Hladilnik GORENJE NRK6191EW4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−17,01%Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik GORENJE NRK6191EW4

Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj.

389,99 €

319,66 € Brez DDV

469,90 € −17,01%

block Preveri rok dobave in ceno!
Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A+ se ponaša s skupno uporabno prostornino 302 litrov, ki je razdeljena na 203 litre hladilnega in 99 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali. Hladilnik se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj deluje z glasnostjo 38 dB. Omogoča enostavno čiščenje in deluje z majhno porabo energije.

AdaptTech tehnologij
Tehnologija AdaptTech z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.
AdaptTech tehnologija
IonAir s sistemom MultiFlow 360

Hladilniki z zamrzovalnikom IonGeneration se ponašajo z naprednim sistemom MultiFlow 360°, s katerim uravnavajo pretok zraka, vlažnost ter temperaturo ter tako ustvarjajo idealne pogoje za vso vašo svežo hrano. Štirinajst prezračevalnih rež skrbi, da se na vsaki polici ohrani enakomerna temperatura in da hrana v hladilniku ne more zmrzniti.

IonAir zrak v hladilniku ves čas oskrbuje z anioni, ki čistijo zrak, ga bogatijo s kisikom in izjemno blagodejno vplivajo na živila ter znatno podaljšajo njihovo svežino, hrustljavost in hranilno vrednost.
IonAir s sistemom MultiFlow 360

Manjša poraba energije
V primeru daljše odsotnosti vam funkcija EcoMode omogoča, da hladilnik nastavite v varčevalni način. S tem boste prihranili na energiji, vaša živila pa bodo še vedno varno shranjena.

Funkcija FastFreeze omogoča hitro zamrzovanje pri –24 C, s čimer ohrani večino mineralov v hrani. Po 2 dneh se bo funkcija samodejno izklopila, temperatura pa se bo povrnila na normalno.

CrispZone
Predal CrispZone je namenjen shranjevanju svežega sadja in zelenjave. Za preprosto uravnavanje stopnje vlažnosti bo poskrbel sistem HumidityControl. Ker je v predalu idealno vlažno ozračje, se živila ne izsušijo, ostanejo dlje časa sveža in polna vitaminov.
FrostLess

FrostLess
Cenili boste FrostLess tehnologijo, ki občutno zmanjšuje nastajanje ledu, posledično pa je odtaljevanje zamrzovalnika redkejše ter preprostejše. Dodatna prednost tehnologije je večji prihranek energije.

Za boljšo preglednost nad notranjostjo bo poskrbela LED osvetlitev hladilnega dela. LED osvetlitev je visoko učinkovita in prihrani veliko energije.

Slot-in
Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.

Tehnične podrobnosti
Energijski razred: A+
Dimenzije (Š x V x G): 60 × 185 × 59,2 cm
Material vrat: jeklo
Barva: bela
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Skupna prostornina: 302 l
Prostornina hladilnega dela: 203 l
Prostornina zamrzovalnega dela: 99 l
Zmogljivost zamrzovanja: 12 kg/24 h
Zaslon: LED
Število polic (hladilni del): 4
Število predalov (zamrzovalni del): 3
Osvetlitev: LED
Glasnost: 38 dB
Teža: 57 kg
Garancija: 5 let
Gorenje
NRK6191EW4
Novo
3838782407635