Hladilnik BOSCH KIF81PFE0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BOSCH KIF81PFE0

Vgradni hladilnik, Super Cooling.

1.149,00 €

941,80 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Sadje in zelenjava ohranita vitamine in ostaneta sveža do trikrat dlje.
Zdrava prehrana še nikoli ni bila tako preprosta. Sistem za ohranjanje svežine VitaFresh pro ustvarja najboljše pogoje shranjevanja vse sveže hrane s tehnologijo 0 °C in optimalno stopnjo vlažnosti. Spodnji predal je kot nalašč za shranjevanje rib in mesa, večji zgornji predal pa ponuja območje nastavljive vlage, ki je posebej zasnovano za sadje in zelenjavo. Z vrtljivim gumbom za uravnavanje vlage lahko stopnjo vlage intuitivno prilagajate s tremi nastavitvami za sadje, zelenjavo in mešana živila. Tako na idealen način ohranite vitamine in minerale. Sadje in zelenjava tako ohranita vitamine in ostaneta sveža do trikrat dlje.

LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti.
LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

VarioShelf: potrebujete prostor. Imate ga.
Deljivo polico VarioShelf, izdelano iz varnostnega stekla, lahko z lahkoto prilagodite, da bi živila zložili v hladilnik ali jih vzeli iz njega. Idealna je za večje artikle, kot so pokončne steklenice ali posode, in ko potrebujete več prostora, vam ponuja popolno prilagodljivost. Druga polovica police gladko zdrsne pod prvo polovico, kar zagotavlja še posebno priročnost.

Hladilnik, ki ve, kako ostati hladen.
Funkcijo SuperCooling vklopite, preden se odpravite po nakupih, kar bo za kratek čas znižalo temperaturo v hladilniku, tako da bodo vaša sveže kupljena živila shranjena na pravi temperaturi. Temperatura se ob pritisku tipke zniža (na do 2 °C). Da se prepreči nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah samodejno izklopi.

Tehnične specifikacije vgradnega hladilnika KIF81PFE0
Energijski razred: E
Poraba energije: 150 kWh letno
Skupna uporabna prostornina: 289 l
Glasnost: 37 dB(A) re 1 pW
Klimatski razred SN-T
Elektronsko uravnavanje temperature z digitalnim prikazom
FreshSense - konstantna temperatura, ki jo zagotavlja inteligentna senzorska tehnika
Super hlajenje
Akustični opozorilni signal pri odprtih vratih
Hladilni del: 289 l
Št. odlagalnih površin iz varnostnega stekla: 7 (nastavljive po višini: 6), od tega 1 VarioShelf deljiva steklena polica, 1 EasyAccess izvlečna polica
Št. odlagalnih polic na vratih: 5, od tega 1 predal za maslo / sir
Dimenzije aparata (V x Š x G): 177 x 56 x 55 cm
Vgradne dimenzije (V X Š x G): 177.5 x 56 x 55 cm
Bosch
KIF81PFE0
Novo
4242005207909