Hladilnik LIEBHERR CBNef5735
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik LIEBHERR CBNef5735

1.799,00 €

1.474,59 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
LIEBHERR Hladilnik CBNef 5735 ponuja še več notranjih zmogljivosti za shranjevanje živil, ekonomičnost in energetsko učinkovitost.
Ključne prednosti, ki vas bodo navdušile pri LIEBHERR Hladilniku CBNef 5735
BluPerformance
BioFresh
DuoCooling
Nadzor temperature
2,4-palčni zaslon na dotik
Predali BioFresh
SmartSteel
GlassLine
SuperCool
Varen ročaj
SuperFrost
LED luč
Tesnilo vrat
PowerCooling
VarioSpace

BluPerformance
Ponujajo še več notranjih zmogljivosti za shranjevanje živil, ekonomičnost in energetsko učinkovitost, tiho delovanje, enostavnost uporabe in izjemen dizajn: Liebherrjevi aparati BluPerformance postavljajo novo smer hlajenja in zamrzovanja ter nova merila.

BioFresh
V predelkih BioFresh hrana ohranja svoje zdrave vitamine, aromo in prijeten videz bistveno dlje kot v običajnem hladilniku. Z napredno tehnologijo se temperatura natančno vzdržuje tik nad 0 ° C.

NoFrost
Liebherrjev sistem NoFrost zagotavlja hitro zamrzovanje brez zmrzali s pomočjo ventilatorjev za varno, dolgotrajno shranjevanje živil. Tehnologija NoFrost ustvarja veliko večjo zmogljivost shranjevanja in ohranja zamrzovalnik nenehno ne zmrzal.

DuoCooling
Natančen in neodvisen nadzor temperature hladilnika in zamrzovalnega prostora omogoča DuoCooling: dva ločeno nastavljiva hladilna kroga. Med hladilnikom in zamrzovalnikom ni izmenjave zraka, tako da se vonji ne morejo prenesti in shranjena hrana prepreči izsušitev.

Nadzor temperature
Elegantna številčnica, ki jo je enostavno premikati, z uporabnikom prijazno funkcijo zagotavlja, da so predalniki hladilnika in zamrzovalnika na pravilnih temperaturah, zato izpolnjujejo vaše različne potrebe po hlajenju.

2,4-palčni zaslon na dotik
2,4-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in visokokontrastnim zaslonom je vgrajen za vrati in omogoča natančne nastavitve temperature.

Predal BioFresh
Predali BioFresh se izvlečejo na tekoče teleskopske tirnice in jih je mogoče enostavno odstraniti, ko so vrata odprta pod kotom 90 °.

SmartSteel
bistveno zmanjša vidnost prstnih odtisov. Kakovostna obdelava iz nerjavečega jekla naredi površine SmartSteel še posebej enostavne za čiščenje in veliko bolj odporne na praske.

GlassLine
Značilna notranjost GlassLine zagotavlja kakovost izdelave in končne obdelave. Police so narejene iz varnostnega stekla. Pregrajena steklena polica pod drsnikom je primerna za vsestransko uporabo, saj jo je mogoče po potrebi vstaviti na različne višine.

SuperCool
ustvarja večje hladne zaloge, tako da lahko sveže shranjeno hrano hitro ohladimo. Časovno ali količinsko krmiljenje omogoča preusmeritev temperature hlajenja od + 2 ° C na normalno temperaturo hlajenja, s čimer prihranite energijo.

Trden ročaj
Trdni, varni ročaji imajo eleganten, vrhunski videz in imajo vgrajen mehanizem odpiranja, ki omogoča priročno in enostavno odpiranje vrat.

SuperFrost
ustvarja večje hladne zaloge, tako da lahko sveže shranjeno hrano hitro zamrznemo na način, ki ohranja vitamin. Preusmeritev temperature zamrzovanja -32 ° C na normalno temperaturo zamrzovalnika je časovno ali količinsko nadzorovana, da prihranite energijo.

Stropna LED luč
ustvarja vrhunski ambient v hladilniku. Njegovo čudovito oblikovano, prostorsko učinkovito ohišje je nameščeno v središču, da zagotavlja čudovito enakomerno osvetlitev.

Zamenljivo tesnilo vrat
zagotavlja optimalno higieno in s tem olajša varno shranjevanje hrane. Zasnovan je tako, da ustreza barvi vrat ali ohišja naprave in ga je enostavno vstaviti, očistiti in zamenjati.

PowerCooling
Visoko zmogljiv sistem PowerCooling zagotavlja hitro hlajenje sveže pridelanih izdelkov in vzdrževanje enakomerne temperature v notranjosti aparata. Filter z aktivnim ogljem FreshAir, ki je integriran v ventilator, očisti zrak v obtoku in hitro ujame vonjave.

VarioSpace
Predali za zamrzovalnik in kaljene steklene police lahko odstranite. VarioSpace - praktična rešitev za shranjevanje večjih predmetov.
Liebherr
CBNef5735
Novo
4016803050872