Hladilnik GORENJE RK6191EW4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik GORENJE RK6191EW4

Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj.

379,90 €

311,39 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A+ se ponaša s skupno uporabno prostornino 314 litrov, ki je razdeljena na 206 litrov hladilnega in 108 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali. Hladilnik se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj deluje z glasnostjo 38 dB. Omogoča enostavno čiščenje in deluje z majhno porabo energije.

CrispZone
Predal CrispZone je namenjen shranjevanju svežega sadja in zelenjave. Za preprosto uravnavanje stopnje vlažnosti bo poskrbel sistem HumidityControl. Ker je v predalu idealno vlažno ozračje, se živila ne izsušijo, ostanejo dlje časa sveža in polna vitaminov.

FrostLess
Cenili boste FrostLess tehnologijo, ki občutno zmanjšuje nastajanje ledu, posledično pa je odtaljevanje zamrzovalnika redkejše ter preprostejše. Dodatna prednost tehnologije je večji prihranek energije.

LedLight
Za boljšo preglednost nad notranjostjo bo poskrbela LED osvetlitev hladilnega dela. LED osvetlitev je visoko učinkovita in prihrani veliko energije.

Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.

Tehnične podrobnosti
Energijski razred A+
Dimenzije (Š x V x G) 60 × 185 × 59,2 cm
Material vrat jeklo
Barva bela
Klimatski razred SN, N, ST
Skupna prostornina 314 l
Prostornina hladilnega dela 206 l
Prostornina zamrzovalnega dela 108 l
Zmogljivost zamrzovanja 5 kg/24 h
Upravljanje mehansko
Število polic (hladilni del) 4
Število predalov (zamrzovalni del) 3
Osvetlitev LED
Glasnost 38 dB
Teža 63 kg
Garancija: 5 let
Gorenje
RK6191EW4
Novo
3838782407628