Hladilnik BOSCH KIF51AFE0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BOSCH KIF51AFE0

Vgradni hladilnik, VitaFresh pro, avtomatsko super zamrzovanje,

979,00 €

802,46 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Sadje in zelenjava ohranita vitamine in ostaneta sveža do trikrat dlje.
Zdrava prehrana še nikoli ni bila tako preprosta. Sistem za ohranjanje svežine VitaFresh pro ustvarja najboljše pogoje shranjevanja vse sveže hrane s tehnologijo 0 °C in optimalno stopnjo vlažnosti. Spodnji predal je kot nalašč za shranjevanje rib in mesa, večji zgornji predal pa ponuja območje nastavljive vlage, ki je posebej zasnovano za sadje in zelenjavo. Z vrtljivim gumbom za uravnavanje vlage lahko stopnjo vlage intuitivno prilagajate s tremi nastavitvami za sadje, zelenjavo in mešana živila. Tako na idealen način ohranite vitamine in minerale. Sadje in zelenjava tako ohranita vitamine in ostaneta sveža do trikrat dlje.

LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti.
LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

Zamrznjena živila ščiti pred odtaljevanjem.
Da bi se ohranili vitamini, hranilna vrednost, videz in okus, mora biti hrana zamrznjena čim hitreje. S funkcijo super zamrzovanja lahko hitreje zamrznete manjše količine živil, pri čemer že zamrznjena živila hkrati ščitite pred odtaljevanjem. Zamrzovalnik zazna porast v temperaturi in jo avtomatsko prilagodi, da bi zagotovil najboljše pogoje shranjevanja.

VarioShelf: potrebujete prostor. Imate ga.
Deljivo polico VarioShelf, izdelano iz varnostnega stekla, lahko z lahkoto prilagodite, da bi živila zložili v hladilnik ali jih vzeli iz njega. Idealna je za večje artikle, kot so pokončne steklenice ali posode, in ko potrebujete več prostora, vam ponuja popolno prilagodljivost. Druga polovica police gladko zdrsne pod prvo polovico, kar zagotavlja še posebno priročnost.

Dva ločena hladilna obtoka zagotavljata večjo priročnost in omogočita tudi prihranek energije.
Pri aparatih z dvema ločenima hladilnima obtokoma lahko upravljanje hladilnega zamrzovalnega predela poteka ločeno. Enostavne elektronske upravljalne enote vam omogočajo ločeno uravnavanje temperature.

Hladilnik, ki ve, kako ostati hladen.
Funkcijo SuperCooling vklopite, preden se odpravite po nakupih, kar bo za kratek čas znižalo temperaturo v hladilniku, tako da bodo vaša sveže kupljena živila shranjena na pravi temperaturi. Temperatura se ob pritisku tipke zniža (na do 2 °C). Da se prepreči nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah samodejno izklopi.

Tehnične specifikacije vgradnega hladilnika KIF51AFE0
Energijski razred: E
Poraba energije: 139 kWh letno
Skupna uporabna prostornina: 222 l
Glasnost: 37 dB(A) re 1 pW
LED osvetlitev
Elektronsko uravnavanje temperature z digitalnim prikazom
FreshSense - konstantna temperatura, ki jo zagotavlja inteligentna senzorska tehnika
Avtomatsko odtaljevanje hladilnega dela
Super hlajenje
Akustični opozorilni signal pri odprtih vratih
Hladilni del: 220 l
Št. odlagalnih površin iz varnostnega stekla: 5 (nastavljive po višini: 4), od tega 1 VarioShelf deljiva steklena polica
Št. odlagalnih polic na vratih: 4, od tega 1 predal za maslo / sir
Desno odpiranje vrat, prestavljivo
Dimenzije aparata (V x Š x G): 140 x 56 x 55 cm
Vgradne dimenzije (V X Š x G): 140 x 56 x 55 cm
Bosch
KIF51AFE0
Novo
4242005207879