Hladilnik BEKO RCNA365E30W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BEKO RCNA365E30W

599,99 €

491,80 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Beko RCNA365E30W kombinirani hladilnik energijskega razreda A++ ponuja 212 litrov prostornine v hladilnem, 97 litrov v zamrzovalnem delu in 25 litrov v predalu za daljšo svežino. Odlikuje ga elektronsko upravljanje. V hladilnem delu boste našli 3 steklene police, nosilec za steklenice ter predale Everfresh+, predal z aktivno modro svetlobo in predal za daljšo svežino.
Zamrzovalnik razpolaga s 3 predali ter predelkom za hitro zamrzovanje.

Ponaša se z Neo Frost tehnologijo z dvema ločenima sistemoma hlajenja. Ta zagotavlja boljše pogoje hlajenja kot običajni hladilniki, ki v predelu hladilnika in zamrzovalnika uporabljajo en sam ventilator. Neo Frost poskrbi za optimalen nivo vlage, zahvaljujoč čemur sadje in zelenjava ostaneta dlje časa sveža.
Edinstvena prednost hladilnika je tehnologija Everfresh+. Ta s posebno obliko predala ter z natančnim prilagajanjem vlažnosti poskrbi za zmanjšanje kondenzacije zelene zelenjave, kar občutno podaljša obstojnost omenjenih živil.
Dodatna odlika RCNA365E30W hladilnika je tehnologija aktivne modre svetlobe, ki zagotavlja dolgotrajnejši obstoj hranilnih snovi v sadju ter zelenjavi. Učinek aktivne modre svetlobe poskrbi, da se v rastlinah fotosinteza nadaljuje kot v naravi, posledica česar je vzdrževanje določenega nivoja vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.
Prednost hladilnika je predal za daljšo svežino, idealen za shranjevanje mesa ali rib. Naprava v omenjenem predalu ohranja temperaturo tik nad lediščem, kar skupaj z optimalno ravnjo vlage zagotavlja idealne pogoje za ohranjanje svežine mesa, rib, sadja ter zelenjave.
Na vratih hladilnika se nahajajo antibakterijska tesnila, ki preprečujejo razvoj bakterij ter plesni na površini tesnil.
Opremljen je z antibakterijskim filtrom proti neprijetnim vonjavam. Le-ta v notranjost hladilnika vnaša svež zrak, s čimer odpravlja neprijetne vonjave ter preprečuje vdor bakterij, s tem pa pripomore k ohranjanju svežine hrane.
Vgrajen ima aktivni ionizator za nevtralizacijo bakterij, virusov in drugih delcev, ki v hladilniku povzročijo nastanek neprijetnega vonja. V notranjosti hladilnika ustvarjen svež zrak poskrbi za podaljšanje obstojnosti živil.
Higieno na še višjem nivoju zagotavljajo antibakterijski ročaji vrat. Antibakterijski sistem preprečuje razvoj bakterij na ročajih, s čimer preprečuje vnos le-teh v notranjost hladilnika.
K uravnovešenemu razmerju notranje temperature prispeva visokozmogljiv ventilator, s čimer je zagotovljeno boljše hlajenje.
Popoln pregled nad vsebino hladilnika omogoča LED osvetlitev.
Tehnične podrobnosti:

energijski razred: A++
letna poraba energije: 260 kWh
klimatski razred: SN-T
glasnost: 43 dB
prostornina hladilnega dela: 212 l
prostornina zamrzovalnega dela: 97 l
prostornina predala za daljšo svežino: 25 l
zmogljivost zamrzovanja: 5 kg/h
čas ohranjanja temperature: 21 h
dimenzije: 185,3×59,5×65 cm
barva: bela

Garancija: 5 let
Beko
RCNA365E30W
Novo
5944008916794