Hladilnik LIEBHERR SKBes4380
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik LIEBHERR SKBes4380

2.299,00 €

1.884,43 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Liebherr SKBes 4380 PremiumPlus hladilnik, BioFresh

Prostostoječi hladilnik Liebherr SKBes 4380 PremiumPlus se uvršča v energijski razred D. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 372 l. V notranjosti hladilnika se nahajajo predali BioFresh Plus z nastavljivo temperaturo, varčna LED osvetlitev ter sistem PowerCooling za hitro hlajenje in enakomerno kroženje zraka.

Ključne lastnosti

BluPerformance
Liebherrjevi aparati BluPerformance postavljajo tako novo smer hlajenja in zamrzovanja kot nova merila, saj ponujajo še več notranjih zmogljivosti za shranjevanje živil, ekonomičnost in energetsko učinkovitost, tiho delovanje, enostavnost uporabe in izjemen dizajn.

BioFresh-Plus
Predali BioFresh-Plus z ločeno elektroniko zagotavljajo še večjo prilagodljivost pri individualnem shranjevanju živil: na primer, temperaturo v zgornjem predelu lahko shranite na –2 ° C za shranjevanje rib. V kombinaciji z nastavitvijo DrySafe to ohranja ribe in morske sadeže sveže še dlje.

Ročaj z vgrajenim mehanizmom za odpiranje
Trdni, varni ročaji imajo eleganten, vrhunski videz in imajo integriran mehanizem odpiranja, ki omogoča priročno in enostavno odpiranje vrat.

LED osvetlitev zadnje plošče
LED osvetlitev je integrirana v zadnji del stene. Energijsko učinkovite, okolju prijazne in brez vzdrževanja LED diode optimalno osvetljujejo zadnji del hladilnika od zgoraj navzdol in zagotavljajo visokokakovostno osvetlitev.

PowerCooling
Visoko zmogljiv sistem PowerCooling zagotavlja hitro hlajenje sveže shranjenih izdelkov in vzdrževanje enakomerne temperature v notranjosti aparata. Filter z aktivnim ogljem FreshAir, ki je integriran v ventilator, očisti zrak v obtoku in hitro zadrži neprijetne vonjave.

SmartDevice
Naprave Liebherr, označene z logotipom „SmartDevice“, se lahko povežejo s sistemom SmartDeviceBox, kar omogoča aparatu dostop do nadaljnjih storitev in daljinsko upravljanje iz računalnika ali mobilne naprave. SmartDeviceBox je na voljo kot dodatna oprema. Aparati s črko i v imenu modela (na primer: Kbi 4350) že imajo standardno integriran SmartDeviceBox.

Ostalo
SmartSteel: SmartSteel bistveno zmanjša vidnost prstnih odtisov. Kakovostna obdelava iz nerjavečega jekla naredi površine SmartSteel še posebej enostavne za čiščenje in veliko bolj odporne na praske.
SuperCool: SuperCool ustvarja večje zaloge hladnega zraka, tako da lahko sveže shranjeno hrano hitro ohladite. Časovno ali količinsko krmiljenje omogoča preusmeritev temperature hlajenja od + 2 ° C na normalno temperaturo hlajenja, s čimer prihranite energijo.
Tesnilo vrat: Zamenljivo tesnilo vrat zagotavlja optimalno higieno in s tem olajša varno shranjevanje hrane. Zasnovano je tako, da ustreza barvi vrat ali ohišja naprave in ga je enostavno vstaviti, očistiti in zamenjati.
Vsestranska polica za steklenice: Vsestranska polica za steklenice je inovativna lastnost vseh modelov BioFresh Premium. Lahko jo namestite nad ali pod stekleno polico, da ustreza individualnim zahtevam.

Tehnične podrobnosti
Vrsta hladilnika: prostostoječi
Umestitev zamrzovalnika: brez
Energijski razred: D
Prostornina skupaj: 372 l
zamrzovalnik: 0 l
hladilnik: 372 l
Poraba energije: 133 kWh / leto
Klimatski razred: SN-T
No Frost: ne
Glasnost. 36 dB
Dimenzije (V x Š x G): 185 × 60,0 × 66,5 cm
Dimenzije z embalažo (V x Š x G): 1.927,0 × 615,0 × 751,0 mm
Nadzor: 2,4" barvni TFT-zaslon na dotik z digitalnim prikazom temperature
Alarm za odprta vrata / povišano temperaturo: optični in zvočni
0 ° predelek BioFresh Plus
Otroška ključavnica: da
Ostalo LED osvetlitev, večnamenska polica za steklenice, SuperCool, HolidayMode, VarioSafe, 3 temperaturni predeli, SoftSystem, samodejno odtajanje, možna uporaba kot SmartDevice (SmartDeviceBox dobavljiv naknadno)
Število odlagalnih površin: 6, od tega 5 nastavljivih po višini
Barva: nerjaveče jeklo
Garancija: 2 leti
Liebherr
SKBes4380
Novo
4016803050902