Hladilnik BOSCH KGN39LBE5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−11,83%Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BOSCH KGN39LBE5

Popolno prileganje: aparat lahko postavite tik ob steno ali pohištvo – možna prilagodljiva namestitev.

969,00 €

794,26 € Brez DDV

1.099,00 € −11,83%

block Preveri rok dobave in ceno!
BOSCH KGN39LBE5, Energijski razred: E, Hladilni del: 279 l, Zamrzovalni prostor: 87 l, Klimatski razred SN-T.

FreshSense
Po zaslugi optimalnih pogojev za shranjevanje bodo vaša živila ohranila idealno konsistenco; sladoled, na primer, ne bo ne premehak ne pretrd. Konstantna temperatura v notranjosti hladilnika je odločilen dejavnik pri doseganju dolgotrajnejše svežine in boljšega okusa. Senzorji FreshSense nenehno spremljajo in nadzirajo temperaturo v prostoru, hladilniku in zamrzovalniku. Rezultat je konstantna temperatura v hladilniku, ki je neodvisna od zunanje temperature.

SuperCooling
Zaščitite vaša živila s pomočjo funkcije SuperCooling. Ce je funkcija SuperCooling vklopljena, se bodo živila, ki ste jih pravkar kupili, ohladila veliko hitreje. Hkrati pa prepreči segrevanje živil, ki so že v hladilniku. Temperatura se ob pritisku gumba zniža na najmanj 2°C. Da bi preprečili nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah avtomatsko izklopi in aparat spet preide na običajen način delovanja.

Tehnologija NoFrost
Pri modelih NoFrost se vlaga, ki je prisotna v zraku, zbere v osrednjem uparjalniku in se ne kopiči v aparatu ali na živilih. Ta hladilni predel, ki vleče vlago iz zamrzovalnega predela, se od časa do časa avtomatsko odtali. Kondenzacija, ki pri tem nastane, se s pomočjo toplote iz kompresorja in posebnega zbiralnika prenese v zunanjost, kjer izpari. To zniža količino vlage v aparatu, kar pomeni, da skoraj ne pride do nastanka ledu.

Safety Glass
Močno varnostno steklo

Pretok zraka Multi Airflow
MultiAirflow sistem ustvarja nežne in enakomerne tokove hladnega zraka, ki segajo na vse ravni hladilnega in zamrzovalnega prostora. Nihanja temperature so tako minimalna in čas hlajenja se skrajša – to omogoči, da vaša živila okus ohranijo dlje časa.

Dva ločena hladilna obtoka
Pri aparatih z dvema ločenima hladilnima obtokoma lahko upravljanje hladilnega zamrzovalnega predela poteka ločeno. Enostavne elektronske upravljalne enote vam omogočajo ločeno uravnavanje temperature.

LED osvetlitev
LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

Polica EasyAccess
Police iz varnostnega stekla se lahko izvleče do 12 cm navzven, kar omogoča še posebej enostavno zlaganje živil v hladilnik oziroma jemanje iz njega. Obenem imate odličen pregled nad vso vsebino – tudi na živila, ki so spravljena povsem zadaj, ne boste pozabili.

Lastnosti:
VitaFresh plus: ohranja hrano svežo do dvakrat dlje - zahvaljujoč izjemno nizkim temperaturam za ribe in meso ter optimalni vlagi za sadje in zelenjavo.
Popolno prileganje: aparat lahko postavite tik ob steno ali pohištvo – možna prilagodljiva namestitev.
LED osvetlitev: enakomerno in brez bleščanja osvetli hladilnik celotno življenjsko dobo aparata.
Avtomatsko super zamrzovanje: optimalno za hitrejše zamrzovanje manjših količin živil, pri čemer že zamrznjena živila hkrati ščitite pred odtaljevanjem, saj aparat zazna porast v temperaturi in jo po potrebi avtomatsko zniža.
NoFrost: s popolno zaščito pred nastankom ledu je odtaljevanje preteklost, prihrani vam čas in napor.

Hladilni del:
Hladilni del: 279 l
Multi Airflow-System
št. odlagalnih površin iz varnostnega stekla: 5 (nastavljive po višini: 3), od tega 4 izvlečne
Nosilec za steklenice
št. odlagalnih polic na vratih: 4, od tega 1 predal za maslo / sir
Predal za maslo / sir
št. velikih odlagalnih površin na vratih: 1, št. malih odlagalnih površin: 2

Svežina:
VitaFresh plus predal z nastavljivo vlažnostjo - ohranja sadje in zelenjavo do 2x dlje sveže , 2 VitaFresh plus 0°C predala z nastavljivo temperaturo - ohranja ribe in meso do 2x dlje sveže

Zamrzovalni del:
Zamrzovalni prostor: 89 l
Zmogljivost zamrzovanja: 14 kg v 24 h
Shranjevanje ob motnjah: 16 h
število prozornih zamrzovalnih predalov: 3, od tega 1 Big-Box

Tehnični podatki:
Desno odpiranje vrat, prestavljivo
Spredaj noge, nastavljive po višini, zadaj kolesca
KliMatski razred SN-T
Priključna moč: 100 W
Napetost: 220 - 240 V

Pribor:
2 x Hladilni akumulator, 3 x Posoda za jajca

Dimenzije:
Globina izdelka: 660 mm
Višina izdelka: 2.030 mm
Neto masa: 88,620 kg
širina izdelka: 600 mm
Bosch
KGN39LBE5
Novo
4242005209361