Hladilnik GORENJE NRS9182MB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hladilnik GORENJE NRS9182MB

Gorenje ameriški hladilnik NRS9182MB ima 339 litrov hladilnega dela in 177 litrov zamrzovalnega.
1.099,90 € (z ddv) 901,56 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
GORENJE NRS 9182MB ameriški hladilnik, energijski razred: A++, prostornina hladilnega dela: bruto/neto: 350 / 339 l, prostornina zamrzovalnega dela: bruto/neto: 216 / 177 l

NoFrost DualAdvance
Sodobna NoFrost DualAdvance tehnologija v kombiniranih hladilnikih z zamrzovalnikom s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago in tako preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti zamrzovalnega dela. Tako odpade zamudno odtaljevanje in čiščenje zamrzovalnika, zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo, ohranja se kakovost, barva in aroma zamrznjenih živil ter omogoči večja izkoriščenost prostora in preglednost nad zamrznjenimi živili. Hladilni del kombiniranega hladilnika pa odlično poskrbi za optimalne pogoje shranjevanja sveže hrane v hladilnem delu, saj sta procesa hlajenja in zamrzovanja popolnoma ločena, zato ne prihaja do mešanja vonjav med zamrzovalnim in hladilnim delom aparata.

Globoke poličke v vratih zamrzovalnega dela
Globoke poličke v vratih zamrzovalnika so naravnost idealna rešitev za večjo preglednost nad shranjenimi manjšimi zamrznjenimi živili, po katerih segate pogosteje. Tudi že načeta embalaža drobne zamrznjene zelenjave, pice, sladoledne lučke in korneti bodo v praktičnih vratnih poličkah vedno takoj pri roki.

Inverterski motor- PowerDrive
Varčnejši, tišji in učinkovitejši motor pralnega stroja. Generacija pralnih strojev s 1600 vrtljaji centrifuge na minuto in polnitvijo 9 kg ima vgrajen izredno učinkovit elektronsko krmiljen motor, ki je pri svojem delovanju v primerjavi z univerzalnim električnim motorjem zanesljivejši in izjemno tih. Minimalna poraba električne energije in lažje prenašanje večjih obremenitev se odražata v njegovi dolgi življenjski dobi. Motor je izjemno učinkovit, saj v najkrajšem času razvije najvišjo moč delovanja.

Nosilec za steklenice
V hladilnikih Gorenje steklenice ne odvzemajo prostora drugim živilom na steklenih policah, saj je zanje predviden prav poseben nosilec. Z njim je izraba prostora za shranjevanje optimalna.

Osvetlitev LedLight
Pregleden in učinkovit. LED osvetlitev v hladilnikih ION generation prinaša dve izjemni prednosti – dovršen izgled in učinkovitost. Poleg tega, da zagotavlja odlično osvetlitev, je tudi izredno učinkovita. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, prihrani pa desetkrat več energije.

Tehnologija NoFrost Plus
Odstranjuje led, ohranja svežino. Sistem NoFrost je idealen za zamrzovalnik saj z učinkovitim kroženjem hladnega zraka le tega s pomočjo ventilatorja razvlažuje, podobno kot pri klimatskih napravah. Ker ni vlage, tudi ne nastaja led in na živilih srež. Čiščenje aparata je udobno, saj ni potrebno predhodno odtaljevanje. S tehnologijo NoFrost Plus so ohranjene vse prednosti klasičnega sistema NoFrost v zamrzovalnem delu aparata. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil s pomočjo inovativne kombinacija IonAir in MultiFlow 360°.

Ledomat
Ledomat shrani narejene ledene kocke v za to predvideno posodo,da so vedno pri roki, ko jih potrebujete. Če pritisnete gumb za vodo, bo aparat izpustil samo hladno vodo za vašo osvežitev, če pritisnete gumb za led, vam aparat izvrže ledene kocke.

MultiFlow 360˚
Vse strani so dobre strani. Sistem MultiFlow 360˚ skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare v pečici. Zaradi premišljeno nameščenih odprtin na hrbtni stranici pečice ter edinstvene oblike HomeMade se zrak in para enakomerno porazdelita. Ventilator pošlje vroč zrak v prav vsak kotiček v notranjosti pečice, zaradi česar vroč zrak enakomerno zaobjame hrano. Hrana je zato z vseh strani pečena do popolnosti.

