Hladilnik LIEBHERR KGNsdd 57Z23
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik LIEBHERR KGNsdd 57Z23

849,00 €

695,90 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
DUO COOLING
Funkcija Duo Cooling z dvema popolnoma ločenima hladilnima krogotokoma skrbi, da ni izmenjave zraka med hladilnik in zamrzovalnim delom. Tako se vaša živila ne bodo izsušila in vonjave se ne bodo prenašale.

NO FROST
Pri aparatih z NoFrost funkcijo poteka zamrzovanje živil z ohlajenim obtočnim zrakom, medtem ko je zračna vlaga odvajana iz aparata. V zamrzovalnem prostoru se tako ne bo nikoli nabral led in živila ne bodo odeta v led.

EASYFRESH
Predal EasyFresh zagotavlja svežino tržnice v vašem domu. Naj bo za nezapakirano sadje, zelenjavo ali sadeže: vse je optimalno shranjeno. Zaradi tesnega zapiranja se ob vnosu živil poveča zračna vlaga v predalu. Tako ostanejo živila dolgo sveža.
Zahvaljujoč vgrajenemu vodilu predala z izvlečenim omejevalnikom sta odpiranje in zapiranje predala EasyFresh izjemno preprosta.

ZASLON NA DOTIK
Potreben je le dotik: zaslon na dotik omogoča preprosto in intuitivno upravljanje naprav Liebherr. Na zaslonu so pregledno razporejene vse funkcije. Z nežnim pritiskom s prstom lahko tako brez težav izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo svojega hladilnika.

LED LUČI
Stropna LED osvetlitev osvetljuje notranjost od zgoraj - za dober pregled nad živili. Dodatna svetla točka: LED luči so nameščene pred steklenimi policami, da je dobro osvetljen tudi poln hladilnik.

BLU PERFORMANCE
Več prostornine v notranjosti za živila, ekonomično in energijsko učinkovito dfelovanje. Tiha in priročna uporaba z odličnim dizajnom.

EASYTWIST ICE
Zahvaljujoč funkciji EasyTwist-Ice lahko hitro in enostavno pripravite zalogo ledenih kock - brez stalnega priključka za vodo. Preprosto napolnite rezervoar z vodo, pustite, da zamrzne in s preprostim zasukom zrahljajte končne ledene kocke in pripravljeni ste za postrežbo hladnih napitkov. EasyTwist-Ice je enostaven za čiščenje in zagotavlja, da je proizvodnja ledenih kock vedno higienska.

POWERCOOLING
Zmogljiv sistem PowerCooling zagotavlja hitro hlajenje sveže shranjenega blaga in enakomerno temperaturo hlajenja v celotni notranjosti. V ventilator integriran filter z aktivnim ogljem čisti obtočni zrak in veže neprijetne vonjave. Funkcija opomnika na krmilniku prikazuje, kdaj morate zamenjati filter.

VARIO SPACE
Z odstranjevanjem predalov za zamrzovanje in zadnjih steklenih polic ustvarite VarioSpace, praktični sistem za izjemno veliko prostora za shranjevanje.

SMART_STEEL
SmartSteel znatno zmanjša vidljivost prstnih odtisov. S prevleko nerjavnega jekla so površine SmartSteel še posebej enostavne za čiščenje in veliko manj občutljive na praske.

POLICA ZA STEKLENICE
Polica za steklenice ponuja praktično in elegantno rešitev za shranjevanje pijač. Tukaj shranite steklenice, da prihranite prostor.

VARIOSAFE
Si želite pregledno mesto za majhna živila, kot so jogurti, kozarci marmelade ali tube? V napravi Liebherr ga najdete - predal VarioSafe. Ne skrbi le za red, temveč je tudi zelo prilagodljiv. Dvostopenjsko po višini nastavljivi predal VarioSafe preprosto vstavite v hladilnik, kjer vam najbolj ustreza.

SMART STEEL ZADNJA STENA HLADILNIKA
Zadnja stena hladilnika v plemeniti izvedbi SmartSteel daje vaši napravi Liebherr eleganten videz. Tudi vaša živila bodo navdušena nad SmartSteel: nerjavno jeklo je varno za hrano in higienično. Hkrati so na SmartSteel manj vidni prstni odtisi, tako da je videz še lepši.

Tehnični podatki:
Energijski razred: D
Prostornina hladilnega dela: 268 l
Prostornina zamrzovalnega dela: 103 l
Letna poraba električne energije: 203 kWh
Klimatski razred: SN-T
Glasnost delovanja: 35 dB(A)
LC zaslon, monokromatski, zaslon na dotik
SmartDevice: možnost upravljanja preko mobilnih naprav (potrebno je dokupiti SmartDeviceBox)
Dimenzije (ŠxVxG): 59,7 x 201,5 x 67,5 cm
Teža: 75,9 kg

Dizajn in materiali:
Odpiranje vrat: Desno - možnost zamenjave
Ročaj: Ročajni utor
Material vrat: SmartSteel
Pripomoček za zapiranje preprečuje, da bi vrata rahlo ostala odprta, če vrata hladilnika zaprete nekoliko premehko ali premočno
Steklene police z okrasnimi trakovi v videzu nerjavečega jekla

Hladilni del:
Nastavljivo temperaturno območje: od +2°C do +9°C
Postopek odtajanja: Avtomatsko
Osvetlitev: LED stropna osvetlitev
EasyFresh predali: 1 - vgrajena vodila predalov
Število odlagalnih površin: 6
Material odlagalnih površin: Steklo
Polica za steklenice
Stojalo za steklenice, 3 stojala za pločevinke, polica za jajca
VarioSafe: DA
Filter z aktivnim ogljem FreshAir

Zamrzovalni del:
Nastavljivo temperaturno območje: od -15°C do -26°C
Postopek odtajanja: Avtomatsko
Zmogljivost zamrzovanja: 10 kg / 24 h
Čas shranjevanja ob motnjah: 20 h
Predali v zamrzovalnem delu: 3
No Frost: DA
Vario Space: DA
KGNsdd57Z23
Novo