Hladilnik GORENJE RI5182A1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik GORENJE RI5182A1

669,90 €

549,10 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, ki vas bodo navdušile pri GORENJE Vgradnem hladilniku RI5182A1
Tehnologija AdaptTech
Enakomerna temperatura v hladilniku
Nosilec za steklenice
Prostorna polica v vratih hladilnika
Izjemno hitro ohlajevanje po večjih nakupih
Posoda MultiBox
Predal MixBox
Predal CrispZone
LED osvetlitev
Škarjast tečaj
Predal FreshZone
Neskončne možnosti shranjevanja

Tehnologija AdaptTech
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki NatureFresh to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

Enakomerna temperatura v hladilniku
Napreden ventilatorski sistem z dinamičnim hlajenjem skrbi za enakomerno razporejenost ioniziranega zraka in temperature po celotnem hladilniku. Z dodatnimi negativnimi ioni obogaten zrak posnema naravno mikroklimo, zato sveža živila ostanejo sveža dlje časa. Prav tako je hrano mogoče postaviti na katerokoli polico v hladilniku, saj ni temperaturnih razlik.

Nosilec za steklenice
V hladilnikih Gorenje steklenice ne odvzemajo prostora drugim živilom na steklenih policah, saj je zanje predviden prav poseben nosilec. Z njim je izraba prostora za shranjevanje optimalna.

Prostorna polica v vratih hladilnika
Polica za steklenice nudi dovolj prostora za večje kozarce in plastične steklenice. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.

Izjemno hitro ohlajevanje po večjih nakupih
Funkcija intenzivnega ohlajevanja zniža temperaturo hladilnika na 3°C, kar je skoraj za polovico nižje kot običajno. V kombinaciji z veliko prostornino hladilnega prostora je ta temperatura idealna za hitro hlajenje hrane po večjih nakupih. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura v hladilniku se povrne na prvotno nastavitev.

Posoda MultiBox
Ta enkratna večnamenska posoda je nameščena v vratih hladilnika. MultiBox posoda predstavlja idealen prostor za shranjevanje sirov s plemenito plesnijo in drugih živil z močnim vonjem. Poleg tega lahko silikonski pokrov uporabite tudi kot podstavek za jajca ali posodico za led.

Predal MixBox
V tem plitvem predalu lahko shranjujete manjše kose, kot so namazi, maslo, ribje konzerve in prigrizki. Tako imate vaš hladilnik vedno dobro organiziran in nobeno živilo ne ostane pozabljeno po pretečenem roku. Predal lahko izvlečete, da živila enostavno dosežete.

Predal CrispZone
Eden največjih predalov za sadje in zelenjavo na trgu, CrispZone, podaljšuje svežino vaših pridelkov z nizko temperaturo, samodejnim uravnavanjem vlažnosti in posebno svetlobo. Funkcija SmartHumidity vedno ohranja idealno raven vlažnosti v predalu, zahvaljujoč posebni membrani, ki samodejno odvaja odvečno vlago. Lučka VitaLight ohranja naravni proces zorenja in s tem ohranja vitamine, sveže obrano ali kupljeno sadje in zelenjava ostaneta sveža in hrustljava dlje časa.

LED osvetlitev
LED osvetlitev zagotavlja izjemno in visoko učinkovito osvetlitev vašega hladilnika. Življenjska doba je tridesetkrat daljša od klasičnih žarnic in prihrani do desetkrat toliko energije.

Škarjast tečaj
Poseben škarjasti tečaj zaradi svoje vzdržljivosti dovoljuje visoko stopnjo obremenitve vrat aparata in omogoča udobno odpiranje do kota 115°. Na ta način je zagotovljena večja preglednost nad živili, lažje pa je tudi poseganje v notranjost, ker vrata vselej obstanejo na mestu. V primeru, da jih ne zaprete do konca oziroma ostanejo odprta do kota 20°, ta tečaj poskrbi, da se zaprejo samodejno. Na ta način ohranjate primerno temperaturo in učinkoviteje varčujete z električno energijo.

Predal FreshZone
Predal FreshZone se nahaja v spodnjem delu hladilnika in je najhladnejši predel. Idealen je za shranjevanje mesa, rib in sadja. Svežina, okus, barva in vitamini se ohranijo dalj časa.
Neskončne možnosti shranjevanja

Močne steklene police lahko zelo preprosto prestavite, vstavite ali vzamete iz aparata, kar vam daje vso svobodo ureditve notranjosti v skladu z vašimi potrebami. Police iz kaljenega stekla so zelo trpežne in varno nosijo tudi večje količine hrane.
Tehnične podrobnosti o GORENJE Vgradnem hladilniku RI5182A1
Tip hladilnika: Vgradni
Razred energijske učinkovitosti: F
Razred hrupa: C
Barva: Bela
Odpiranje vrat: Desno menljivo
Tečaj vrat: Škarjasti tečaj
Število vrat: 1
Izvedba podstavka: 4 fiksne noge
Skupna prostornina: 301 litrov
Letna poraba energije: 140,91 kWh
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Upravljanje: Elektronsko
Indikator za odprta vrata: Zvočni alarm
Način odtaljevanja hladilnega prostora: Avtomatsko
Smart SuperCool: Da
IonAir s hlajenjem DynamiCooling: Da
Tehnologija AdaptTech: Da
Spomin pri izpadu električnega toka: Da
Regulator vlažnosti posode za zelenjavo: Da
CrispZone z VitaLight in SmartHumidity: Da
MixBox: Da
Nosilec za steklenice: Da
Število posod za sir in maslo: 1
Posoda za steklenice v vratih:2
Hladilni ventilator: Da
Osvetlitev hladilnega prostora: LED
Število prestavljivih polic v hladilnem delu: 6
MultiAdjust nastavljive police: Da
Nivo hrupa (max): 37 dB (A)
Število kompresorjev: 1
Širina izdelka: 555 mm
Višina izdelka: 1772 mm
Globina izdelka: 545 mm
Neto teža: 59,5 kg
Napetost: 220-240 V
Priključna moč: 75 vatov
Gorenje
RI5182A1
Novo