Hladilnik GORENJE RK6192AXL4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20,76%Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik GORENJE RK6192AXL4

Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj.

419,99 €

344,25 € Brez DDV

529,99 € −20,76%

block Preveri rok dobave in ceno!
Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A++ se ponaša s skupno uporabno prostornino 312 litrov, ki je razdeljena na 204 litrov hladilnega in 108 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali. Hladilnik se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj deluje z glasnostjo 38 dB. Omogoča enostavno čiščenje in deluje z majhno porabo energije.

AdaptTech tehnologija
Tehnologija AdaptTech z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.

IonAir z DynamiCooling
Ventilatorski sistem z dinamičnim hlajenjem poskrbi za enakomerno razporejenost temperature in ioniziranega zraka po celotnem hladilniku. Zrak posnema naravno mikroklimo in tako poskrbi, da živila ostanejo sveža dlje časa. S pomočjo procesa ionizacije ustvarja idealno mikroklimo za shranjevanje živil. Rezultat procesa je ozon, ki je znan kot naravno sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav ter za ohranjanje svežine živil. Proces ionizacije odstrani tudi trdovratnejše vonjave, kot je vonj čebule ipd.
IonAir z DynamiCooling

CrispZone
Predal CrispZone je namenjen shranjevanju svežega sadja in zelenjave. Za preprosto uravnavanje stopnje vlažnosti bo poskrbel sistem HumidityControl. Ker je v predalu idealno vlažno ozračje, se živila ne izsušijo, ostanejo dlje časa sveža in polna vitaminov.

FrostLess
Cenili boste FrostLess tehnologijo, ki občutno zmanjšuje nastajanje ledu, posledično pa je odtaljevanje zamrzovalnika redkejše ter preprostejše. Dodatna prednost tehnologije je večji prihranek energije.

LedLight
Za boljšo preglednost nad notranjostjo bo poskrbela LED osvetlitev hladilnega dela. LED osvetlitev je visoko učinkovita in prihrani veliko energije.

Slot-in
Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.

EcoMode
V primeru daljše odsotnosti vam funkcija EcoMode omogoča, da hladilnik nastavite v varčevalni način. S tem boste prihranili na energiji, vaša živila pa bodo še vedno varno shranjena.

Držalo za steklenice
Hladilnik ima posebno držalo za steklenice, ki bo poskrbelo, da jih boste zlahka pospravili in dosegli. Tako vam ne bodo zavzemale prostora, namenjenega shranjevanju drugih živil.

FastFreeze
Funkcija omogoča hitro zamrzovanje pri –24 °C, s čimer ohrani večino mineralov v hrani. Po 2 dneh se bo funkcija samodejno izklopila, temperatura pa se bo povrnila na normalno.

FreshZone
Poseben predal je namenjen shranjevanju mesa, rib ali sira. Temperatura v njem je malenkost nižja kot drugje, zato bodo ta živila dlje časa ohranila svežost.

Tehnične podrobnosti
Energijski razred A++
Dimenzije (Š x V x G) 60 × 185 × 59,2 cm
Material vrat jeklo
Barva siva
Klimatski razred SN, N, ST
Skupna prostornina 312 l
Prostornina hladilnega dela 204 l
Prostornina zamrzovalnega dela 108 l
Zmogljivost zamrzovanja 5 kg/24 h
Zaslon LED
Število polic (hladilni del) 4
Število predalov (zamrzovalni del) 3
Osvetlitev LED
Glasnost 38 dB
Teža 58 kg
Garancija: 5 let
Gorenje
RK6192AXL4
Novo
3838782417313