Hladilnik BOSCH KGN36VLDT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BOSCH KGN36VLDT

Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, avtomatsko super zamrzovanje.

729,00 €

597,54 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil BOSCH hladilnik KGN36VLDT:

LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti.
LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

Zamrznjena živila ščiti pred odtaljevanjem.
Da bi se ohranili vitamini, hranilna vrednost, videz in okus, mora biti hrana zamrznjena čim hitreje. S funkcijo super zamrzovanja lahko hitreje zamrznete manjše količine živil, pri čemer že zamrznjena živila hkrati ščitite pred odtaljevanjem. Zamrzovalnik zazna porast v temperaturi in jo avtomatsko prilagodi, da bi zagotovil najboljše pogoje shranjevanja.

Dva ločena hladilna obtoka zagotavljata večjo priročnost in omogočita tudi prihranek energije.
Pri aparatih z dvema ločenima hladilnima obtokoma lahko upravljanje hladilnega zamrzovalnega predela poteka ločeno. Enostavne elektronske upravljalne enote vam omogočajo ločeno uravnavanje temperature.

Hladilnik, ki ve, kako ostati hladen.
Funkcijo Super Cooling vklopite, preden se odpravite po nakupih, kar bo za kratek čas znižalo temperaturo v hladilniku, tako da bodo vaša sveže kupljena živila shranjena na pravi temperaturi. Temperatura se ob pritisku tipke zniža (na do 2 °C). Da se prepreči nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah samodejno izklopi.

FreshSense: popolno okolje za shranjevanje.
Po zaslugi optimalnih pogojev za shranjevanje bodo vaša živila ohranila idealno konsistenco; sladoled, na primer, ne bo ne premehak ne pretrd. Konstantna temperatura v notranjosti hladilnika je odločilen dejavnik pri doseganju dolgotrajnejše svežine in boljšega okusa. Senzorji FreshSense nenehno spremljajo in nadzirajo temperaturo v prostoru, hladilniku in zamrzovalniku. Rezultat je konstantna temperatura v hladilniku, ki je neodvisna od zunanje temperature.

Multi Airflow sistem: enakomerna porazdelitev zraka za daljšo svežino.
MultiAirflow sistem ustvarja nežne in enakomerne tokove hladnega zraka, ki segajo na vse ravni hladilnega in zamrzovalnega prostora. Nihanja temperature so tako minimalna in čas hlajenja se skrajša – to omogoči, da vaša živila okus ohranijo dlje časa.

Urejeni zamrzovalni predali
Domiseln trojni sistem zamrzovalnih predalov ustvarja dodaten prostor za shranjevanje zamrznjenih izdelkov, od škatel s pico pa do zamrznjenih vafljev. Skupaj z LED razsvetljavo nudijo novi urejeni sistemi predalov jasen pregled nad vsemi zamrznjenimi izdelki, da ne bi hrane prekrili in tako pozabili.

Pametna inverterska tehnologija: učinkovita interakcija.
Za pametno interakcijo med temperaturnimi senzorji, elektroniko in kompresorjem imamo tudi ime: Pametna inverterska tehnologija. Temperaturni senzorji nenehno nadzorujejo temperaturo v notranjosti in izven vgradnega hladilnika. Spremembe se takoj prenesejo v elektronski sistem, ki zagotovi, da kompresor svoje delovanje prilagodi glede na trenutno stanje.

Posebej velik prostor, da bi vaše sadje in zelenjava dlje časa ostalo sveže.
Prostoren VitaFresh XXL predal nudi obilico prostora, zahvaljujoč nadzorovani klimi pa tudi idealno okolje za shranjevanje vseh vaših svežih živil. Klimatske razmere znotraj predala je mogoče nadzorovati, zato bo vaše sadje in zelenjava dlje časa ostalo sveže. Tako se več hrane zaužije in manj zavrže.

Tehnične podrobnosti o BOSCH hladilniku KGN36VLDT
Vrsta: Hladilnik
Barva: Inox, srebrna
Energijski razred: D
Poraba energije: 199 kWh
Prostornina hladilnika: 103 L
Prostornina zamrzovalnika: 218 L
Glasnost: 35 dB
Energijski razred glasnosti: B
Notranja LED osvetlitev
Dva ločena hladilna obtoka
Funkcija super hlajenja
Zvočni in svetlobni signali
Hladilni predal s polno širino
Stojalo za jajca
Tehnologija FreshSense
Enakomerna porazdelitev zraka za daljšo svežino
Prilagajanje temperature
Inverter tehnologija
Predal za sadje in zelenjavo
Elektronsko upravljanje
Način odtaljevanja zamrzovalnega prostora: Avtomatski
Digitalni prikazovalnik temperature
Hitro zamrzovanje
Št. predalov za zamrzovanje: 3 predali
Shranjevalni čas ob motnjah: 14 h
Zmogljivost zamrzovanja: 9,5 kg/24h
Klimatski razred: SN-T
Mere (Š x V x G): 60 x 186 x 66,5 cm
Teža: 61,8 kg
Bosch
KGN36VLDT
Novo