Hladilnik GORENJE NRK612ST 529960
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hladilnik GORENJE NRK612ST 529960

929,00 € (z ddv) 761,48 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, Ion Air, Adapt Tech hlajenja, Multiflow 360°, Slot - in, fresh Zone predal, predal CrisoZone s HumidityControl.

AdaptTech tehnologija - Hladilnik, ki odseva vaše navade
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki Gorenje by Starck to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2°C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

MultiShelf - Hladilnik, ki se prilagaja vašim navadam
Visoko prilagodljiva polica iz nerjavnega jekla s posebnimi držali za steklenice je namenjena različnim potrebam. Lahko je po vsej površini odlagalna polica za shranjevanje živil ali pa služi kot poseben oblikovalski nosilec za steklenice.

Predal CrispZone - Svežina, ki jo pričakujete od najboljših
Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 l ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave, ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti.

IonAir s funkcijo MultiFlow 360°
Hladilniki Gorenje zagotavljajo pogoje, v katerih se pojavi naravni proces ionizacije. Negativno nabiti ioni, ki nastajajo v notranjosti aparata, osvežijo ozračje in pomagajo ustvariti idealno okolje za shranjevanje živil. Kroženje ioniziranega zraka zagotavlja sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje svež zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ohranja svežino, prečisti zrak v hladilniku in ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej.

Tehnologija NoFrost Plus - Zamrzne le, kar želite zamrzniti
NoFrost je dokazano najboljši hladilni sistem, kar jih obstaja, saj učinkovito onemogoči nabiranje ledu v notranjosti zamrzovalnega dela aparata. V hladilnem delu aparatov ION generation so ta sistem nadgradili s sistemom IonAir MultiFlow 360°. Ker ponuja precej več kot običajni modeli NoFrost, so ga poimenovali NoFrostPlus. Vgrajen je v najboljše modele hladilnikov ION generation.

Vrsta hladilnika : dvovratni
Energijski razred: A++
Položaj zamrzovalnik: a spodaj
Letna poraba električne energije: 235 KWH
Prostornina hladilni del: 221 L
Prostornina zamrzovalni del: 85 L
Samodejno odtajevanje - No Frost da
Višina hladilnika: 181 - 200 cm
Širina hladilnika : 50 - 60 cm
Višina: 185 CM
Širina : 60 CM
Globina: 64 CM
Inverter motor : ne
Odpiranje vrat: desno
Upravljanje: elektronsko
Cona svežine : da
Zmogljivost zamrzovanja: 5
BARVA: metalik
GARANCIJA: 5 let
Podatki
NRK612ST
Nov izdelek
3838942094897