s 13 rezili se vrti do 110.000 vrtljajev v minuti, kar ustvari 3.2kPa pritiska - dovolj za ustvarjanje učinka Coanda.

Oblikuje in suši hkrati, brez ekstremne vročine
Styler Dyson Airwrap združuje močan pretok zraka z nadzorovano toploto, da posuši in oblikuje vaše lase iz vlažnih - brez ekstremne toplote. Inteligentno upravljanje temperature izmeri temperaturo zračnega toka več kot 40-krat na sekundo in z uravnavanjem temperature zagotavlja, da le-ta ostaja pod 150 stopinj.

Nastavki:
30 mm nastavki Airwrap
40 mm nastavki Airwrap
Močna krtača za glajenje las
Mehka krtača za glajenje
Okrogla krtača za ustvarjanje volumna
Sušilnik za lase pred oblikovanjem

Vrsta: kodralnik las
Dodatno: torbica
Garancija v letih: 2
Podatki
Dyson
D1022
Novo
5025155038390