Hladilnik GORENJE RK611PW4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hladilnik GORENJE RK611PW4

369,90 € (z ddv) 303,20 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
GORENJE NRK611PW4 prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, energijski razred: A+, prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 230 / 222 l, prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 95 / 85 l

Tehnologija IonAir
Naravna mikroklima v hladilniku. V zaprtih prostorih, kot je hladilnik, je hrana izpostavljena naravnemu procesu staranja. Živila najdlje ohranijo zdrave lastnosti, kadar je temperatura v hladilniku stalna oz. malo nad ničlo. Napredna tehnologija IonAir v novih hladilnikih Gorenje ustvarja idealno mikroklimo z naravnim procesom, znanim kot ionizacija. Rezultat ionizacije je ozon, naravni čistilec neprijetnih vonjav, najboljši varuh živil in njihove svežine. Proces ionizacije odstrani vonjave najbolj aromatičnih živil kot je npr. čebula.

MultiFlow 360°
Intenziven ventilacijski sistem. Intenziven sistem MultiFlow 360° aktivno uravnava prezračevanje, vlago in temperaturo, kakor najbolj ustreza sveži hrani v hladilniku. Štirinajst odprtin za prezračevanje zagotavlja stalno temperaturo na vsaki polici v hladilniku brez nevarnosti, da bi hrana zamrznila. Stalna temperatura in vlaga na vseh policah v hladilniku zagotavlja, da se živila ne izsušujejo in tako ohranjajo kakovost. Sistem MultiFlow 360° je učinkovito prečiščuje čisti zrak in varčuje z energijo.

Predal CrispZone s HumidityControl
Sadje in zelenjava sta sveža, kot z vrta. Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 l ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti. S HumiditySlider lahko preprosto nastavite vlažnost in tako živilu še dodatno podaljšate življenjsko dobo.

Predal XXL SpaceBox
Dovolj prostora tudi za največje kose živil. V najprostornejšem predalu za shranjevanje zamrznjene hrane lahko shranite poleg večjih količin tudi največje kose živil. Idealen je za zamrzovanje purana, večjih kosov mesa, večje količine pic ali doma spečene torte. Predal lahko tudi odstranite in tako pridobite še več zamrzovalnega prostora.

Tehnologija NoFrost Plus
Odstranjuje led, ohranja svežino. Sistem NoFrost je idealen za zamrzovalnik saj z učinkovitim kroženjem hladnega zraka le tega s pomočjo ventilatorja razvlažuje, podobno kot pri klimatskih napravah. Ker ni vlage, tudi ne nastaja led in na živilih srež. Čiščenje aparata je udobno, saj ni potrebno predhodno odtaljevanje. S tehnologijo NoFrost Plus so ohranjene vse prednosti klasičnega sistema NoFrost v zamrzovalnem delu aparata. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil s pomočjo inovativne kombinacija IonAir in MultiFlow 360°.

Integriran ročaj
Eleganten in preprost za čiščenje. Modni integriran ročaj v vratih hladilnika poskrbi za enotno zunanjost, ki se ujema s katerokoli kuhinjo. Preprosta oblika poskrbi za enostavno čiščenje.

Lastnosti:
Energijski razred: A+
Odpiranje vrat: Levo/desno menljivo odpiranje vrat
Material vrat: Jeklena pločevina
Integriran ročaj
Barva izdelka: Bela
Slot-in: Možnost postavitve aparata v kuhinjsko nišo širine 60 cm
Klimatski razredi: N, ST, T
CrispZone s HumidityControl
IonAir s funkcijo MultiFlow 360°
NoFrost Plus
Funkcija hitrega zamrzovanja FastFreeze
Varčevalni program EcoMode

Učinkovitost:
1 kompresor
Skupna bruto/neto prostornina: 325 / 307 l
Prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 230 / 222 l
Prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 95 / 85 l
Zamrzovalna zmogljivost v 24 urah: 5 kg / 24 ur
Shranjevalni čas ob motnjah: 21 h

Upravljanje:
Elektronsko upravljanje za vrati

Hladilni del:
LED trak na stropu
4 steklene police
Posoda za steklenice v vratih : 1 enojna posoda brez varovala
Posode v vratih hladilnika: 2 SimpleSlide po višini premični posodi vrat

Zamrzovalni del:
XXL SpaceBox predal
Zamrzovalni prostor: 3 predali
2 stekleni polici

Tehnični podatki:
Poraba električne energije v 24 urah: 0,82 kWh
Nivo hrupa: 42 dB
Mere (Š×V×G): 60 × 185 × 64 cm
Neto teža: 64,5 kg
Priključna moč: 120 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Garancija: 60 mesecev
Podatki
RK611PW4
Nov izdelek
3838782121838