Hladilnik BEKO RCNA365E30ZX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BEKO RCNA365E30ZX

699,99 €

573,76 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Kombinirani hladilnik Beko RCNA365E30W z zamrzovalnikom spodaj odlikuje tehnologija NeoFrost, ki živilom podaljša svežino in pripomore k 2x hitrejšemu hlajenju, medtem ko predal za daljšo svežino poskrbi, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo sveži dlje časa. Tehnologija "aktivne modre svetlobe" poskrbi za konstantno vzdrževanje nivoja vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov shranjenega sadja in zelenjave, vaša živila pa bodi še dodatno varovana s pomočjo aktivnega ionizatorja in anti-bakterijsko zaščito.

Neo FROST
Običajni hladilniki v predelu hladilnika in zamrzovalnika za kroženje zraka uporabljajo en sam ventilator, kar ne zagotavlja optimalnega delovanja. Nivo vlage z enim samim tokom zraka ni dovolj visok za zamrzovalnik in ni dovolj nizek za hladilnik. Tehnologija NeoFrost z dvema ločenima sistemoma hlajenja zagotavlja najboljše pogoje hlajenja. Tako bosta sadje in zelenjava v hladilniku ostala dlje časa sveža.

Tehnologija Everfresh+
S pomočjo posebne oblike predala in natančnega prilagajanja vlažnosti se kondenzacija zelene zelenjave zmanjša , kar živilom občutno podaljša življenjsko dobo. V primerjavi s prejšnjimi modeli se življenjska doba zelenjave podaljša do 60 %. Medtem, ko so prejšnji modeli omogočali 12 dnevno hrambo, modeli z novo tehnologijo zagotavljajo hrambo zelenjave kar do 19 dni.

Tehnologija aktivne modre svetlobe
Sadje in zelenjava po tem, ko jih shranite v hladilnik, še nekaj časa ohranita svoje hranilne snovi. Zahvaljujoč Beko sistemu aktivne modre svetlobe pa to obdobje traja bistveno dlje. V predalu za sadje in zelenjavo, ki je osvetljen z modro lučjo, se zaradi učinka aktivne modre luči nadaljuje fotosinteza kot v naravi. Tako živila ostanejo sveža in se v njih vzdržuje določen nivo vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.

Predal za daljšo svežino
Predal za daljšo svežino je idealen za shranjevanje rib in mesa. Ohranjanje temperature tik nad lediščem in ohranjanje optimalne ravni vlage zagotavljata, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo sveži daljši čas. Aktivni ionizator Ionizator nevtralizira bakterije, viruse in delce, ki povzročajo neprijeten vonj v hladilniku. Svež zrak, ki se ustvari v notranjosti hladilnika, podaljša trajanje živil. Hrana tako ostane dlje časa sveža.

Antibakterijska tesnila vrat
Zahvaljujoč antibakterijskemu sistemu ne pride do razvoja bakterij in plesni na površini tesnil. Antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam Filter v notranjost hladilnika vnaša svež zrak in s tem odpravlja neželen vonj ter vdor bakterij, kar pripomore k ohranitvi svežine hrane.

Visokozmogljiv ventilator
Uravnovešeno razmerje notranje temperature zagotavlja boljše hlajenje. Za to poskrbi visokozmogljiv ventilator, ki je nameščen v predelu hladilnika pri statičnih hladilnikih z dvojnimi vrati.

LED osvetlitev
Modeli z LED osvetlitvijo zagotavljajo močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.

Vrsta hladilnika samostojni, zamrz. spodaj
Energijski razred A++
Prostornina hladilni del 212 L
Prostornina zamrzovalni del 97 L
Letna poraba električne energije 260 KWH
Klimatski razred SN-T: +10 do +43°C
Glasnost delovanja 43 DB
Upravljanje elektronsko
Samodejno odtajevanje - No Frost da
Zmogljivost zamrzovanja 5
Shranjevalni čas ob motnjah 21 H
inverter motor ne
Odpiranje vrat levo/desno
cona svežine da
Barva srebrna
Dodatno - hladilnik z zamrzovalnikom /
Širina 59,5 CM
Višina 185,3 CM
Globina 65 CM
Garancija 5 let
Beko
RCNA365E30ZX
Novo
5944008916763