Hladilnik GORENJE NRS9181VX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik GORENJE NRS9181VX

999,90 €

819,59 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ameriški hladilnik Gorenje NRS9181VX je odličen partner vsake družinske kuhinje, saj omogoča pregledno zložena živila tako v hladilnem kot v zamrzovalnem delu.

Praktičen in prostoren
Učinkovito oblikovana notranjost zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane, zato bodo vaši nakupi manj pogosti. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane.

Napredno upravljanje z LED zaslonom
Velik in pregleden LED zaslon omogoča takojšnjo prilagoditev temperaturnih nastavitev. Funkciji, kot sta FastFreeze in HolidayMode, lahko vklopite s preprostim dotikom. V primeru nenadnega dviga temperature pa vas bo vgrajeni alarm na to takoj opozoril.

Pravo mesto za steklenice in pločevinke
Na priročnem držalu so vaše steklenice in pločevinke vedno pri roki ter ne zavzemajo prostora, ki ga lahko uporabite za shranjevanje drugih živil.

Odmrzovanje le še oddaljen spomin
V zamrzovalnik je vgrajen eden izmed najboljših sistemov hlajenja na trgu, ki preprečuje nastajanje ledu in sreža. Zato vam zamrzovalnika ni več treba odmrzovati, njegovo notranjost pa lahko učinkoviteje izkoristite. Paketi ali kosi zmrznjenega sadja se ne bodo zlepili, zato bo vaš zamrzovalnik čist in urejen.

Idealna mikroklima na vsaki polici
Sistem prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno porazdeli zrak v hladilniku ter zagotavlja čim boljše kroženje zraka in pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Enakomeren, tih in trajen
Inverterski kompresorji so v primerjavi s konvencionalnimi tišji, trajnejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagodijo na spremembe temperature v hladilniku, na primer ob odprtju vrat, kar pomeni manjša nihanja temperature in boljše pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Ne potrebujete filtra ali dovoda vode
Ledomat z dozirnikom vode lahko upravljate na dotik, ohlajeno vodo, zdrobljen led ali ledene kocke pa si lahko privoščite, ne da bi povezali hladilnik z vodovodno napeljavo. Hladilnik ima lasten rezervoar za vodo. Zaradi svoje posebne vitke oblike v hladilniku ne zavzame veliko prostora.

Način za prihranek energije
Funkcija HolidayMode prilagodi temperaturo v predalih zamrzovalnika in hladilnika, da čim bolj zmanjša porabo električne energije, ko hladilnika ne uporabljate dlje časa. Na primer kadar uživate na dopustu.

Dobro razporejena in učinkovita
Osvetlitev LED zagotavlja izvrstno in visoko učinkovito osvetlitev ter veliko daljšo življenjsko dobo, porabi pa znatno manj energije kot klasične žarnice.

Hitro zamrzovanje
Ali želite zamrzniti velike količine hrane? S funkcijo FastFreeze lahko zamrznete hrano pri -24 °C, da ohranite minerale v živilih in kakovost hrane. Po približno 26 urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

Tiho delovanje
Hladilnik z zamrzovalnik deluje tako tiho, kot bi dve osebi med seboj šepetali. To tiho delovanje je rezultat izvrstne izolacije in inovativnega sistema ohlajanja.

Tehnične podrobnosti ameriškega hladilnika NRS9181VX
Način postavitve: Samostojni
Linija izdelka: Superior Line
Razred energijske učinkovitosti: F
Odpiranje vrat: Hladilnik desno/zamrzovalnik levo
Število vrat: 2
Izvedba podstavka: 4 kolesa/2 nastavljivi nogici
Število zvezdic: 4
Skupna neto prostornina: 535 l
Neto prostornina hladilnega prostora: 371 l
Neto prostornina zamrzovalnega prostora: 191 l
Zmožnost zamrzovanja v 24 urah: 12 kg
Ocenjena letna poraba energije: 404 kWh
Dozirnik vode
Nosilec za steklenice: Žični nosilec za steklenice
Posode v vratih hladilnika: 5 navadnih posod
Priklop za vodo: Kontejnerski
Osvetlitev hladilnega prostora: LED osvetlitev na stropu
Izdelava ledu (ledomat): Avtomatska izdelava ledu
Ledene kocke: Zdrobljen led
Število steklenih polic v hladilnem delu: 5 kos
Posodica za jajca: 1
Ohlajevalnik: FreshZone predal
Širina izdelka: 908 mm
Višina izdelka: 1793 mm
Globina izdelka: 679 mm
Gorenje
NRS9181VX
Novo