Hladilnik BEKO RCNA400E31ZX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hladilnik BEKO RCNA400E31ZX

799,99 € (z ddv) 655,73 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
Beko kombinirani hladilnik RCNA400E31ZX energijskega razreda A++ se pohvali z uporabno prostornino hladilnega dela 250 litrov in zamrzovalnega dela 97 litrov. Na voljo je še predal za daljšo svežino.

Odlikuje ga elektronsko upravljanje. Pohvali se s številnimi lastnostmi, ki zagotavljajo daljšo obstojnost živil ter višjo stopnjo higiene. Dodatna prednost naprave je samodejno odtaljevanje.

Neo Frost

Ponaša se z Neo Frost tehnologijo z dvema ločenima sistemoma hlajenja. Ta zagotavlja boljše pogoje hlajenja kot običajni hladilniki, ki v predelu hladilnika in zamrzovalnika uporabljajo en sam ventilator. Neo Frost poskrbi za optimalen nivo vlage, zahvaljujoč čemur sadje in zelenjava ostaneta dlje časa sveža.
western-digital
Everfresh+

Posebna oblika predala skupaj z natančnim prilagajanjem vlažnosti občutno zmanjša nastajanje kondenzacije na zeleni zelenjavi, kar občutno podaljša življenjsko dobo živil.

Predal za daljšo svežino

Prednost hladilnika je predal za daljšo svežino, idealen za shranjevanje mesa ali rib. Naprava v omenjenem predalu ohranja temperaturo tik nad lediščem, kar skupaj z optimalno ravnjo vlage zagotavlja idealne pogoje za ohranjanje svežine mesa, rib, sadja ter zelenjave.

Aktivna modra svetloba

Dodatna odlika hladilnika je tehnologija aktivne modre svetlobe, ki zagotavlja dolgotrajnejši obstoj hranilnih snovi v sadju ter zelenjavi. Učinek aktivne modre svetlobe poskrbi, da se v rastlinah fotosinteza nadaljuje kot v naravi, posledica česar je vzdrževanje določenega nivoja vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.

Antibakterijska tesnila vrat

Na vratih hladilnika se nahajajo antibakterijska tesnila, ki preprečujejo razvoj bakterij ter plesni na površini tesnil.

Aktivni ionizator

Vgrajen ima aktivni ionizator za nevtralizacijo bakterij, virusov in drugih delcev, ki v hladilniku povzročijo nastanek neprijetnega vonja. V notranjosti hladilnika ustvarjen svež zrak poskrbi za podaljšanje obstojnosti živil.
Antibakterijski filter

Opremljen je z antibakterijskim filtrom proti neprijetnim vonjavam. Le-ta v notranjost hladilnika vnaša svež zrak, s čimer odpravlja neprijetne vonjave ter preprečuje vdor bakterij, s tem pa pripomore k ohranjanju svežine hrane.

LED osvetlitev

Popoln pregled nad vsebino hladilnika omogoča LED osvetlitev.
TEHNIČNE PODROBNOSTI:
energijski razred: A++
letna poraba energije: 271kWh
klimatski razred: SN-T
glasnost: 43 dB
prostornina hladilnega dela: 250 l
prostornina zamrzovalnega dela: 97 l
zmogljivost zamrzovanja: 5 kg/24 h
shranjevanje ob izpadu električne energije: 33 h
dimenzije: 201×59,5×65 cm
Garancija: 5 let
Podatki
RCNA400E31ZX
Nov izdelek
5944008917944