Elektronsko upravljanje preko LED zaslona
Vedno ravno prav ohlajena živila. Elektronsko upravljanje preko LED zaslona na hladilniku ali zamrzovalni omari linije Advanced poskrbi za uporabniku prijazno in udobno nastavitev temperature v notranjosti. Upravljalni zaslon na hladilniku omogoča še aktivacijo SuperCool funkcije, na zamrzovalni omari pa vklop FastFreeze funkcije. Na zaslonih obeh aparatov pa se ob nenadno zvišani temperaturi zasveti posebna signalna lučka in zasliši zvočni signal.

Inverterski kompresor
Gorenjevi hladilniki v najboljšem energijskem razredu dosegajo tako odličen rezultat zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji, ki vključuje visoko učinkovite inverterske kompresorje. Elektronsko upravljanje zagotavlja precizno spremljanje temperature v notranjosti aparata in sprotno uravnava delovanje kompresorja. Ob povišanju notranje temperature ali pri vlaganju hrane v hladilnik temperatura v notranjosti naraste, zato se avtomatično sproži pospešeno ohlajevanje. Prednost inverterskega kompresorja pred konvencionalnim je v povečani učinkovitosti, saj doseže najvišjo stopnjo delovanja v izjemno kratkem času.

Razkošje svežine
Razkošje svežine, praktično dvojno odpiranje, atraktivna oblika in ekološka poraba. V hladilnik Side by side z lahkoto pospravite večjo količino živil. Poleg izjemne prostornosti nove modele odlikuje še inovativna zasnova notranjosti s steklenimi poličkami in velikimi predali za shranjevanje ter praktičnimi globokimi poličkami na notranji strani vrat.

Funkcija FastFreeze
Hitrejše zamrzovanje. Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24 °C. Ob vklopu deluje 50 ur in ohranja konstantno temperaturo, nato se samodejno naravna na normalno temperaturo zamrzovalnika – 18°C .

Tiho delovanje
Hladilnik z zamrzovalnik deluje tako tiho, kot bi dve osebi med seboj šepetali. To tiho delovanje je rezultat izvrstne izolacije in inovativnega sistema ohlajanja.

Lastnosti:

Razred energijske učinkovitosti: A++
Material vrat: Predlakirana pločevina
Odpiranje vrat: Hladilnik desno/zamrzovalnik levo
Število vrat: 2
Način postavitve: Samostojni
Tip izdelka: Dvovratni
Število zvezdic: 4
Klimatski razredi:
Subtropik
Tropik
Subnormal
Normal

Učinkovitost

Neto prostornina: 516 l
Bruto prostornina: 566 l
Zmožnost zamrzovanja v 24 urah: 11 kg
Poraba električne energije v 24 urah: 0.941 kWh
Ocenjena letna poraba energije: 343 kWh

Upravljanje

Informativni zaslon: LED prikazovalnik
Upravljanje: Elektronsko na vratih
Indikator za odprta vrata: Zvočni alarm
Nastavljivost temperature zamrzovalnega prostora: Da
Način odtaljevanja hladilnega prostora: Avtomatsko
Način odtaljevanja zamrzovalnega prostora: Avtomatsko

Lastnosti

NoFrost: NoFrost Plus

Oprema hladilnika

Izdelava ledu (ledomat): Twist ledomat
Osvetlitev hladilnega prostora: LED osvetlitev na stropu

Oprema zamrzovalnika

Zamrzovalni prostor: 2 predala
Osvetlitev zamrzovalnega prostora: LED osvetlitev zgoraj

Tehnični podatki

Nivo hrupa (max): 43 dB(A)
Število kompresorjev: 1 inverterski kompresor
Vrsta hladilnega sredstva: R600a
Polaganje izdelka: Dovoljeno
Število neodvisnih hladilnih sistemov: 1
Širina izdelka: 910 mm
Višina izdelka: 1786 mm
Globina izdelka: 643 mm
Bruto teža: 100 kg
Neto teža: 90 kg
Širina embaliranega izdelka. 977 mm
Višina embaliranega izdelka: 1896 mm
Globina embaliranega izdelka: 727 mm
Napetost: 220-240 V
Priključna moč: 240 W

Garancija: 60 mesecev
Podatki
NRS9182MB
Nov izdelek
3838782172793