Hladilnik BOSCH KAN93VIFP
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BOSCH KAN93VIFP

Ameriški side by side.

1.519,90 €

1.245,82 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ameriški hladilnik KAN93VIFP se ponaša z mnogo uporabnimi funkcijami, kot so to:
Nofrost, ki ščiti hladilnik pred nastankom ledu in vam tako prihrani vaš dragocen čas ter pa seveda napor.
Vitafresh plus predal bo ohranil vašo hrano svežo do kar dvakrat dlje - ponuja optimalno vlago za sadje in zelenjavo ter nizke temperature za ribe in meso
Dispenzer za led in vodo: s pritiskom na gumb nalije hladno vodo ali pripravi kocke ledu.
MultiAirflow sistem: konstantno kroženje zraka na vseh ravneh za daljšo svežino

Pametna inverterska tehnologija: učinkovita interakcija.
Za pametno interakcijo med temperaturnimi senzorji, elektroniko in kompresorjem imamo tudi ime: Pametna inverterska tehnologija. Temperaturni senzorji nenehno nadzorujejo temperaturo v notranjosti in izven vgradnega hladilnika. Spremembe se takoj prenesejo v elektronski sistem, ki zagotovi, da kompresor svoje delovanje prilagodi glede na trenutno stanje.

FreshSense: popolno okolje za shranjevanje.
Po zaslugi optimalnih pogojev za shranjevanje bodo vaša živila ohranila idealno konsistenco; sladoled, na primer, ne bo ne premehak ne pretrd. Konstantna temperatura v notranjosti hladilnika je odločilen dejavnik pri doseganju dolgotrajnejše svežine in boljšega okusa. Senzorji FreshSense nenehno spremljajo in nadzirajo temperaturo v prostoru, hladilniku in zamrzovalniku. Rezultat je konstantna temperatura v hladilniku, ki je neodvisna od zunanje temperature.

Zaščita že zamrznjenih živil.
Že res, da običajni zamrzovalniki uspešno zamrznejo vašo hrano, vzdrževanje tega stanja pa je vseeno vprašljivo. Funkcija SuperFreezing hrano zamrzne hitreje in zamrznjena živila varuje pred odtaljevanjem, ko v zamrzovalnik dodajate nova živila. Aparati s samodejno funkcijo zamrzovanja preklopijo nazaj na običajno delovanje, ko je želena temperatura dosežena, in na ta način preprečujejo izgubo energije. Dobro za vašo hrano. Dobro za porabo energije.

Hladilnik, ki ve, kako ostati hladen.
Če vklopite funkcijo SuperCooling, preden se odpravite po nakupih, se bo temperatura za kratek čas znižala, tako da bodo sveže kupljena živila na pravi temperaturi.

Multi Airflow sistem: enakomerna porazdelitev zraka za daljšo svežino.
MultiAirflow sistem ustvarja nežne in enakomerne tokove hladnega zraka, ki segajo na vse ravni hladilnega in zamrzovalnega prostora. Nihanja temperature so tako minimalna in čas hlajenja se skrajša – to omogoči, da vaša živila okus ohranijo dlje časa.

Za popolnoma ohlajeno pijačo: Ice-Twister.
Zdaj se lahko pomerite s katerim koli barom na plaži. S svežimi ledenimi kockami iz praktičnega, odstranljivega predala IceTwister bodo vaše hladne pijače še boljšega okusa. Pri enem polnjenju izdela 20 ledenih kock. Hitro in enostavno je, pri polnjenju pa ne boste polili vode.

Odmrzovanje hladilnika je stvar preteklosti.
Ročno odmrzovanje hladilnika je lahko zelo nadležno in zamudno. Z našimi novimi hladilniki s sistemom NoFrost lahko na to opravilo za vedno pozabite. Za razliko od običajnih hladilnikov se vlaga v hladilniku NoFrost stalno zbira v osrednji hladilni enoti, ki se v rednih časovnih razmikih samodejno odmrzne. Kondenzat, ki pri tem nastane, je preprosto speljan iz hladilnika, kjer nato izhlapi. NoFrost na ta način za vedno opravi z ledom v vašem hladilniku, vi pa lahko pozabite na odmrzovanje.

LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti.
LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

Predal Multi Box
Predal Multi Box je primeren za shranjevanje sadja in zelenjave. Tudi posebej veliki kosi, kot je velika solata, imajo dovolj prostora.

Popolna prilagodljivost v zamrzovalnem prostoru.
Iz zamrzovalnega dela lahko enostavno odstranite vse steklene police iz varnostnega stekla in ustvarite več prostora za večnadstropno torto ali celega purana. Velika živila, kot je družinska pica, se zlahka zloži na steklene police.

Tehnične podrobnosti ameriškega hladilnika KAN93VIFP
Barva nerjaveče jeklo
Energijski razred F
Letna poraba el. Energije 413 kWh
Neto prostornina hladilnika 371 l
Neto prostornina zamrzovalnika 189 l
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24h
Glasnost 42 dB (re 1pW)
Število predalov za zelenjavo in sadje 2
Steklene police da
LED osvetlitev da
Število predalov/komor za zamrzovanje 2
Višina 179 cm
Širina 91 cm
Globina 70 cm
Elektronsko upravljanje da
Zvočni signal da
Prostostoječi da
Shranjevanje ob izpadu el energije 8 h
NO FROST zamrzovalnik da
Zaslon za prikaz temperature da
Zamrzovalnik poleg hladilnika da
Opozorilni signal odprta vrata da
Opozorilni signal previsoka temp. da
Dva kompresorja da
Analogni prikaz temperature da
Delovanje od +10 °C do +43°C SN-T da
Bosch
KAN93VIFP
Novo
4242005185290